Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.200
Cevap
392
Favori
3.440.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verus ve Spigen Galaxy S7 ve S7 Edge için hazırladığı kılıfları önsiparişe sundu.

Verus sitesinde dikkat çeken ayrıntılar ise Pembe renkte Galaxy S7 ve S7 Edge'in görülmesi ve S7 Edge Plus adında bir modelin daha görünmesi. Ne dersiniz Samsungun bizlere bir sürprizi daha olabilir mi?

Verus:

Galaxy S7:
    www.veruscase.com.tr
    Galaxy S7 Kılıf | Verus Türkiye | Deneyimlerini Dünya' ya Paylaş
    http://www.veruscase.com.tr/urunler/galaxy-s7.html

Galaxy S7 Edge:
    www.veruscase.com.tr
    Verus Samsung Galaxy S7 Edge High Pro Shield Kılıf
    http://www.veruscase.com.tr/urun/verus-samsung-galaxy-s7-edge-high-pro-shield-kilif.html

Galaxy S7 Edge Plus:
    www.veruscase.com.tr
    Galaxy S7 Edge+Plus Kılıf | VRS Design | Premium Kılıf Markası
    http://www.veruscase.com.tr/urunler/galaxy-s7-edge-plus.html

Spigen:

Galaxy S7 :

Galaxy S7 Edge :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 9:53:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung Galaxy S7 özelliklerini merakta bıraktırmak için elinden geleni yapıyor :) İki yeni kısa ipucu videosu ile çeşitli ipuclarını tahmin etmemiz isteniyor.

Videolardan birinde Tyson adında bir çocuk Galaxy S7 nin olduğu bir odaya giriyor. 30 saniye sonra çıkıp gördüklerini bir kağıda çizip bize gösteriyor.

Diğer videoda ise Kuzco adı verilen gerçek bir Lama ile Galaxy S7 nin olduğu odaya giriliyor. Ve odadan çıkıldığında Lama Kuzco nun gördüğünü tasvir etmesi isteniyor.

Acaba siz videolardan hangi ipuclarını çıkarıyorsunuz sevgili arkadaşlar? Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 9:28:53 >

• Sızıntılar kesilmiyor! Galaxy S7 kanlı canlı videoda sızdırıldı!

Bonus :

Resimde görüldüğü üzere Sim Kart yuvası ve Hafıza Kartı yuvası birlikte duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 11:20:37 >

• 7 aydir note 4 kullaniyorum.herhangi bir sorun yaşamadim ama 5.5 inç ekrana geciş yapmak istiyorum. S7 yi merakla bekliyorum..bir de mi 5 i merak ediyorum. Bakalim bu ay her ikisini de göreceģiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

7 aydir note 4 kullaniyorum.herhangi bir sorun yaşamadim ama 5.5 inç ekrana geciş yapmak istiyorum. S7 yi merakla bekliyorum..bir de mi 5 i merak ediyorum. Bakalim bu ay her ikisini de göreceģiz

hocam 5.7 den 5.5 e geçişte çok fark olacağını sanmam. kaldıki kalem gibi bi avantajıda kaybetmiş olacaksınız. ben note 5 imi bugün satıyorum. memnunum kalem falan ama boyut büyük olduğu için sıradaki telefon olarak 5.1 lik s7 düşünüyorum.sizin 5.7 den 5.5 düşünmenizin amacı nedir acaba ?
  • 3100 tl butcem var acaba beklesemmi yoksa note 5 alsammi bilemedim ne dersiniz cok uzun surermi turkiye gelmesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Taheed1986

3100 tl butcem var acaba beklesemmi yoksa note 5 alsammi bilemedim ne dersiniz cok uzun surermi turkiye gelmesi?

Hocam Galaxy S7 11 Mart ta dünya ile aynı anda Türkiye de satışa çıkıyor. Bence bekleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

3100 tl butcem var acaba beklesemmi yoksa note 5 alsammi bilemedim ne dersiniz cok uzun surermi turkiye gelmesi?

Hocam Galaxy S7 11 Mart ta dünya ile aynı anda Türkiye de satışa çıkıyor. Bence bekleyin derim.

11 Mart bizim elimize ulasana kadar 15 bulur yani bir ay bekle diyorsun aslinda beklenir evet ama telefonsuzda olmuyor kararsiz kaldim

• quote:

quote:

quote:

11 Mart bizim elimize ulasana kadar 15 bulur yani bir ay bekle diyorsun aslinda beklenir evet ama telefonsuzda olmuyor kararsiz kaldim

Nerde otruyorsunuz bilmiyorum ama 11 Mart ta herhangibir teknoloji market, Türk Telekom, Vodafone, Turkcell gibi yerlerden hemen alabilirsiniz. Ayın 15 ini beklemenize gerek yok yani. Yine de siz bilirsiniz tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerde otruyorsunuz bilmiyorum ama 11 Mart ta herhangibir teknoloji market, Türk Telekom, Vodafone, Turkcell gibi yerlerden hemen alabilirsiniz. Ayın 15 ini beklemenize gerek yok yani. Yine de siz bilirsiniz tabi.

11 martta satis turkcellde oluyorsa turkcell taahhutlude alabilirim daha mantikli olur parami başka yerde kullanmis olurum mantikli olab beklemek evet ☝☝☝

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

11 martta satis turkcellde oluyorsa turkcell taahhutlude alabilirim daha mantikli olur parami başka yerde kullanmis olurum mantikli olab beklemek evet ☝☝☝

Hocam büyük ihtimal bahsettiğim yerlerde satışa çıkar. Zaten 21 şubatta tanıtılacak S7 . O zaman daha net öğreniriz nerelerde satışa çıkacağını..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam büyük ihtimal bahsettiğim yerlerde satışa çıkar. Zaten 21 şubatta tanıtılacak S7 . O zaman daha net öğreniriz nerelerde satışa çıkacağını..

Bekleyelim bakalim s6 gibi bazi hayal kirikliklari yapmaz insaallah cunku s6 batarya ve arayuzdeki kasmalar bizi üzmüştü

• quote:

Android Authority's source also volunteered a few key details, saying the device is IP67 or IP68 certified -- which Samsung has effectively confirmed already -- runs Android 6.0 Marshmallow, and packs a 12-megapixel main camera and 2,800mAh battery. Oh, and that there's no USB Type-C upgrade for charging and data transfer, which was previously reported by the Wall Street Journal.

pil 2800 ve type-c yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yanlız arkadaşlar kutu içeriği doğru ise şunu farkettim kablo normal tip kabloya benziyor çünkü altta çentikleri var , umarım tel bağlantısı type c dir , o dönüştürücü ile kabloya bağlanıyordur

Hocam merak etmeyin S7 serisi Type-c ile geliyor. Çok eminim.

bilmiyorum nasıl emin olabiliyorsun amahttp://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-images-specs-video-673652/
    quote:

One thing he also assures is that there will be no USB Type-C in the new handset, something we know plenty of you will be disappointed by.

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

yanlız arkadaşlar kutu içeriği doğru ise şunu farkettim kablo normal tip kabloya benziyor çünkü altta çentikleri var , umarım tel bağlantısı type c dir , o dönüştürücü ile kabloya bağlanıyordur

Hocam merak etmeyin S7 serisi Type-c ile geliyor. Çok eminim.

bilmiyorum nasıl emin olabiliyorsun amahttp://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s7-images-specs-video-673652/
    quote:

One thing he also assures is that there will be no USB Type-C in the new handset, something we know plenty of you will be disappointed by.

hocam bu güne kadar olan sızıntıları baz alarak konuşuyorum ve buna göre Galaxy S7 serisinin USB type-c ile gelmemesi büyük sürpriz olur. hayırlısı bakalım...

Ayrıca , Just keep in mind all this information and content is still unconfirmed. Nothing is for sure until an announcement comes around, but you won’t have to wait much longer to get the official details. MWC takes off next week and we will be there to get you all the goodies! açıklamasına dikkat ettiniz mi???

Yazının devamındaki bu açıklamada Android Authority bilgilerin doğru olup olmadığını bilmediğini sadece duyum olabileceğini ve gerçeğin tanıtımda ortaya çıkacağını yazmışlar...

Peki siz nasıl emin olabilyorsunuz bu özellkler yok derken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 15:12:04 >

• Büyük bir heyecanla bekliyorum, şu touchwiz denen illetten kurtulursa yılın telefonu olur, g2, s2 yada 5s ten çok daha efsane bir alet olur fiyatı da önemli tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiusanmaz

Büyük bir heyecanla bekliyorum, şu touchwiz denen illetten kurtulursa yılın telefonu olur, g2, s2 yada 5s ten çok daha efsane bir alet olur fiyatı da önemli tabi

Hocam sızıntılara göre Touchwizz yeniden yazılmış. Tabiki bunlar sızıntı haberler. Gerçeği tanıtılınca ortaya çıkar nasılsa.. Fiyat konusunda ise net bilgi yok. Yine sızıntılara göre Galaxy s6 serisinden daha uygun fiyata piyasaya çıkacakmış.. Herşeyin net olacağı tarih ise 21 Şubat...
  • Yeni s3 hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇiVi_1907

Yeni s3 hayırlı olsun

aynen ya icimden umarim bu sekilde cikmaz diyorum ayni tasarimi icini degisip degisik sunmasinlar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Yazın bende 4 yıllık lumia cihazımı değişeceğim sonunda Yazın Note 6, S7 edge+ ve G5in üstü cihazlar kesin çıkar. 3ü arasında tercih yapacağım

Sizi şöyle Samsung'a doğru alalım öyleyse :)

Telefonu uzun yıllar kullanmayı seviyorsun anlaşılan. O zaman direkt iphone al bu firmalar adamı kanser ederler güncelleme beklemekten rengimiz soldu.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.