Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Canavar gibi cihaz, dilediğiniz temayı kullanın, en ağır tema mevcut temadan şarjı Maximum %2-5 gibi etkileyecektir sıkıntı yapmanıza gerek yok hocam.
    Olumsuz etkilediğini hissettiğiniz an kaldırın orijinal temaya dönün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 5 Ekim 2015; 3:36:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

64 gb modeli nereden bulunur? 32 yetmez gibi. Note 4 te 128 gb hafıza kartı kullanıyorum. Bu telefona nasıl sd card girişi olmaz ya.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

USB-OTG Micro USB desteği ile Flash bellek olarak elinizdeki 128MB hafıza kartınızı kolayca kullanabilirsiniz.
    Görseli geri sayfada bir arkadaş paylaşmıştı oradan aldım
    Ürün eBay'da var mühim olan kartın hızlı yazıp okuması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 64lük goldu arabistandan aldıktan sonra Türkiyeye geçip işlettim. (e-devletten kolayca oldu) 1 ekimde de Katara geçtim... Burdan Orjinal Clear view cover aldım (180 TL) Bu telefona en iyi yakışan kılıf bu sanırım...
  • İR yok değilmi arkadaşlar bunda, neden koymazlar ki, yermi yoktu koskoca telefonda, plus olmayan modelde bile var bunda yok. Tamda silver modelini alacaktım. Normal Edge de de silver renk yok, ulan samsung bi işi tam yap be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

İR yok değilmi arkadaşlar bunda, neden koymazlar ki, yermi yoktu koskoca telefonda, plus olmayan modelde bile var bunda yok. Tamda silver modelini alacaktım. Normal Edge de de silver renk yok, ulan samsung bi işi tam yap be

IR yok.

• Şuan için mevcut fiyat 32 GBlik versiyon icin 2700 TL 64lük versiyon heralde pek yok telefon 4K video çekiyor 32GB hafıza var kullanılabilir alanda oldukça kısıtlı S3 kullanıyorum 32 GB hafıza yetmiyor ki S6 Edge + da nasıl olur bilemiyorum..
  • Beyaz renk Media Markt'ın sitesine eklenmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Şuan için mevcut fiyat 32 GBlik versiyon icin 2700 TL 64lük versiyon heralde pek yok telefon 4K video çekiyor 32GB hafıza var kullanılabilir alanda oldukça kısıtlı S3 kullanıyorum 32 GB hafıza yetmiyor ki S6 Edge + da nasıl olur bilemiyorum..

Hafızası genişletilemeyen bir telefon bu. Onun için 32 GB alsanız 4K Resimler videolar müzikler yetmez onun için 32 GB alarak kendinize eziyet etmeyin.

• Arkadaşlar bunun edge ekranındaki özellikler, plus olmayandan farklımı. Yani ekstra özellikler mi var kenarında.
  • duos için örnek fotoğraflar SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilsimonline -- 7 Ekim 2015; 0:03:50 >

• Kulaklık ses seviyesi rbotsuz arttırılabilir mi

• Burada başlıktaki ve teknosalardaki telefonun ürün kodu 928 mediamarkt'ta ki Ürünün kodu 926 Aralarındaki farkı bilen var mı?
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_SAMSUNG-Galaxy-S6-Edge-Plus-G926-32-GB-Gold-Akıllı-Telefon,103452,2299713.html?langId=-14

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibari ile altın renk seçeneği ile bende aranıza katıldım. İnanılmaz premium bir görüntüsü var cidden. Görenlerin dibi düşüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuccaCarLino

Dün itibari ile altın renk seçeneği ile bende aranıza katıldım. İnanılmaz premium bir görüntüsü var cidden. Görenlerin dibi düşüyor..

Hayirli olsun iyi günlerde kullanin.

• 25 gün önce aldığım telefonum,orta tuş arızasından servise gitti.
    Bugün para iadesi yapıldı.
    Az önce bende tekrar, S6 Edge Plus Gold ile aranıza katıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mori

25 gün önce aldığım telefonum,orta tuş arızasından servise gitti.
    Bugün para iadesi yapıldı.
    Az önce bende tekrar, S6 Edge Plus Gold ile aranıza katıldım.

Orta tus arizasi nasil oldu hocam.
    Benim orta tus calisma olarak problemsiz ama. Sanki kayiyor gibi. Tirnagimla itince asagi ve yukari oynatabiliyorum.
    Herkesde ayni mi ?

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Orta tuşa basınca takılı kalıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mori

Orta tuşa basınca takılı kalıyordu.

Tirnakla itince asagi yukari gidiyormu orta tus ?

• arkadaşlar cihazı alma arifesindeyim yalnız bir sorum olacak
    SM-G928
    SM-G928c
    SM-G926
    var piyasada bunların farkı ne ve bu ilandaki cihazı almalımıyım
    çünkü fiyat uygun
    teknosada vatanda 3099 çünkü burda
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-g928-galaxy-s6-edge-plus-4g-32gb-189605620?gclid=CJ-VyKSqssgCFRESGwodCo8NoA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
    2765

• quote:

Orijinalden alıntı: promox

arkadaşlar cihazı alma arifesindeyim yalnız bir sorum olacak
    SM-G928
    SM-G928c
    SM-G926
    var piyasada bunların farkı ne ve bu ilandaki cihazı almalımıyım
    çünkü fiyat uygun
    teknosada vatanda 3099 çünkü burda
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-g928-galaxy-s6-edge-plus-4g-32gb-189605620?gclid=CJ-VyKSqssgCFRESGwodCo8NoA&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
    2765

Bu link aldatmaca ile dolu telefon s6 edge plus 928 diye geciyor ürün özelliginde ise s6 edge 925 olarak geciyor. Dikkatli olun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 8 Ekim 2015; 16:40:20 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.