Bildirim
SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yazılımla gelen whatsapp uygulamasını tamamen nasıl kaldırabilirim. Cihaz rootsuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse Hocam sevinelim ki böyle güzel cihazı kullanan ender kişilerdeniz isterse hiç satmasın sorun yok hatta daha iyi gibi az kullanan oldukca dikkat çeker :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: Black-Viper
Neyse Hocam sevinelim ki böyle güzel cihazı kullanan ender kişilerdeniz isterse hiç satmasın sorun yok hatta daha iyi gibi az kullanan oldukca dikkat çeker :))
Fiyatı yüksek az kişi kullanır büyük ihtimalle :) -
Cihaz guzel ekran gunisiginda kavis tarafinda parlama yapiyor
Hafizada yuklemelerden sonra 20 gb yer kaldi
Batarya da iyi gidiyor
D&r dan ultra hybrid kilif siparisi verdim hala tedarik bekliyor yaziyor
Beyler acil cevap verirseniz çok sevinirim.Az önce edge plus aldım ve sadece Beyaz ekranda orta tuşa odaklanınca sanki ekran dalgalanıyor yada titriyor gibi geliyor ama düz bakınca yok sorun bu sorun mu ?
Edit: Servise gittim bişey yok dediler içime sinmedi 3 tane edge + a baktım avm de hepsinde aynı sorun yok ilk amoled deneyimim :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 22 Eylül 2015; 13:57:48 > -
Beyler bu telefonun şuan güncel fiyatı nedir heryerde farklı bi fiyatla karşılaşıyorum?
http://www.gold.com.tr/microsonic-galaxy-s6-edge-plus-tam-ekran-koruyucu_u
beyler ekran koruyucu alıcam, spigen mağaza bulamadım. Bayramın bitmesine de çok var. telefon çizik bizik olacak iyice... Sizce bu ekran koruyucu iyi mi? bilen var mı? Spigen ile arasındaki fark ne -
Hocam bulabiliyorsanız temperli alın cam olandan s6 edge için var ama İstanbulda bi ark bulmuş Gaziantep e bayramdan sonra gelecek internette cam film yok bulunduğunuz ilde aramanız gerek geçici olarak bunu alın spigen de aynı temperliler gibi sağlam olamaz. -
teşekkürler cevabınız için, bakalım artık tatil gelsin arayacam. Telefonun hiç bir aksesuarı yok mağzalarda sinir bozucu... -
Telefon yerde otururken cebimden fafifce yere düstü ekrani kilirdi samsumga gittim dedim 1 hafda oldu alali kirildi hemen hemde hic düsmedi bile hafif sürtü yere 300€ dediler fiyati ekranin ama samsung bedava yapmayi kabul etti kilifsiz sakin kulanmayin arkadaslar
Öncelikle rica ederim aynen bulmak çok zor aksesuar bende bayramdan sonra kılıf ve film alacağım. -
ya arkadaşlar kafam takıldı sizede sorayim :D
ya karanlıkta sağ ve sol kontrol tuşlari yani orta tuşu yanındaki sanal tuşlarda ışık sızması var mi tuşla kasa arasında.
özellikle sol taraf windows tuşunda biraz fazla geldi bana diğerine göre.
kasa ile tuş arası.
N4 kullanıcısıyım sık telefon değiştiriyorum artık bu huyumdan vazgeçmek için kırılana dökülene kadar note 4 ü kullanıcam ulan diyerekten n4 aldım.
Ve aldığımdan beri piyasaya bakmıyorum bilerek :)
Bugün arkadaşımda s6 + gördüm
Bakın çok telefon kullandım ama hiç birine bu denli ilk görüşte aşık olmamıştım :)
Samsung dizaynın dibine vurmuş
Telefona bayıldım
Olmuş bu telefon.. Herşeyiyle olmuş
10 üstünden 10
Kendimi zor tutucam galiba edge plus a geçmemek için çünkü çok pahalı..
Reklamdaki gibi şarkı söylüyorum ; olmasaaada olur :)
-
10 numara olmuş imza
Edit: Elinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 22 Eylül 2015; 21:38:36 > -
Hocam buralar ölü gene diyorum bende de var aynı durum için raaht olsun cihazlar sorunsuz mera ketme :)) -
Teşekkür Ederim hocam.
4 Rengin imzası da gelecek -
Uğraşmışsınız saolun tekrardan :)) -
Hocam ilk başa kullanici listesi eklesen mi ? Zaten 3 5 kişiyiz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X