Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

Ben de satın alarak kullanıcıları arasına katıldım. Korumak için ince ve görüntüyü bozmayan bir kılıfa ihtiyacım var.
    Klasik tip sok-çıkar kılıf da olabilir. Kılıf kullanmayı tasarımı bozduğu için hiç sevmiyorum ama kullanmak lazım.

Valla ben Clear view cover aldım, tasarıma en iyi uyan kılıf o bence...
  • Dh de konuyla alakalı video vardı. Birkaç kılıfı incelemişlerdi. Bende en sonda en ince olanı vardı onu aldım. Şıklığı bozmuyor. Bu arada spigen marka. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün mediamarkt'tan aldım gerçektende sakiri'nin dediği gibi Yazım hatası yapmışlar varsa bir kullanıcı listesi beni de dahil edin lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Bugün mediamarkt'tan aldım gerçektende sakiri'nin dediği gibi Yazım hatası yapmışlar varsa bir kullanıcı listesi beni de dahil edin lütfen

Hayirli olsun. Guruba katilmak icin grubu acan arkadasa pm atmalisin.

• Şimdi geldik root olayına,
    Sayacı arttırmadan root lama yöntemi varmı şu an edge+ için?

• quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Yazılımla gelen whatsapp uygulamasını tamamen nasıl kaldırabilirim. Cihaz rootsuz.

Bende kaldırmak istiyorum yok mu bir yöntemi?
  • quote:

Dh de konuyla alakalı video vardı. Birkaç kılıfı incelemişlerdi. Bende en sonda en ince olanı vardı onu aldım. Şıklığı bozmuyor. Bu arada spigen marka. Tavsiye ederim.

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/galaxy-s6-edge-plus-kilif-spigen-ultra-hybrid-crystal-clear-P78420743

Şu üründen mi acaba satın aldığınız ? Bir de 0.2mm ince silikon kılıflar var onlar da tasarımın inceliğini bozmuyor sanırsam.
    Ama bunlar yalnızca arka için. Ön için de temperli cam falan takmak gerekir diye düşünüyorum.
    Ama ne olursa olsun cihazın görüntüsünü bozan bir kılıf düşünmüyorum, sonuçta bu tasarım odaklı bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 11 Ekim 2015; 6:14:27 >

• Arkadaşlar konunun başlığındaki son yıldız sizdede mi "ù" olarak gözüküyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 11 Ekim 2015; 9:58:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCaptainPrice

Arkadaşlar konunun başlığındaki son yıldız sizdede mi "ù" olarak gözüküyor ?

Hayir

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Android Telefonlar > Samsung kısmına da bakar mısınız ? Orda bizim konu bende son yıldızı ù

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 11 Ekim 2015; 13:36:44 >
  • quote:

Android Telefonlar > Samsung kısmına da bakar mısınız ? Orda bizim konu bende son yıldızı ù

Ordan bakinca bendede a olarak görünüyor.

• .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

DH Farkı

Uluslararası kodlama farkıda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 11 Ekim 2015; 18:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

Yazılımla gelen whatsapp uygulamasını tamamen nasıl kaldırabilirim. Cihaz rootsuz.

Bende kaldırmak istiyorum yok mu bir yöntemi?

Şimdilik gbwhatsapp ile idare ediyorum.

• bestercan B kullanıcısına yanıt
    Benim kaldırmayı isteme nedenim eski telefonumdaki verileri yeni tele bir türlü atamamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arka kısım için kılıf tamam da, ekran için adam akıllı temperli cam ya da jelatin bulamadım.
    Nereye sorduysam hiçbir koruyucu kavisleri kapatamıyor. Sadece IPG'nin jelatinini gördüm onu da montajlaması dert mesela, ıslak deterjanlı su falan değişik bir yöntemi var.
    Surface pro tabletime de almıştım beceremem diye takmadım duruyor öyle.
    Hadi tablet tamam da telefona taksak bile cam gibi düşmelere karşı koruyamaz sonuçta en fazla çizilmeye karşı ekranı korur. Kavisler de dahil koruyan temperli cam bulamazmıyız bu ürüne ?
  • Ben telefonu alırken aldıgım yere sordum, kavisli ekrana uygun ellerinde film vardı... iyi para verdim ve uygulaması da kastırdı ama sonuc fena değil... Clear view cover çizecek diye de bi kaygım yok artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albemus -- 12 Ekim 2015; 16:41:37 >

• Arkadaşlar bende cihazı alma arifesindeyim . Gold ve silver arasında gidip geliyorum. Goldu canlı gördüm ancak silverı görmedim . Sizce hangisini tercih edeyim ?

• albemus kullanıcısına yanıt
    Selam, jelatini satın aldığınız yer mi taktı ? Eğer öyle ise yer istanbulda ise yer/telefon verip yardımcı olursanız ben de gidip taktırayım.
    Eğer alıp da siz kendiniz taktıysanız gerek yok, ben kendim takamam çünkü :)
    Bu arada ben kapaklı kılıf düşünmüyorum, asıl isteğim temperli cam ile düşmelere karşı korumaktı. Arkada da silikon olacağı için cihaz tam koruma olacaktı.
    Dolayısıyla cebimde o şekilde direkt taşıyacaktım. Ama temperli cam bulunamama problemi biraz can sıkıcı. Belki cihaz piyasaya yeni çıktığı için olabilir diye düşünüyorum.
    İdareten şimdilik jelatin ile takılacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 12 Ekim 2015; 17:26:21 >
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    Açıkcası seçenek olsa silverı tercih edebilirdim, o renk yoktu. Ama gold da silvera çok yakın. Gördüyseniz fark etmişsinizdir zaten, öyle arap işi sapsarı bir altın rengi değil, güzel hafif şampanya tonunda
    metalik bir renk. Silver ise direkt krom gibi duruyor videolarda gördüğüm kadarıyla. Ama ele alıp bakmak bambaşka, gerçekte videolardakinden de şık duruyor cihaz.
    Göreceli biraz. Mesela sapphire black rengi videolarda bildiğin lacivert duruyor, ama mağazada baktığımda siyaha daha yakın duruyordu. Kamera sensörü, ışık vs. rengin anlaşılmasını engelliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.