Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coolsten

quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Yazın bende 4 yıllık lumia cihazımı değişeceğim sonunda Yazın Note 6, S7 edge+ ve G5in üstü cihazlar kesin çıkar. 3ü arasında tercih yapacağım

Sizi şöyle Samsung'a doğru alalım öyleyse :)

Telefonu uzun yıllar kullanmayı seviyorsun anlaşılan. O zaman direkt iphone al bu firmalar adamı kanser ederler güncelleme beklemekten rengimiz soldu.

Çok sağolun tavsiyeniz için. Şuan zaten iphone 6S Plus 64 GB sahibiyim :)

edit : iphone u sevemediğim için tekrar Samsung'a dönüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 18:47:32 >

• bu sefer eksiksiz olacak gibi alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun....
  • Samsung bir sürpriz yapsa da tanıtımdan hemen 1 gün sonra satışa sunsalar Note 5 de olduğu gibi.

Güzel olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son bilgi suya dayanıklı olacakmış kaynak sammobile
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperor1907

Samsung bir sürpriz yapsa da tanıtımdan hemen 1 gün sonra satışa sunsalar Note 5 de olduğu gibi.

Güzel olur :)

Keşkeee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

bu sefer eksiksiz olacak gibi alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun....

Çok sağolun iyi dileğiniz için. Hayırlı olur inşallah :)
  • ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Hocam konunzla epey bi igileniyonuz maşallah çeşke G5 bölümün dede sizin gibi ilgili bi arkadaş olsa.

Hocam selamlar :)

Note 5 konusundan sonra sizi burada gördüğüme sevindim.

S7 mi düşünüyorsunuz yoksa edge mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Hocam konunzla epey bi igileniyonuz maşallah çeşke G5 bölümün dede sizin gibi ilgili bi arkadaş olsa.

Teşekkür ederim güzel düşünceniz için. Arkadaşlarımı doğru yönlendirmek adına elimden geleni yapıyorum, yapmayada devam edecem inşallah. Henüz ilk sayfayı güncellemedim. 21 Şubat tanıtımından sonra güncelleme yapacağım. Asıl o zaman daha faydalı , daha güzel bir konu olacak.. Galaxy S7 alın ya da almayın sizi de her zaman beklerim buraya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Android Authority's source also volunteered a few key details, saying the device is IP67 or IP68 certified -- which Samsung has effectively confirmed already -- runs Android 6.0 Marshmallow, and packs a 12-megapixel main camera and 2,800mAh battery. Oh, and that there's no USB Type-C upgrade for charging and data transfer, which was previously reported by the Wall Street Journal.

pil 2800 ve type-c yok.

Kim soyluyo bunu? Herkez 3 bin diyor

• quote:

Hocam selamlar :)

Note 5 konusundan sonra sizi burada gördüğüme sevindim.

S7 mi düşünüyorsunuz yoksa edge mi ?

Merhaba @emperor1907 hocam :) bende sizi burda gördüğüme çok sevindim..

Kısmetse Galaxy S7 Edge düşünüyorum hocam. Hayırlısı artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taheed1986

quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Android Authority's source also volunteered a few key details, saying the device is IP67 or IP68 certified -- which Samsung has effectively confirmed already -- runs Android 6.0 Marshmallow, and packs a 12-megapixel main camera and 2,800mAh battery. Oh, and that there's no USB Type-C upgrade for charging and data transfer, which was previously reported by the Wall Street Journal.

pil 2800 ve type-c yok.

Kim soyluyo bunu? Herkez 3 bin diyor

Android Authority adında bir sitenin iddaası ama sanırım @fimeral arkadaşımız yazının devamını okumadan bu mesajı attı:

Just keep in mind all this information and content is still unconfirmed. Nothing is for sure until an announcement comes around, but you won’t have to wait much longer to get the official details. MWC takes off next week and we will be there to get you all the goodies!

Yazının devamındaki bu açıklamada Android Authority sitesi özetle ,bilgilerin doğru olup olmadığını bilmediğini sadece duyum olabileceğini ve gerçeğin tanıtımda ortaya çıkacağını söylemiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 17 Şubat 2016; 20:25:24 >

• keopsdd kullanıcısına yanıt
    Hocam ben balık avcılığı hobisiyle meşgulüm fazlasıyla..haliyle eğilip kalkalkarken telefon sıkıntı oluyor. 5.5 inc fark az olmasina rağmen uzun ince yapısıyla bence çok daha rahat. Arkadasta 5.5 inc meizu var fazlaca deneme şansım oldu. Bana fena uydu ☺ ayrıca s7deki su gecirmezlik özelligı yine hobimle ilgili olarak benim icin önemli. Özellikle yağısli havalarda cok ava gidiyoruz. İlaç olacak gibi.

Ben de edge düşünüyorum hocam ama fiyat beni korkutuyor. Umarım 3000 tl nin çok üzerinde olmaz.

Cihazı almaya ciddi ciddi niyetim var. Umarım bu telefon konusunda buluşuruz.

Saygı ve sevgilerle :)

• 3000 tl bandinda olursa turkcell taahhutlu alirim edgeyi bende s7 beklemem normal de ama beni encok cezbeden islemcisi ve yeni arayuzu yoksa s6 note 5 sifir alirsam her türlü beni 3 sene idare eder.

• Birde satis konusunda tanıtımdan 1 yada 2 gun sonra turkiyede satisi baslasa harika olur çünkü telefonsuz olmuyor. Note 5 dogru kayıyor gözüm arada ☝☝☝☝

• quote:

Ben de edge düşünüyorum hocam ama fiyat beni korkutuyor. Umarım 3000 tl nin çok üzerinde olmaz.

Cihazı almaya ciddi ciddi niyetim var. Umarım bu telefon konusunda buluşuruz.

Saygı ve sevgilerle :)

İnşallah çok pahalı olmazda bende bir tane edge model alabilirm hocam. Alamazsak bile yine de bu konuda görüşürüz. Önemli olan paylaşım.

Saygı ve sevgiler benden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taheed1986

Birde satis konusunda tanıtımdan 1 yada 2 gun sonra turkiyede satisi baslasa harika olur çünkü telefonsuz olmuyor. Note 5 dogru kayıyor gözüm arada ☝☝☝☝

Hocam Note 5 te harika bir telefon. Hani S7 tanıtımı olmasa şimdiye kadar çoktan Note 5 almıştım. Eğer dayanamıyorsanız Note5 alın bence. Hiç pişman olmazsınız.

• 5.7 inch olsaydı edge olanı onu alırdım ama 5.5 olduğu için büyük ihtimalle note 6 yı bekleyecem.
  • sizce s7 beklesem mi yoksa 1 ay sonra note 4 alsam mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.