< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4799. sayfa)
-
-
-
Netflix'in sitesine baktım ve S7 Edge'nin uygulamayı FHD çözünürlükte izlememize uyumlu olmadığını gördüm, QHD ekranımız var ama 1080p bile izleyemiyor olmamız çok saçma değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkdaslar, babamin, kullandigi s7 edgesinin pili artik yetmiyor, , su gibi iciyor. Durdugu yerde. Yeniden batarya degistirmeye 500 tl falan istiyorlar sizce degermi degistirmeye 500 tl daha vermeye. Eski bir telefon bu sonucta , saglikli olurmu batarya degisimi? Yan sanayi pil de var daha uyguna ama bilmiyorum, eskisi gibi, uzun ömurlu olurmu, format vs attik ama duzelmedi .oneriniz ne olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 8 Temmuz 2022; 23:22:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
L1 L2 L3 vb
Google Widevine L1, dijital içerik platformlarındaki videoları HD veya daha yüksek çözünürlüklerde oynatma desteği sunan sertifikadır. L1 lisansına sahip olan cihazlarda videolar sunulan en yüksek çözünürlükte oynatılabilmektedir.
Ekran ile alakalı değil. Hatta android box incelemelerine bakarsan CPU desteği olsa bile üreticiler kaynaklı bir problem deniliyor.
Samsung S7 edge nin ekranı pahalı. Pil orjinal ise 500 TL değer ve 3 yıl daha kullanım ömrünü uzatır.
Tanıdık bir yer ve marka pil bulma şansı varsa , değistirecek kalifiye tamircide varsa buna değer.
Yada bu şekilde power bank + farklı rom ile kullanmak isteyen birisi de satın alabilir.
Facebook , instagram , letgo , 4G çok fazla pil harcıyor. Aktif kullanım içinse pil şart. Yada power bank ile yeni cihaz kampanyası yakalayana kadar idare edecek.
S7 pilini değiştirdim gsmiletişimde, pil sağlığı +%80 ama hala günü çıkarmıyor.
-
Arkadaşlar hangi hızlı şarj aletini kullanıyorsunuz?
ve alırken nelere dikkat etmeliyim?
F/P bir ürün önerebilir misiniz?
-
arkadaşlar selam, hayalet ekran için ekran değişiminden başka bir şey yapamıyor muyuz? 2 telefonum var ve ikisinde de hayalet ekran sorunu baş gösterdi, başka bir sorunum yok, telefonumu seviyorum ancak ekran değişim ücretleri gerçekten korkunç düzeyde..
Dh de xiaomi satanlar var. 27/33/47 w
Hiç sesini çıkarma :)
Telefon sizde de çok ısınıyor mu? Nasıl önüne geçebilirim?
Hocam maalesef yaz aylarında telefon epey ısınıyor. Kılıfsız kullanmak bir derece fayda sağlıyor ama kılıfsız taşıma riskine girmeye değmez.
-
kılıfsız kullanıyorum ben hocam ama telefonun yan kısımları inanılmaz ısınıyor :/, tutamıyorum resmen
-
Ben sıcaktan kilitlendiğini hatırlıyorum. Soğuması için telefonu kapatmıştım.
-
Merhabalar cihazım s7. Geçen yıl samsung servisinde bataryamı değiştirtim. 1 yıl gayet iyiydi fakat son zamanlarda ekran süresinde inanılmaz bir düşüş yaşadım. Artık şarjım çok hızlo tükeniyor. Deji batarya nasıldır? Ya da izmir'de değişim için bir önerinşz var mı? Cihazımı seviyorum. Birkaç yıl daha kullanmayı düşünüyorum.
Hiç bir batarya hatta orijinal diye servislerde satılanlar bile telefonun üzerinde gelen batarya kadar gibi sağlıklı olmuyor. İkinci yıl dolmadan serviste garanti kapsamında değişen batarya bile telefonla gelen batarya kadar iyi değildi.
Deji bataryayı Note 2 telefonuma takmıştım. Kayınvalide halen kullanıyor. Kayınvalide kullanımı elbette sınırlı kullanım olup bir ölçü olarak kabul edilemez ama batarya halen faal olarak kullanılıyor. Yaklaşık 4-5 sene oldu. Deji markasız bataryalardan yine de iyidir.
Benim batarya da gidik durumda ama yıl sonuna doğru yeni bir Samsung alacağımdan dolayı bataryayı değiştirmiyorum.
hocam karşıyaka çarşıda tiyatro sokağında başarı teknik servis(samsung yetkili servis)var.. burda s7 yeni orjinal pil takarlar, ayrıca müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar ben samsung ürünlerini buraya veriyorum( 2019 yılında s7 pilini garantinin bitimine bir ay kala bir saatte değiştirdiler üç yıl oldu pil canavar çıktı ( telefonda pil değişim fiyatını öğrenebilirsin)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yıllardır bu başlığa emek verdiniz. Ne almayı düşünüyorsunuz? Sizin alacağınız cihaz bize de referans olur.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Kendilerini tecrübe edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X