Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S7yi mutlaka bekleyin.. ama note 4 de şuan epey ucuzladı. Maddi sıkıntı yok ise s7 edge alacağınızdan eminim tanıtımdan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Selam hocam,

Yanlış hatırlamıyorsam note 5ten çok memnundunız, yine yanlış hatırlamıyorsam öğretmendiniz ve note sizin işinize çok yarıyordu, derslerde çabuk not alma vb. Bir sıkıntı mı oldu? Neden vazgeçtiniz note 5ten

• Valla bu samsung kendi exynos işlemcilerini kullandığı modellerde kaynak kodlarını yayınlamazsa ister 60 gb ram, ister 50 ghz işlemci olsun bir işe yaramaz. Çünkü custom rom atılmıyor ya da zor oluyor. Bilenler bilir s3 teki orjinal rom ile cyanogenmod custom romu karşılaştırın, uçurum yoksa beni banlayın.

• Türkiye'ye snapdragon gelmezse alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz konuyu hortlatmak gibi olcak ama samsung u seven arkadaşlar, samsung un bu kadar ürün satmasındaki nedenin malzeme kalitesi/performanstan mı ya da göz boyamayı bu kadar iyi yapmalarından mı olduğunu hiç düşündüler mi? Ben de daha 3 sene önce samsung telefon istiyordum (hem de abartılı şekilde). Sonra bu root rom işlerini görünce ne olduğunu anladım. Lütfen arkadaşlar bu root rom olaylarını araştırın (bilmeyenler için) pişman olmazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Taheed1986

Birde satis konusunda tanıtımdan 1 yada 2 gun sonra turkiyede satisi baslasa harika olur çünkü telefonsuz olmuyor. Note 5 dogru kayıyor gözüm arada ☝☝☝☝

Hocam Note 5 te harika bir telefon. Hani S7 tanıtımı olmasa şimdiye kadar çoktan Note 5 almıştım. Eğer dayanamıyorsanız Note5 alın bence. Hiç pişman olmazsınız.

Evet note 5 kullandim gercekten parasinin hakkini dibine kadar hakediyor sattikdan sonra keske satmasaydim dedigim ender telefonlardan çünkü sık telefon degisirim butun amirallari kullanirim genelde ve 21 subat tanitiminda tam olarak satis ve ozellikleri belli olsun beklediğim gibiyse beklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay Small

Türkiye'ye snapdragon gelmezse alınmaz.

Neden?

• quote:

quote:

Neden?

uygulama uyumsuzlukları var bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

Birde satis konusunda tanıtımdan 1 yada 2 gun sonra turkiyede satisi baslasa harika olur çünkü telefonsuz olmuyor. Note 5 dogru kayıyor gözüm arada ☝☝☝☝

Hocam Note 5 te harika bir telefon. Hani S7 tanıtımı olmasa şimdiye kadar çoktan Note 5 almıştım. Eğer dayanamıyorsanız Note5 alın bence. Hiç pişman olmazsınız.

Evet note 5 kullandim gercekten parasinin hakkini dibine kadar hakediyor sattikdan sonra keske satmasaydim dedigim ender telefonlardan çünkü sık telefon degisirim butun amirallari kullanirim genelde ve 21 subat tanitiminda tam olarak satis ve ozellikleri belli olsun beklediğim gibiyse beklicem

Sizin için Hayırlısı olsun diyelim o zaman :)

• quote:

quote:

quote:

Neden?

uygulama uyumsuzlukları var bildiğim kadarıyla.

Yok hocam öyle birşey. Herşey işlemci gücü ve grafik birimine bakar. Exynos 8890 Snapdragon 820 den daha iyi bir işlemci. Buyrun :

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Exynos 8890 mı? Snapdragon 820 mi? - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/exynos-8890-mi-snapdragon-820-mi-68125

Yani anlayacağınız bence dua edin Exynos işlemci gelsin diye ki zaten gelecek işlemci Exynos olcak :) yani şanslıyız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 23:42:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Ben de edge düşünüyorum hocam ama fiyat beni korkutuyor. Umarım 3000 tl nin çok üzerinde olmaz.

Cihazı almaya ciddi ciddi niyetim var. Umarım bu telefon konusunda buluşuruz.

Saygı ve sevgilerle :)

İnşallah çok pahalı olmazda bende bir tane edge model alabilirm hocam. Alamazsak bile yine de bu konuda görüşürüz. Önemli olan paylaşım.

Saygı ve sevgiler benden :)

Hocam 6s plus 64 gb telefonun ikinci el satışıyla her halukarda sıfır s7 edge alırsınız merak etmeyin..
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtcbk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Ben de edge düşünüyorum hocam ama fiyat beni korkutuyor. Umarım 3000 tl nin çok üzerinde olmaz.

Cihazı almaya ciddi ciddi niyetim var. Umarım bu telefon konusunda buluşuruz.

Saygı ve sevgilerle :)

İnşallah çok pahalı olmazda bende bir tane edge model alabilirm hocam. Alamazsak bile yine de bu konuda görüşürüz. Önemli olan paylaşım.

Saygı ve sevgiler benden :)

Hocam 6s plus 64 gb telefonun ikinci el satışıyla her halukarda sıfır s7 edge alırsınız merak etmeyin..
    Saygılar...

Bakalım, inşallah öyle olur :)

Saygılar ve sevgiler benden..

• Çıkınca s6 edge + olması gereken fiyata iner. S6 edge alinir. Aralarinda cok fazla bir fark yok zaten.

• Günaydın Sevgili Arkadaşlar.

Samsung bugün yeni bir S7 unboxing ipucu videosu paylaştı. Videoda bir buz heykeltıraşçısı unboxing odasına girer 30 saniye sonra çıkarak S7 yi görür ve onu buz heykeline dönüştürür. Acaba anlatılmak istenen ne? Yorumlarınızı bekliyorum :)

[DHTUBE=][DHVideo=]

• Kaldi surda 3 gun gorucez ne anlatmislar ))))

• quote:

Kaldi surda 3 gun gorucez ne anlatmislar ))))

:)))) inşallah anlattıkları güzel şeylerdir :)

• serin çalışıyormu demek istemişler ne
  • Pil değiştirilemiyormuş, Yani ÇÖP.

her 5-6 saate priz arayıp dibinde 1,5 saat mi geçireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

serin çalışıyormu demek istemişler ne

Valla olabillir hocam ya da bir şaheser falan demek istiyor da olabilir. Benim dikkatimi çeken şey dün yayınlanan videolarda da hep 30 saniyede oluyor kutu açılışları. Acaba hani bu kadar çabuk yapılan kutu açılışları 30 u işaret etmesi hızlı şarjın 30 dakikada yüzde 100 batarya doldurması anlamına gelebilir mi???

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Pil değiştirilemiyormuş, Yani ÇÖP.

her 5-6 saate priz arayıp dibinde 1,5 saat mi geçireceğiz.

Düşüncenize saygı duyuyorum, sonuçta sizin tercihiniz pil değiştirilmesi yönünde. Yalnız hemen çöp demeniz pek doğru değil bence. Ayrıca Piyasada pili değişen tek telefon markası kaldı o da LG. O zman geriye kalan tüm markalar çöp yani??

Hızlı şarj olayı çok iyi bir nimettir hocam. Bilmiyorum daha önce kullandınız mı? Yarım saat şarjda tutsanız cihazı yüzde 50 den fazla şarj oluyor. Galaxy S7 yi örnek verecek olursam 3000 mah. batarya standart kullanımda en az 7 saat ekran süresi verir. Bu da size yetmez yarım saat şarjda tutsanız cihazı yine standart kullanımda ortalama bir 4 saate yakın ekran süresi alırsınız? Sizce günlük kullanım için fazlasıyla yetmez mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 18 Şubat 2016; 11:36:23 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.