Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silverı canlı görmediğim için gold rengi daha ağır basıyor şu an hocam . Sanırım gold alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

Arkadaşlar bende cihazı alma arifesindeyim . Gold ve silver arasında gidip geliyorum. Goldu canlı gördüm ancak silverı görmedim . Sizce hangisini tercih edeyim ?

s6 edge gold kullanmıştım. bence bu telefona giden en iyi renk. tabi gümüş rengi hiç canlı görmedim ama gold kadar iyi olduğunu sanmıyorum. yine de zevk meselesi tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Selam, jelatini satın aldığınız yer mi taktı ? Eğer öyle ise yer istanbulda ise yer/telefon verip yardımcı olursanız ben de gidip taktırayım.
    Eğer alıp da siz kendiniz taktıysanız gerek yok, ben kendim takamam çünkü :)
    Bu arada ben kapaklı kılıf düşünmüyorum, asıl isteğim temperli cam ile düşmelere karşı korumaktı. Arkada da silikon olacağı için cihaz tam koruma olacaktı.
    Dolayısıyla cebimde o şekilde direkt taşıyacaktım. Ama temperli cam bulunamama problemi biraz can sıkıcı. Belki cihaz piyasaya yeni çıktığı için olabilir diye düşünüyorum.
    İdareten şimdilik jelatin ile takılacağım.

Yok ben taktım, zaten yurtdışından almıştım. Sülalenin jelatin yapıştırıcısı ben olduğum için sorun yoktu ama o kavisli kısımlara tam denk getirmek gerek. yoksa oturmuyo film, 3-4 kere söktüm taktım.

Kapaklı olmasında sıkıntı yok, fotosu çıkmamış sanırım ama kapak kapandıgında ekran siyah beyaz moda geçiyo ve kapak arkasından görünebiliyo. Çağrıya fln cevap verebiliyorsunuz...

Gold renk gerçekten dikkat çekici... Çiğ bi sarılığı yok, tercih edebilirsiniz...

• Telefonun arkasındaki etiketi en temiz nasıl çıkarabilirim? Telefonun arkası her an çizilecekmiş gibi duruyor

• albemus kullanıcısına yanıt
    sakiri kullanıcısına yanıt
    Telefonun arkasındaki etiketi en temiz nasıl çıkarabilirim? Telefonun arkası her an çizilecekmiş gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 13 Ekim 2015; 3:41:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Telefonun arkasındaki etiketi en temiz nasıl çıkarabilirim? Telefonun arkası her an çizilecekmiş gibi duruyor

Tırnagınla cikarabilirsin ben öyle yaptim.

• khaos kullanıcısına yanıt
    Normal kenarından kaldır çıkar. Çok yapışıp kirleten cinsten bir etiket değil.
  • teşekkürler hallettim
  • cihaz akıyor şimdilik umarım böyle devam eder
  • 2300e kapalı kutu nasıl fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

2300e kapalı kutu nasıl fiyat

Samsung garantiliyse çok iyi. Fakat paralel ithalatsa yakında tüm paraleller o civara düşer çünkü samsung garantililer 2.650-2700'e düştü.
  • quote:

quote:

Samsung garantiliyse çok iyi. Fakat paralel ithalatsa yakında tüm paraleller o civara düşer çünkü samsung garantililer 2.650-2700'e düştü.

turkcell cihazı ama fatura yok sorun olurmu
  • quote:

quote:

quote:

Turkcellden alınan cihazlar için aslı gibi olan fatura çıkartılıyor diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

imei'den garantisi oluyor zaten. Ama arkadaşın da dediği gibi fatura kopyası çıkarılabilir herhalde.
  • promox kullanıcısına yanıt
    Genelde S Serileri çıktıktan 2-3 sene sonra artık kullanılmaz hale gelir ama bu cihaz öyle değil söyle bakın bir önceki sayfalara aman aman bir sorun yaşayan yok cihazla. Özelliklede cihazı elinize ilk aldığınızda size verdiği duygu anlatılmaz. Biraz kullanınca zaten bu cihaz olmuş ya dedirtiyor cihaz. Şuan Iphone 6 kullanan arkadaşıma cihazı kullandırdığımda o bile hayran kaldi cihaza ki bir Apple kullanıcısına kolay kolay bir Samsung telefonu beğendiremezsiniz. Ayrıca Eski S serisi telefonlardaki saçma arayüz kasmaları, rehber sorunu vs çözülmüş durumda. Tasarıma gelmiyorum zaten mükemmel !

Uzun lafın kısası
    "Bu telefon olmuş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 13 Ekim 2015; 16:39:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCaptainPrice

Genelde S Serileri çıktıktan 2-3 sene sonra artık kullanılmaz hale gelir ama bu cihaz öyle değil söyle bakın bir önceki sayfalara aman aman bir sorun yaşayan yok cihazla. Özelliklede cihazı elinize ilk aldığınızda size verdiği duygu anlatılmaz. Biraz kullanınca zaten bu cihaz olmuş ya dedirtiyor cihaz. Şuan Iphone 6 kullanan arkadaşıma cihazı kullandırdığımda o bile hayran kaldi cihaza ki bir Apple kullanıcısına kolay kolay bir Samsung telefonu beğendiremezsiniz. Ayrıca Eski S serisi telefonlardaki saçma arayüz kasmaları, rehber sorunu vs çözülmüş durumda. Tasarıma gelmiyorum zaten mükemmel !

Uzun lafın kısası
    "Bu telefon olmuş."

Cihaz akmaya ortaligi yakmaya devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

imei'den garantisi oluyor zaten. Ama arkadaşın da dediği gibi fatura kopyası çıkarılabilir herhalde.

hediye gelmiş kapalı kutu satıyor

• Kesinlikle s6 edge + konusunda sizinle aynı fikirdeyim daha önce z2 kullanıyordum batarya konusunda güzel bir cihazdı şimdi onunla benzer durumda s6 edge+.Benim en büyük sıkıntım malum gömülü whatsapp tan kurtulmaya çalışıyorum.Sırf bunun için bile olsa root yapmayı deneyebilirim
  • quote:

Kesinlikle s6 edge + konusunda sizinle aynı fikirdeyim daha önce z2 kullanıyordum batarya konusunda güzel bir cihazdı şimdi onunla benzer durumda s6 edge+.Benim en büyük sıkıntım malum gömülü whatsapp tan kurtulmaya çalışıyorum.Sırf bunun için bile olsa root yapmayı deneyebilirim

Selam,
    Hocam sanırım TR versiyon ile DE (Almanya) versiyonu farklı
    Bende de whatsap gönülü geldi ama kaldırabiliyorum gibi ama denemedim.
    Resimde gördüğünüz gibi "KALDIR" ibaresi var.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

Kesinlikle s6 edge + konusunda sizinle aynı fikirdeyim daha önce z2 kullanıyordum batarya konusunda güzel bir cihazdı şimdi onunla benzer durumda s6 edge+.Benim en büyük sıkıntım malum gömülü whatsapp tan kurtulmaya çalışıyorum.Sırf bunun için bile olsa root yapmayı deneyebilirim

Selam,
    Hocam sanırım TR versiyon ile DE (Almanya) versiyonu farklı
    Bende de whatsap gönülü geldi ama kaldırabiliyorum gibi ama denemedim.
    Resimde gördüğünüz gibi "KALDIR" ibaresi var.

Aynen bendeki whatsapp kaldirilabilir durumda.
    Almanya sürümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 13 Ekim 2015; 17:57:29 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.