Bildirim
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ___Lawyer___
quote:
Orijinalden alıntı: ..scream..
Galaxy S7 kutu içeriği ile sızdırıldı!
Hocam buradan telefon type-c ile gelecek ve usb 2.0'a dönüştürücü mü verecekler çıkartmalıyız. Yoksa usb 2.0 ile gelip type-c'ye dönüştürüyor mu çıkartmalıyız. Bu kapsamda çok bilgim yok ilk ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum ve eğer böyle olursa kutu içinden bir dönüştürücü çıkması ile gerçekten Samsung'un son zamanlarda yaptığı en iyi kutu sunumu olacaktır.
Her ne kadar Imported from USA yazsa da kutu içeriği Dubai'den ve ilk olarak "Paranın alabileceği şeyler." konusu akla geliyor :) Kutu içeriğinde Kulaklık bulunmaması da garip. Bazı zengin dostlara önden gönderilmiş bir cihaz olabilir. Şarj cihazı kablosu Micro-USB uçlu ben USB2.0 to Type-C dönüştürü olduğunu düşünüyorum. Sonuçta şarja aparatla takmak olmaz her seferinde.
Ha aklıma bir şey daha geliyor, Sammobile kutu içeriğinde 2 adet şarj cihazı var yorumunu yapmış. Üsttekilerin ikisi de şarj cihazı o konan aparatla Samsung farklı bir hızlı şarj deneyimi mi sunacak? Bunu düşünüyorum bir yandan.
Ha eğer sağ üstteki herhangi bir şarj cihazı değilse de Kulaklık için dizayn edilmiş bir kutudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 16 Şubat 2016; 15:48:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam tahminleriniz gayet yerinde. Sarj cihazının yanındaki kutu kulaklık kutusu yani bizim Note 5 lerdeki kulaklık kutusunun benzeri. Diğerleri ise Usb2.0 kablosu ve type-c dönüştürücü. Sammobile ın İki adet şarj cihazı idaasını ise umursamıyorum.
Yalnız görseller yurtdışı kutu içeriğine ait olduğu için ülkemizde farklılık gösterebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 16 Şubat 2016; 16:08:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazın bende 4 yıllık lumia cihazımı değişeceğim sonunda Yazın Note 6, S7 edge+ ve G5in üstü cihazlar kesin çıkar. 3ü arasında tercih yapacağım -
quote:
Orijinalden alıntı: jinjin
quote:
Orijinalden alıntı: ___Lawyer___
quote:
Galaxy S7 kutu içeriği ile sızdırıldı!
Hocam buradan telefon type-c ile gelecek ve usb 2.0'a dönüştürücü mü verecekler çıkartmalıyız. Yoksa usb 2.0 ile gelip type-c'ye dönüştürüyor mu çıkartmalıyız. Bu kapsamda çok bilgim yok ilk ihtimalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum ve eğer böyle olursa kutu içinden bir dönüştürücü çıkması ile gerçekten Samsung'un son zamanlarda yaptığı en iyi kutu sunumu olacaktır.
Her ne kadar Imported from USA yazsa da kutu içeriği Dubai'den ve ilk olarak "Paranın alabileceği şeyler." konusu akla geliyor :) Kutu içeriğinde Kulaklık bulunmaması da garip. Bazı zengin dostlara önden gönderilmiş bir cihaz olabilir. Şarj cihazı kablosu Micro-USB uçlu ben USB2.0 to Type-C dönüştürü olduğunu düşünüyorum. Sonuçta şarja aparatla takmak olmaz her seferinde.
Ha aklıma bir şey daha geliyor, Sammobile kutu içeriğinde 2 adet şarj cihazı var yorumunu yapmış. Üsttekilerin ikisi de şarj cihazı o konan aparatla Samsung farklı bir hızlı şarj deneyimi mi sunacak? Bunu düşünüyorum bir yandan.
Ha eğer sağ üstteki herhangi bir şarj cihazı değilse de Kulaklık için dizayn edilmiş bir kutudur.
zaten öyle. note 5 tede kulaklık öyle kutu içerisinde geliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter Morgan
Yazın bende 4 yıllık lumia cihazımı değişeceğim sonunda Yazın Note 6, S7 edge+ ve G5in üstü cihazlar kesin çıkar. 3ü arasında tercih yapacağım
Sizi şöyle Samsung'a doğru alalım öyleyse :)
S7 ve G5 kutuda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrtrhn
S7 ve G5 kutuda.
G5'in nihai tasarimi buysa epey cirkin olmus
-
quote:
Orijinalden alıntı: jinjin
quote:
S7 ve G5 kutuda.
G5'in nihai tasarimi buysa epey cirkin olmus
Sanırım G5 son hali bu. Arka taraf facia resmen. Çok kötü duruyor yaa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
g2'den bu yana LG git gide geriye gitti. buna bir de katlanan fiyatlar eklenince, daha kötü oldular. Kendi işlemcilerini üretip, premium olmadan şu algıyı bırakırlarsa yer tutarlar ama açıkçası ben samsung s serisine rakip olduklarını düşünmüyorum. -
quote:
S7 ve G5 kutuda.
G5 arkasi bana lumia 820i animsatti.Genel olarak bakilirsa cok itici bi tasarim olmus.S7 daha oncedende gormustum bu renkte cok albenili durmuyor diger renklere bakmak lazim gerci gold renginide gormustum ama pek icime sinmedi acikcasi
-
quote:
quote:
Yazın bende 4 yıllık lumia cihazımı değişeceğim sonunda Yazın Note 6, S7 edge+ ve G5in üstü cihazlar kesin çıkar. 3ü arasında tercih yapacağım
S6 edge plusı zaten çok beğenmiştim. Yazın artık S7 edge plus alırım. Malum g5 çok çirkin
-
Hocam mobilden giriyorsanız konuya bir önceki sayfada S7 nin videosu ve daha detaylı kutu içeriği var.
quote:
quote:
quote:
S6 edge plusı zaten çok beğenmiştim. Yazın artık S7 edge plus alırım. Malum g5 çok çirkin
:) hakkatten çok çirkin olmuş yaa. Neyse bekliyorum sizi de buraya o zaman :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa080
S7 güzel olacak.Ama yanında mutlaka;
1-Samsung S Cover orjinal kapaklı kılıf
2-64/128GB, Sandisk/Kingston/Samsung üçlüsünden biri seçilerek pro sürüm bir micro sd
3-Adam akıllı kulaklıkla dinlenecek müzik ve huzurlu bir ortam...
Hocam ben kılıfta Verus markasını tercih ediyorum. Dediğiniz gibi sağlam bir sd kart şart.
Bir de artık kablo kopmalarından sıkıldığım için kablosuz ama ses çıkışı kabloluyu aratmayacak kadar kaliteli bir Bluetooth kulaklık istiyorum. Araştırdığım bir iki model var ama emin olamadım.
Sizlerinde tavsiye ettiği bu tarz bir kulaklık var mı acaba sevgili arkadaşlar?
Takipteyim Bluetooth kulaklık büyük rahatlık olacak. Yıllardır alacağım ama nedense almadım. Birkaç tanesine niyetlendim ama olumsuz yorumlar okuduğum için vazgeçtim. Bulalım güzel bir kulaklık.
-
Gordum hocam suan bana gore tasarimsal olarak en begendigim cihaz note 5 nedenide on yuzun duz arka yuzeyin kivrimli olmasi insallah note6da bu tarz bi tasarim olur olmadi s7 edgeye bakariz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VioLee
Gordum hocam suan bana gore tasarimsal olarak en begendigim cihaz note 5 nedenide on yuzun duz arka yuzeyin kivrimli olmasi insallah note6da bu tarz bi tasarim olur olmadi s7 edgeye bakariz
Hayırlısı olsun sizin için artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: bluebest
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa080
S7 güzel olacak.Ama yanında mutlaka;
1-Samsung S Cover orjinal kapaklı kılıf
2-64/128GB, Sandisk/Kingston/Samsung üçlüsünden biri seçilerek pro sürüm bir micro sd
3-Adam akıllı kulaklıkla dinlenecek müzik ve huzurlu bir ortam...
Hocam ben kılıfta Verus markasını tercih ediyorum. Dediğiniz gibi sağlam bir sd kart şart.
Bir de artık kablo kopmalarından sıkıldığım için kablosuz ama ses çıkışı kabloluyu aratmayacak kadar kaliteli bir Bluetooth kulaklık istiyorum. Araştırdığım bir iki model var ama emin olamadım.
Sizlerinde tavsiye ettiği bu tarz bir kulaklık var mı acaba sevgili arkadaşlar?
Takipteyim Bluetooth kulaklık büyük rahatlık olacak. Yıllardır alacağım ama nedense almadım. Birkaç tanesine niyetlendim ama olumsuz yorumlar okuduğum için vazgeçtim. Bulalım güzel bir kulaklık.
Hocam bu kulaklık çok iyi ancak biraz pahalı :
JabraKablosuz Egzersiz Kulaklığı | Jabra Sport Coach Special Editionhttp://www.jabra.com.tr/sports-headphones/jabra-sport-coach-wireless
Biraz daha uygun fiyatlı olsa hemen alırdım. 500 liradan fazla fiyatı var hocam.
m.n11.comMP3, MP4 Kulaklık Fiyatları - n11.comhttp://m.n11.com/jabra-sport-coach-wireless-bluetooth-kulaklik-renk-secenekleri-P82894736?cid=604001&gclid=CMXeouPR_MoCFVG6GwodMMANeg&gclsrc=aw.ds
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X