Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtrhn

g2'den bu yana LG git gide geriye gitti. buna bir de katlanan fiyatlar eklenince, daha kötü oldular. Kendi işlemcilerini üretip, premium olmadan şu algıyı bırakırlarsa yer tutarlar ama açıkçası ben samsung s serisine rakip olduklarını düşünmüyorum.

Kesinlikle haklisiniz hocam ben en cok bazi tasarim sizintilarinda oldugu gibi telefonun alt kismi acilarak batarya 'Slide' yontemiyle cikabilecek mi? Telefonun arkasinda alt kisma dogru bi serit de olunca acaba ora aciliyoe mu diye dusunmeye basladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlız arkadaşlar kutu içeriği doğru ise şunu farkettim kablo normal tip kabloya benziyor çünkü altta çentikleri var , umarım tel bağlantısı type c dir , o dönüştürücü ile kabloya bağlanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

S7 cikinca Samsung bu reklami satin alacakmis

çok güzeldi hocam. Hakkatten sanki S7 için yapılmış reklam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yanlız arkadaşlar kutu içeriği doğru ise şunu farkettim kablo normal tip kabloya benziyor çünkü altta çentikleri var , umarım tel bağlantısı type c dir , o dönüştürücü ile kabloya bağlanıyordur

Hocam merak etmeyin S7 serisi Type-c ile geliyor. Çok eminim.

• Tasarımda her sene radikal değişiklikler olacak diye bisey yok,zaten her sene öyle değişim olsa her sene ne bulacaklar yeni

• quote:

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

Radikal değişimler yapmıyorlar diye aynısını kopyalayacaklar diye de bisey yok yeni amiral gemisi diyecekler bu cihaza ve ev kirası kadar paraya satacaklar bi zahmette buluversinler artık farklı bir tasarım

O zaman Apple ne yapsın?? :) Lg gibi her sene yeni model çıkarıp iyice batsınlar mı? Samsung daha geçen sene S6 ile yeni tasarıma geçti. Bu ne acele hocam? Niye bir daha yeni tasarım yapsınki??

• Aynısı değil farklar var en önemlisi arka tarafın note 5 gibi oval olması o sayede o koskoca note bile rahat tutulabilir olmuştu ve ben ilk gördüğümde s7 de arkayı böyle yaparlar demiştim haklı çıktım

• Ben de takipteyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Ben de takipteyim

Memnun oldum @norton hocam :) değerli yorumlarınızı beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 20:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Ben de takipteyim

Valla hocam hanıma i6 plus alıcam diye sattım güzelim note 5'i ve şimdilik kaldım hanımın eski i5'ine ve tam bir işkence hali şu an benimkisi. İşler biraz açılsın ilk iş düzgün bir cihaz alıcam ve bu belki s7 olabilir. Sen zaten bu işte doğru düzgün yorum yapanlardansın. Eminim bunu da layıkıyla yerine getireceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da siz de söylemişsiniz 4 serisi farklı 5 serisi farklı 6 serisi farklı. Her seri 2 yıl sürüyor yani 2 senede bir tasarım değiştiriyor. Samsung'un daha birinci senesi. Yani kendi örneğiniz kendinizle çelişiyor

• quote:

quote:

quote:

Ben de takipteyim

Valla hocam hanıma i6 plus alıcam diye sattım güzelim note 5'i ve şimdilik kaldım hanımın eski i5'ine ve tam bir işkence hali şu an benimkisi. İşler biraz açılsın ilk iş düzgün bir cihaz alıcam ve bu belki s7 olabilir. Sen zaten bu işte doğru düzgün yorum yapanlardansın. Eminim bunu da layıkıyla yerine getireceksin.

Eyvallah hocam. Bana güveniyor olmanız beni çok mutlu etti. İnşallah bilgi paylaşımı üst seviyede olan, herkesin faydalanabileceği bir konu olur. Elimden geleni fazlasıyla yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 20:41:52 >

• quote:

Ben tamamen yeni tasarım yapsınlar demiyorum burasi çok önemli ama bu kadarda birbirinin kopyası olmasın diyorum yani bu benim şahsi görüşüm beğenen alsın güle güle kullansın ne diyim,apple ne yapsin demissiniz ama iphone 3g serisi farkli tasarim 4 serisi farkli 5 serisi farkli 6 serisi farklı hangisi birbirinin aynısı? S veya plus segmentleri ayni olsun eyvallah ona bir diyecegim yok ama amiral gemilerinde aynı tasarima karşıyım. İphone 7 de aynı şey olurda iphone 6 gibi gelirse onada ayni seyleri söylerim benim şahsi kanaatim bu sadece herkesin görüşüne saygı duyarım.

Apple ne yapsın derken iphone ların bir tasarımı iki sene sürdürmesine dem vurmak istedim. Samsung ta mesela Galaxy 2 çıkıp ondan sonraki sene aynı tasarımla Galaxy 2 S çıkmıyor. Demek istediğim buydu.

Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Tercih meselesi sonuçta.

Bu arada ben Samsung çu değilim ben akıllı telefon düşkünüyüm. Şuan kullandığım telefon İphone 6s Plus.

İyi forumlar dilerim.

• quote:

Yok size demedim zaten ben görüşümü söyledim sadece ama hep bi yandan muhalefet olunca öyle yazdim artık. Bu konuda haklısınız ben söylediğiniz şekilde anlamadım o yüzden o şekilde yazdım. Dediğiniz gibi tercih meselesi. Hayırlı forumlar

Sağolun. S7 alsanızda almasanızda her zaman beklerim konumuza. Tekrar iyi forumlar dilerim size.

• Konuyu bir tık ileri taşıyıp alım kısmıyla ilgili birşey soracağım. Daha önce ön sipariş verip hediyeli şekilde telefon almıştım. Fakat şimdi peşin/tek çekim almayı düşünmüyorum. Turkcell taahütlü alımda ön sipariş yapıyor muydu? Iphone alırken sanırım arkadaşlar almıştı ama emin değilim. Bir de üstüne ön sipariş hediyesi vs verirse direk taahütlü ön sipariş vermeyi düşünüyorum satışa çıktığı zaman :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cepcep34

Konuyu bir tık ileri taşıyıp alım kısmıyla ilgili birşey soracağım. Daha önce ön sipariş verip hediyeli şekilde telefon almıştım. Fakat şimdi peşin/tek çekim almayı düşünmüyorum. Turkcell taahütlü alımda ön sipariş yapıyor muydu? Iphone alırken sanırım arkadaşlar almıştı ama emin değilim. Bir de üstüne ön sipariş hediyesi vs verirse direk taahütlü ön sipariş vermeyi düşünüyorum satışa çıktığı zaman :)

Hocam hiçbir fikrim yok bu konuda. Ne desem yalan olur. Birkaç gün sonra herşey belli olur zaten. Ona göre davranırsınız.

• Samsung s6 edge çıktıktan sonra s6 edge plus modelini çıkartmıştı, aynı şey şimdide olurmu s7 edge nin plus modeli çıkabilirmi.
    s7 edge ile s6 edge plus modelleri karşılaştırma yapan site varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanhoca

Samsung s6 edge çıktıktan sonra s6 edge plus modelini çıkartmıştı, aynı şey şimdide olurmu s7 edge nin plus modeli çıkabilirmi.

Hocam zaten S7 Edge S7 Edge Plus gibi birşey olcak. 5.5 inç bir Edge modeli S7 Edge..

Note 6 tanıtıldığında yeni bir büyük ekranlı Edge modeli çıkar mı bunu şuan kimse bilemez. Çünkü dediğim gibi zaten S7 Edge büyük ekranlı olacak.

Model karşılaştırması için de Google'a S6 Edge vs S7 Edge yazın araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 22:25:11 >
  • quote:

quote:

Samsung s6 edge çıktıktan sonra s6 edge plus modelini çıkartmıştı, aynı şey şimdide olurmu s7 edge nin plus modeli çıkabilirmi.

Hocam zaten S7 Edge S7 Edge Plus gibi birşey olcak. 5.5 inç bir Edge modeli S7 Edge..

Note 6 tanıtıldığında yeni bir büyük ekranlı Edge modeli çıkar mı bunu şuan kimse bilemez. Çünkü dediğim gibi zaten S7 Edge büyük ekranlı olacak.

s6 edge ilk çıktığı günlerde bir arkadaşım ile beraber birer tane aldık, arkadaşımdaki s6 klasik ısınma sıkıntılı seriden çıktı s7 içinde benzer sorunlar çıkarmı acaba ne dersiniz?

• quote:

quote:

quote:

s6 edge ilk çıktığı günlerde bir arkadaşım ile beraber birer tane aldık, arkadaşımdaki s6 klasik ısınma sıkıntılı seriden çıktı s7 içinde benzer sorunlar çıkarmı acaba ne dersiniz?

Aşırı ısınma sorunu olacağını sanmam ama yinede net birşey diyemeyeceğim bu konuda. Çünkü henüz S7 de olcak Exynos işlemcinin reel kullanımdaki bir örneği yok.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.