Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 30dkda 3000lik batarya dolduramaz bana kalırsa..ama olursa efsane olur..
  • Videoda yuvarlak hatlara vurgu yapilmıs bence. Edge modeli belki daha kavislidir. Bilemedim 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Hocam 30dkda 3000lik batarya dolduramaz bana kalırsa..ama olursa efsane olur..

Olursa gerçekten efsane olur. Bilmiyorum yani tahminimce videolarda bunu anlatıyor olabilir. İnşallah olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

Videoda yuvarlak hatlara vurgu yapilmıs bence. Edge modeli belki daha kavislidir. Bilemedim 😅

:)))) ne var böyle kararsızlıklara yol açacak dimi hocam :) şunu bi tanıtsalarda kurtulsak artık

• İlk defa bu kadar amiral gemisi bir cihazın tanıtılmasını bekliyorum.Şuan kullanıdığım cihaz vasat.İhtiyaçlarımı(kamera çamur,ekran fullhd değil,ses kalitesi vasat...vs) karşılamıyor.Bu yüzden s7'yi heyecan ile bekliyorum.Ama makul bir fiyat yerine Türkiye piyasasının fiyat hassasiyetini göz önüne alınmadan fiyatlama yapılırsa ibre başka markaya kayar bu da burdan SAMSUNG'A mesaj olsun.

Tamam iyi cihaz fakat fiyat yükseldikçe apple-iphone denen bir gerçek var.İyidir kötüdür ayrı bir tartışma fakat pazar algısı fiyatlar yükseldiğinde otomatikmen iphone yönelim olur.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa080

İlk defa bu kadar amiral gemisi bir cihazın tanıtılmasını bekliyorum.Şuan kullanıdığım cihaz vasat.İhtiyaçlarımı(kamera çamur,ekran fullhd değil,ses kalitesi vasat...vs) karşılamıyor.Bu yüzden s7'yi heyecan ile bekliyorum.Ama makul bir fiyat yerine Türkiye piyasasının fiyat hassasiyetini göz önüne alınmadan fiyatlama yapılırsa ibre başka markaya kayar bu da burdan SAMSUNG'A mesaj olsun.

Tamam iyi cihaz fakat fiyat yükseldikçe apple-iphone denen bir gerçek var.İyidir kötüdür ayrı bir tartışma fakat pazar algısı fiyatlar yükseldiğinde otomatikmen iphone yönelim olur.

iyi forumlar.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Malesef algı bu yönde Türkiye'de. İnşallah fiyatlar olabildiğince düşük olurda S7 kullanmak isteyen herkes ağız tadıyla alıp kullanır.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    Evdeysen, işteysen sorun yok.

Aman Vietnamda motorla geziyorsun. Pilin bitti zorunlu olarak pili şarj edecek bir yer bulacaksın, bulduğun yerde hayrına şarj yerine birşeyler almanı ve ya alışveriş yapmanı bekliyecek. Sonra oturduğun yer prizin dibi olacak , yoksa değerli telefonunu orada bırakmak istemiyeceksin.
    hepsi ayrı dert, birde bu olayın hergün yaşamak kabus gibi.

Özgür olmak güzel şey.

Daha yeni Note 4 telefon aldım, sırf yedek pil ile o özgürlüğümden feragat etmemek için. ( diyeceksin ki telefonun kölesi olmuşun , özgürlükten bahsediyorsun, ki kısmen haklısın )

Hızlı şarj 45dk doldursa dahi, prizin başında telefonun şarj olmasını beklemek kadar iğrenç bir duygu yok.

Hatta bazen uğradığınız , restoran , cafe, havalimanı Prizleri ulaşılamaz ve ya çalışmaz hale getiriyor.

Al bir note 4 vb cihaz al yedek bataryasını ve harici şarj cihazını, stressiz gezileri , iş seyahatlerini yap.

Ben bu tür değişemeyen pilli telefonları Benzinli arabaya benzetiyor, her ne kadar injection lu, start stop lu, şöyle böyle deselerde, hiçbir zaman bir dizel arabanın cimriliğinde benzin yakmıyor.

Sırf benzin parası gidecek korkusunu yaşayıp , oraya buraya keyif için gitmemezlik etmemek için dizel araba kullanıyorum, deli gibi oraya buraya gidiyorum ayda 150TL dahi mazot yakmıyor.

uzun lafı kısası , bana faydadan çok mağdur edip stress yaşatacak hertürlü teknolojiye karşıyım.

Samsung değiştirilebilir pilli yeni telefon çıkarana kadar note 4 e devam.

kırıp dökmezsek en az 4 yıl idare eder.

Note 5 yorumlarını görüyorumda daha telefon 6 ayını tamalamadan millet pilden öyle yada böyle rahatsız.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Aman Vietnamda motorla geziyorsun. Pilin bitti zorunlu olarak pili şarj edecek bir yer bulacaksın, bulduğun yerde hayrına şarj yerine birşeyler almanı ve ya alışveriş yapmanı bekliyecek. Sonra oturduğun yer prizin dibi olacak , yoksa değerli telefonunu orada bırakmak istemiyeceksin.

Özgür olmak güzel şey.

Daha yeni Note 4 telefon aldım, sırf yedek pil ile o özgürlüğümden feragat etmemek için. ( diyeceksin ki telefonun kölesi olmuşun , özgürlükten bahsediyorsun, ki kısmen haklısın )

Hızlı şarj 45dk doldursa dahi, prizin başında telefonun şarj olmasını beklemek kadar iğrenç bir duygu yok.

Hatta bazen uğradığınız , restoran , cafe, havalimanı Prizleri ulaşılamaz ve ya çalışmaz hale getiriyor.

Al bir note 4 vb cihaz al yedek bataryasını ve harici şarj cihazını, stressiz gezileri , iş seyahatlerini yap.

Ben bu tür değişemeyen pilli telefonları Benzinli arabaya benzetiyor, her ne kadar injection lu, start stop lu, şöyle böyle deselerde, hiçbir zaman bir dizel arabanın cimriliğinde benzin yakmıyor.

Sırf benzin parası gidecek korkusunu yaşayıp , oraya buraya keyif için gitmemezlik etmemek için dizel araba kullanıyorum, deli gibi oraya buraya gidiyorum ayda 150TL dahi mazot yakmıyor.

uzun lafı kısası , bana faydadan çok mağdur edip stress yaşatacak hertürlü teknolojiye karşıyım.

Note 5 yorumlarını görüyorumda daha telefon 6 ayını tamalamadan millet pilden öyle yada böyle rahatsız.

İçinde bulunduğunuz durumdan dolayı hak veriyorum size. Zaten siz de yapılacak en iyi şeyi yapıp Note 4 almışsınız.

Piyasa malesef bu yöne doğru kaydı ve agresif bir şekilde ilerliyor. Değiştirelemeyen batarya aldı başını gidiyor ve sırf bu pil olayına çözüm adına hızlı şarj teknolojisini ileri taşımaya çalışıyorlar. Şuan inatla Tüm amiral gemi telefonlarına değiştirilebilir batarya koyan tek firma kaldı o da az önce de söylediğim gibi LG. Bu markanın dışında (Samsung'ta dahil) hiçbir markanın kolay kolay tekrar değiştirilebilir bataryaya döneceğini düşünmüyorum hocam.

• Ön siparişle GEAR VR Edge modeli ile hediye edileceğini yazıyorlar bir çok yerde,eğer böyle olursa 3600 TLnin altını görmek zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Özgür olmak güzel şey.

söylediklerinin bi kısmı doğru bi kısmıda bana göre saçma. araba örneğine değinecek olursak aynı modeldeki arabanın benzinli dizel arasındaki farkıda en az 10.000 tl oynuyor. örneğin ;

IBIZA 1.4 TDI 90 HP DSG S&S > Style 65.700 ₺

IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG S&S > Style 56.200 ₺

daha dolu benzinli ve daha performanslı bir ibizayıda 10000tl ucuza alıyorsun.

diğer kısımlara gelecek olursak bende s3-s4-s5 modellerinde 2 yedek pille toplamda 3 pille gezerdim. fakat note5 serisinin pili cidden 1 günü kurtarıyor. acil bi işin çıkarsa aranman gerekirse al ultra güç tasarrufu moduna. yada 100 liraya fast charge powerbank alarak (sonuçta telefona bi dünya para veriyoruz,spigen kılıflar bile 100tl iken bi powerbanke 100tl verilir.) priz başında oturmadan 20 dk şarj etsen cebinde gününü hayli hayli çıkarır.
    bende sonuçta çıkarılabilir pilden yanayım ama gerek apple'ın gerek sony'nin hamleleri samsunguda yekpare kasa tasarımına itti ve böyle güzel premium bi telefon çıktı ortaya. Çıkarılabilir pil var deyip 2 sene önceki note 4 e para vereceğime bende gider note 5 + 100 tl ye fast charge powerbank alıp son teknolojinin nimetlerinden faydalanırdım. Note 4 ü şu zamanda almakta bana mantıksız geliyor gerek işlemci gerekse güncelleme bakımından yavaş yavaş çöp olacağından dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Ön siparişle GEAR VR Edge modeli ile hediye edileceğini yazıyorlar bir çok yerde,eğer böyle olursa 3600 TLnin altını görmek zor...

Evet haberim var hocam. O kadar yüksek fiyat olacağını sanmıyorum. Eğer olursa bende ona göre önlem alırım. Önsiparişle almam telefonu. Telefon normal satışa çıkınca biraz bekler iyice araştırıp en uygun fiyata almaya çalışırım. Ama dediğim gibi o kadar yüksek fiyatla satışa çıkacağını sanmıyorum. İnşallah ta çıkmaz.

• ..scream.. kullanıcısına yanıt
    1 saatte %1 düşmesi az bir düşüş müdür? Benim g4 geceden sabaha (8-9 saatlik süreç) %2 düşüyor. Bu özelliği g5e de koyacaklarmış. Bu özellik iyi bir özellik değil, zamanla piksel tembelleşmesi denilen burn in meydana gelir ve simgeler hep ekranda kalır. Burn in zaten amoled ekranlarda oldukça yaygın. Aşırı saçma bir özellik.

• quote:

Orijinalden alıntı: keopsdd

söylediklerinin bi kısmı doğru bi kısmıda bana göre saçma. araba örneğine değinecek olursak aynı modeldeki arabanın benzinli dizel arasındaki farkıda en az 10.000 tl oynuyor. örneğin ;

IBIZA 1.4 TDI 90 HP DSG S&S > Style 65.700 ₺

IBIZA 1.0 EcoTSI 110 HP DSG S&S > Style 56.200 ₺

daha dolu benzinli ve daha performanslı bir ibizayıda 10000tl ucuza alıyorsun.

Güzel diyorsunuzda bu koşullarda dizel arabayı, 8-9 yıl sonra satmaya kalktığınızda benzinli arbaya göre halen 6-8000TL daha pahalıya satıyorsunuz.

ortalama 7000TL desek , aradaki fark 2000tl , bu rakam 8 yıl süre için dizel farkı parası yani yılda 250TL fark yapıyor.
    rakamlar tamamen tahmin üzerine

quote:

Orijinalden alıntı: keopsdd

diğer kısımlara gelecek olursak bende s3-s4-s5 modellerinde 2 yedek pille toplamda 3 pille gezerdim. fakat note5 serisinin pili cidden 1 günü kurtarıyor. acil bi işin çıkarsa aranman gerekirse al ultra güç tasarrufu moduna. yada 100 liraya fast charge powerbank alarak (sonuçta telefona bi dünya para veriyoruz,spigen kılıflar bile 100tl iken bi powerbanke 100tl verilir.) priz başında oturmadan 20 dk şarj etsen cebinde gününü hayli hayli çıkarır.
    bende sonuçta çıkarılabilir pilden yanayım ama gerek apple'ın gerek sony'nin hamleleri samsunguda yekpare kasa tasarımına itti ve böyle güzel premium bi telefon çıktı ortaya. Çıkarılabilir pil var deyip 2 sene önceki note 4 e para vereceğime bende gider note 5 + 100 tl ye fast charge powerbank alıp son teknolojinin nimetlerinden faydalanırdım. Note 4 ü şu zamanda almakta bana mantıksız geliyor gerek işlemci gerekse güncelleme bakımından yavaş yavaş çöp olacağından dolayı.

Benim nazarımda powerbankı telefonun yanında kuyruk gibi taşımak ayrı bir itici ve rahatsız edici. zaten powerbank dediğinin hacmi teşefon pilinin hacminin en az 1,5 katı daha fazla alan kaplıyor, kablosu ise cabası.

Note 5 ile yaşadıklarınız Cicim ayından dolayıdır. Her telefon ilk alındığından muhteşem performans gösterir. 2011 Note 1 aldığımda rüyada yaşıyor gibi idim. 1-1,5 yıla anya konya belli oluyor.

Note 5 için cicim ayı bitince tecrübelerinizi tekrar yazarsanız sevinirim.

samsung değişmez pili neden yapıyor,
    1.- pilden daha fazla para kazanmak için ( yetkili seristen pil değişimi en az %50-%60 artacaktır)
    2.- pil değişimine gelen telefondan 150-200Tl istendiğinden , oha çeken kullanıcı, elindeki telefonu satıp yeni telefona geçmeyi düşünecektir ( bu da dolaylı olarak telefona ihtiyacı ve satış hacmini yukarı çekecek, aynı zamanda 2. elde satılan telefon halen batarya için samsung yetkili servisine uğrayacaktır.

Arkası cam olan ve her daim açılaman bir pil kapağı için telefona ebay den pil alındığından, o verimsiz be uyduruk piller en fazla 6 ay sonra sinir bozup her 6 ayda bir pil değişim eziyeti yaşatacak, bu korkudan yetkili serviste pil değişimi hem garanti hemde kapak kırma riskine karşı zorunlu olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 18 Şubat 2016; 13:21:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLKovY

1 saatte %1 düşmesi az bir düşüş müdür? Benim g4 geceden sabaha (8-9 saatlik süreç) %2 düşüyor. Bu özelliği g5e de koyacaklarmış. Bu özellik iyi bir özellik değil, zamanla piksel tembelleşmesi denilen burn in meydana gelir ve simgeler hep ekranda kalır. Burn in zaten amoled ekranlarda oldukça yaygın. Aşırı saçma bir özellik.

Hocam ne demek istediğinizi ve hangi özellikten bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım ama eğer şarj düşüş seviyesinden bahsediyorsanız normal olanı 8-9 saatlik beklemede yüzde 2 ile yüzde 6 seviyelerinde şarj düşmesi yaşanmasıdır. Daha yüksek seviyede şarj düşüşü yaşanıyorsa o zaman öncelikle arka planda çalışan uygulamalar sorgulanmalı. Sizdeki cihazın bataryasının 8-9 saatte yüzde 2 düşüş sağlaması ise bence gayet iyi bir seviye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 18 Şubat 2016; 13:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Hocam ne demek istediğinizi ve hangi özellikten bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım ama eğer şarj düşüş seviyesinden bahsediyorsanız normal olanı 8-9 saatlik beklemede yüzde 2 ile yüzde 6 seviyelerinde şarj düşmesi yaşanmasıdır. Daha yüksek seviyede şarj düşüşü yaşanıyorsa o zaman öncelikle arka planda çalışan uygulamalar sorgulanmalı. Sizdeki cihazın bataryasının 8-9 saatte yüzde 2 düşüş sağlaması ise bence gayet iyi bir seviye. Herhangi bir zararı olmaz telefona.

S7 ve g5deki ekranın hiç kapanmaması özelliğinden bahsediyorum. Demedi demeyin bahsettiğim burn in sorunları ile dolacak.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ne demek istediğinizi ve hangi özellikten bahsettiğinizi tam olarak anlayamadım ama eğer şarj düşüş seviyesinden bahsediyorsanız normal olanı 8-9 saatlik beklemede yüzde 2 ile yüzde 6 seviyelerinde şarj düşmesi yaşanmasıdır. Daha yüksek seviyede şarj düşüşü yaşanıyorsa o zaman öncelikle arka planda çalışan uygulamalar sorgulanmalı. Sizdeki cihazın bataryasının 8-9 saatte yüzde 2 düşüş sağlaması ise bence gayet iyi bir seviye. Herhangi bir zararı olmaz telefona.

S7 ve g5deki ekranın hiç kapanmaması özelliğinden bahsediyorum. Demedi demeyin bahsettiğim burn in sorunları ile dolacak.

Anladım hocam. Mutlaka bir önlem alınmıştır sanmıyorum sorun olacağını. Göz göre göre kullanıcıları mağdur edip tepki almak istemezler sonuçta.. ama yine de kullanmadan kimse doğruyu ya da yanlışı bilemez.

• Samsung Galaxy S7 de olacağı düşünülen sızıntılara bir "doğruluk" daha eklendi. Always On Display ( Her zaman açık ) özelliği ile bildirimlerin ekran açılmadan görülebileceği bu özellik Tema Store da bulunan "Cuzco" adındaki yeni bir Tema üzerinden doğrulandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 18 Şubat 2016; 13:48:11 >

• quote:

Samsung Galaxy S7 de olacağı düşünülen sızıntılara bir "doğruluk" daha eklendi. Always On Display ( Her zaman açık ) özelliği ile bildirimlerin ekran açılmadan görülebileceği bu özellik Tema Store da bulunan "Cuzco" adındaki yeni bir Tema üzerinden doğrulandı.

Always on display özelliği Tema Store da yer aldığına göre acaba Samsung'un diğer amiral gemi modelleride bu özelliği kullanabilr mi? Always on display acaba yazılımsal bir özellik mi? Ne dersiniz sevgili arkadaşlar? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Telefon tanitimi olduktan sonra bu sayfa karisacaktir. Hali hazirda note 4 kullaniyorum.Simdiden yazayim aklimda 2 takıntı var
    Birincisi : işyerindeki mail hesabimi kullanmam icin ekran kilit ekraninı pin yapmam gerekiyor veya parmak izi.güvenlik gereği zorunlu. pin ile ekrani acarken örnegin sifrem 2222...sifreyi tuşladiktan sonra bir de okeye basmamiz gerekiyor. Ama ios ta mesele 2222 tuşladiginiz anda ekran acıliyor..beşinci bir tuşa basmiyoruz. youtube android 6 yı inceledim onda da pin acilis ekranı bu sekilde sanirim note 5 di videodaki telefon. Bu bence cok ciddi bir sıkıntı. Arayüzle mi ilgisi var android sürümüyle mi bilmiyorum ama berbat ötesi..
    İkıncisi: parmak izi sensörü gercekten kullanisli olacak mi s7 de. Compact 5 deki parmak sensörü kullanislik acisindan harika olmus. Eğer kullanisli olursa mail işini halletmiş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harbyteam

Telefon tanitimi olduktan sonra bu sayfa karisacaktir. Hali hazirda note 4 kullaniyorum.Simdiden yazayim aklimda 2 takıntı var
    Birincisi : işyerindeki mail hesabimi kullanmam icin ekran kilit ekraninı pin yapmam gerekiyor veya parmak izi.güvenlik gereği zorunlu. pin ile ekrani acarken örnegin sifrem 2222...sifreyi tuşladiktan sonra bir de okeye basmamiz gerekiyor. Ama ios ta mesele 2222 tuşladiginiz anda ekran acıliyor..beşinci bir tuşa basmiyoruz. youtube android 6 yı inceledim onda da pin acilis ekranı bu sekilde sanirim note 5 di videodaki telefon. Bu bence cok ciddi bir sıkıntı. Arayüzle mi ilgisi var android sürümüyle mi bilmiyorum ama berbat ötesi..
    İkıncisi: parmak izi sensörü gercekten kullanisli olacak mi s7 de. Compact 5 deki parmak sensörü kullanislik acisindan harika olmus. Eğer kullanisli olursa mail işini halletmiş olurum.

Hocam her geçen yıl parmak izi tarayıcısı gelişiyor. Note 5 teki parmak izi tarayıcısından daha seri çalışacağına eminim. Çünkü tarayıcının parmağı daha iyi daha hızlı algılaması için home tuşu biraz daha büyümüş durumda S7' de.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.