Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE PLUS [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.310
Cevap
38
Favori
80.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S6 edge den s6 edge + e gecmeyi dusunuyorum s6 edge den + gecenler tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_mazi A kullanıcısına yanıt
    Buyuk ekran tercih ediyor ve edgeden memnunsan kesinlikle gecmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: tobreakuaro

bende s6 edge plus gold renk alarak aranıza katıldım.
    cihaz pazartesi gelicek benimde :D
    black-viper le aynı satıcıdan aldık zaten.
    ekran koruyucusu kullansam öneririniz ne olur.
    dafoni falan iyi mi n11 de sadece dafoni var.
    bide kılıf olarak arka cam için koruyucu + liquid crytal kap kullansam sorun olur mu ki _?

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_mazi

S6 edge den s6 edge + e gecmeyi dusunuyorum s6 edge den + gecenler tavsiye eder misiniz

S6 edge ile S6 edge plus arasındaki fark ekran büyüklügü ve ses farkı var biraz diyebilirim. S6 edgeden s6 edge plusa geçmek için en iyi neden biraz büyük bir ekrana sahip olması diyebiliriz. Büyük ekranın iki önemli avantajı var. Ekranı ikiye bölme seçili uygulamalardan ikisi ile ayrı ayrı çalışmak ikincisi ise film, video, resim vb.gibi detayları daha iyi algılamak.
  • arkadaşlar sizin s6 edge pluslar telefonu kulağınıza getirip sallayınca çıtlıyor mu kamera tarafindan merak ettim bir denermisiniz çıt çıt parmak çıtlatır gibi bir ses varda ufaktan bir halının üstüne koltuk mesafesi düşürdüm de ondan mı oldu acaba yoksa hepsinde de mi aynı merak ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbgstudios -- 20 Eylül 2015; 15:55:51 >
  • Beyler s6 edge + için spigen ultra hybrit tavsiye edermisiniz ?
  • frozensoul kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sanırım ultra hybrit kullanıyorsunuz resim atma şansınız var mı ? Yada cihaz ile uyumu iyimi ?
  • Beyler s6 edge plus a root yapan var mı? Yapanlar varsa root yapımı kolay mı ? Yakında bende s6 edge plus alacam...

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_mazi

S6 edge den s6 edge + e gecmeyi dusunuyorum s6 edge den + gecenler tavsiye eder misiniz

Selam,
    3GB ram ile 4GB ram artışı.
    2650MAh ile 3000MAh batarya artışı.
    +Ekran büyüklüğü!

Basitçe örnekliyelim;
    Halı sahada top koşturmak daha büyük olan çim sahada top koşturmaktan daha yorucu

Dolayısıyla hem daha çok alan hem daha fazla enerji cihazı yormayıp hem daha hızlı hemde daha çok batarya süresi anlamına geliyor.
    Yani bu artılarla daha verimli olacağı kanısındayım.

Fan'lık yapmadan şunu diyebilirim; Piyasa da mevcut tüm cihazların şuanki efendisi Edge+!

Edit: aynı özelliklerle Note5 kalem ve kalem ugulamaları artılarıyla eş değerde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 20 Eylül 2015; 17:45:34 >

• İlk defa bir telefonda batarya süresi cok hosuma gitti, stabil bir şekilde sürekli telefonla ugrasmama ragmen günün yarıdan fazlasini rahatlikla cikariyor aksam 1 saat daha sarj ettigim zaman tüm ihtiyacımı karşılamış oluyor. Elimde kabloyla sürekli şarj etmeyi kolladigim günler artik geride kaldi :)
  • ali_mazi A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle gec...bende s6 edge den plus a gecenlerdenim ve iiki gecmisim...
  • semih4444 kullanıcısına yanıt
    benim telf 64 gb lik versiyonu ve dubaiden geldi,malum burada satilmiyor,tr firmwere yi odinle yukledim...sorunsuz kullaniyorum.
  • Bi telefon bu kadar kolay çizilmemeli... 1.5 sene ben htc 8x kullandım gorilla glass 2 ile en fazla 2 yeri çizildi. Bu telefon alalı daha 2 hafta oldu ekranın her yeri çizik... kılıfsız jelantinsiz kullanılabilecek bir telefon değil
  • S6 veya S6 edgeye göre kulaklık performansında fark var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

bugun s6 edge plus im icin aldigim verus high shell kilifim geldi super oldu.. soranlara gg den pdateknoljiden 90 tl ye aldim

Wallpaper'i paylaşabilir misim?

• Konu cok cansiz ve sakin.Cihazi alan yok sanirim 3 5 kisiyiz koca forumda kullanan oyle ise.

• Bende note 3 ten altin renk alarak gecis yaptim

• Black-Viper kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bomboş konu daha dogrusu hicbir firumda kullanicilar yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

Bende note 3 ten altin renk alarak gecis yaptim

Aynı geçişi bende yapacam hocam sizce geçmeye değer mi ?

• semih4444 kullanıcısına yanıt
    Geçince ruhsat olarak hafifleme yaşayacaksiniz :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.