Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tercihim beats veya sony'nin çeşitli marketlerde 159TL sattığı kulaklık olabilir.Öncelikle bir cihaz çıksın belki kutusundaki bile iş görebilir.

Türkiye'de mayısta satışa çıkar inşallah cihaz.Tabi biraz beklemek lazım ilk satıştan sonra haziran-temmuz gibi alırım.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

Tercihim beats veya sony'nin çeşitli marketlerde 159TL sattığı kulaklık olabilir.Öncelikle bir cihaz çıksın belki kutusundaki bile iş görebilir.

Türkiye'de mayısta satışa çıkar inşallah cihaz.Tabi biraz beklemek lazım ilk satıştan sonra haziran-temmuz gibi alırım.

iyi forumlar.

Hocam Galaxy S7 11 Mart ta Global olarak satışa çıkacak. Yani Türkiye de 11 Mart ta piyasada olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

Videoya göre su geçirmezlik ile gelecek gibi görünüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailkaya27

21 şubatta tanıtılırsa tahmini ne zaman Türkiye de olur ?

11 Mart ta satışa çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

Videoya göre su geçirmezlik ile gelecek gibi görünüyor..

Hocam su geçirmezlik özelliği çok çok önce kesinleşti zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 11:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keopsdd

kıvrım yapıyo yapmasınada jelatin bulunmuyo sonra ne normal ne kırılmaz. Note5'imin önüne arkasına clear coat ile kaplattım ısıtarak yapıştırıyolar eğimli kısımlarıda kaplıyo fakat leş gibi bi görüntü oluyo. s7 yi anlaşılan jelatinsiz kullanıcaz.

Hocam şahsen kılıfsız ve jelatinsiz kullanmak istiyorum S7 yi. Belki bir verus marka kılıf alabilirim ama jelatın takmayı hiç düşünmüyorum.

• Hocam 4 gözle bekliyoruz...
  • quote:

Hocam 4 gözle bekliyoruz...

Az kaldı bakalım :) Son 5 gün...

• Galaxy S7 kutu içeriği ile sızdırıldı!

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 12:39:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Galaxy S7 kutu içeriği ile sızdırıldı!

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

Hocam sağ altta küçük olan parça USB Type-C dönüştürücüsümü ??

• quote:

quote:

Galaxy S7 kutu içeriği ile sızdırıldı!

Hocam sağ altta küçük olan parça USB Type-C dönüştürücüsümü ??

Evet ona benziyor ama bu görselle ne olduğunu tam olarak anlamak zor.

• dubaidemi ne yayınlanan fiyata göre 3300 küsür tl fiyatlardan bahsediliyor. ben yarın note 5'imi satıyorum ama eğer o fiyat olacaksa hayatta almam maksimum 2700 diye düşündüm normal s7 modeline. 3300 olursa g5 yada iphone da düşünebilirim.
  • quote:

dubaidemi ne yayınlanan fiyata göre 3300 küsür tl fiyatlardan bahsediliyor. ben yarın note 5'imi satıyorum ama eğer o fiyat olacaksa hayatta almam maksimum 2700 diye düşündüm normal s7 modeline. 3300 olursa g5 yada iphone da düşünebilirim.

Yok hocam o fiyatta olmaz Türkiye de sanmıyorum. Eğer öyle bir fiyatla gelirse çok büyük sürpriz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 13:36:34 >
  • Hocam iyice inceledim görseli evet o usb type-c dönüştürücü.

• Ve huzurlarınızda Galaxy S7 Edge...

• Konuyu hem scream hocam actigi icin hem S7 almayacak olsam bile Note 6 konusunda fikir verecegi icin takipteyim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kıvrım yapıyo yapmasınada jelatin bulunmuyo sonra ne normal ne kırılmaz. Note5'imin önüne arkasına clear coat ile kaplattım ısıtarak yapıştırıyolar eğimli kısımlarıda kaplıyo fakat leş gibi bi görüntü oluyo. s7 yi anlaşılan jelatinsiz kullanıcaz.

Halihazırda S6 Edge'ler için Spigen'de Edge ekranlarınıda tamamen kaplayan jelatin bulunmaktadır. O yüzden içiniz rahat olsun .

Ayrıca sitede bunla ilgili video bulunmaktadır.

http://www.donanimhaber.com/mobil-aksesuarlar/haberleri/Samsung-S6-Edge-ve-S6-Edge-Plus-icin-Spigen-seffaf-kiliflar-inceleme-videosu.htm

S7'ler içinse yine Note 5 gibi 2.5dli ekranlı telefonlara özel yapılan Spigen crystal jelatin tamamen kaplama görevini görecektir.

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 16 Şubat 2016; 14:55:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Konuyu hem scream hocam actigi icin hem S7 almayacak olsam bile Note 6 konusunda fikir verecegi icin takipteyim :)

Teşekkür ederim @jinjin hocam :)

Note 6'yı beklerken lütfen değerli yorumlarınızı eksik etmeyin bizden ki yararlı bilgilerinizden hepimiz faydalanalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

Halihazırda S6 Edge'ler için Spigen'de Edge ekranlarınıda tamamen kaplayan jelatin bulunmaktadır. O yüzden içiniz rahat olsun .

www.spigen.com.tr
    Galaxy S6 Edge Ekran Koruyucu, Spigen Curved Crystal Kavisli Tam Kaplayan | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S6-Edge-Ekran-Koruyucu-Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan-On-1-Arka-1-Film,PR-1314.html

http://www.donanimhaber.com/mobil-aksesuarlar/haberleri/Samsung-S6-Edge-ve-S6-Edge-Plus-icin-Spigen-seffaf-kiliflar-inceleme-videosu.htm

S7'ler içinse yine Note 5 gibi 2.5dli ekranlı telefonlara özel yapılan Spigen crystal jelatin tamamen kaplama görevini görecektir.

Saygılar..

Teşekkür ederim bilgilendirme için @Lawyer hocam. Verdiğiniz bilgi doğrultusunda gerekeni yaparız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 15:01:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

quote:

www.spigen.com.tr
    Galaxy S6 Edge Ekran Koruyucu, Spigen Curved Crystal Kavisli Tam Kaplayan | Spigen
    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S6-Edge-Ekran-Koruyucu-Spigen-Curved-Crystal-Kavisli-Tam-Kaplayan-On-1-Arka-1-Film,PR-1314.html

Saygılar..

Teşekkür ederim bilgilendirme için @Lawyer hocam. Verdiğiniz bilgi doğrultusunda gerekeni yaparız artık.

Rica ederim ne demek @Scream hocam..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.