Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4801. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.200
Cevap
391
Favori
3.440.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47994800480148024803
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ve S7 edge için son güncelleme ekranı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung, bu modeli hala kullanan eski müşterilerine güzel bir sürpriz yaptı :) en son gelen güncelleme üzerinden 2 yıldan fazla bir zaman geçmesinden ötürü ben de artık yeni bir güncelleme beklemiyordum.

• yeni güncellemeyle ne değişti? s7 hala daha akıcı bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi akıcılık anlamında ekstra bir farklılık olmadı. ama ilk gözlemim, tam şarja daha çabuk ulaştığı yönünde...

• Merhabalar,

Ablamın emektar telefonunu anneme vermeye karar verdik. Buradaki herkes gibi pil sorunumuz var. 10 sayfayı aşkın pil yazıları da okudum fakat bazı kişiler memnun bazı kişiler memnun değil. Ne yapmamı önerirsiniz acaba? Bi arkadaş karşıyakadan değiştirdiği pil için memnun kaldım demişti sizce izmirden pil getirttirmeye değer mi? Tavsiyelerinize açığım. İyi günler.

• dostlar bataryadan memnun değilim 2 yılı geçmiştir. adam akıllı 2-3 saat ekran süresi alıyorum şu anda. yeni batarya ne kadar artırır sizce değer mi yoksa powwerbankten kurtaracak kadar ilerlemez herhalde. düz s7 modeli.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    hocam servisten pilini değiştir ekran süren 5 saate çıkar(s7 nin pilini en son başarıdan değiştirmiştim bir saatte teslim etmişlerdi)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşşlar bu son güncellemeyi yaptıktan sonra telefon açılmadı bir daha, ekran sürekli com.android.phone işlemi durduruldu diye uyarı veriyor buna benzer bir uyarı daha var sürekli bu şekilde duruyor ekranda, kapatıp açtım, güvenli modda da denedim gitmiyor. ne olabilir nasıl düzelecek bu , bilgisi olan var mı ?

• lemixings kullanıcısına yanıt
    Tuş kombinasyonu ile cihaza hard reset atmayı deneyebilirsiniz
    Yalnız içerisindeki tüm veriler silinir

• Son güncellemeyi yüklemeye gerek var mı acaba telefondan son derece memnunum hiç bir sıkıntısı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

rec moda girebildim, şarjı az diye şarja taktım bu sefer de hiç açılmıyor telefon, ne şarj oluyor ne açılıyor  durduk yere iş aldık başımıza.

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

gözlemime göre pil süresi biraz daha uzarken, tam şarj olma süresi de biraz daha kısalmış. işleyen şeye çomak sokmamak gerek derler ama sonuçta bu da bir güncelleme ve mutlaka artıları mevcuttur.

Son durum nedir

Hiç mi tepki yok cihazda en azından şarj alırken üst taraftaki ışık falan yanması gerekiyor

anakart yanmış, nası becerdim durduk yere anlamış değilim

Kesin mi ya Geçmiş olsun

kesin mi bilmiyorum bi tane telefoncuya verdim yazılım almadı, anakart ı değiştircez dediler başka yere sorcam artık. 7 senedir tıkır tıkır kullanıyordum.

• Android 13 romu çıkmış diye okudum ama sorunlu diyorlar yükleyenler s7 için

• G930F Exynos için hızlı indirebileceğim ve güvenli bir stock ROM indirme yeri var mıdır? Çoğı site üyelik istiyor ya da indirme sonunda problem çıkarıyor. Telefon 1 gündür yatıyor acil ihtiyacım var.

• download galaxy s7 sm-g930f (tur) g930fxxu8evg4 in samfw - samsung firmware download
    Download Galaxy S7 SM-G930F (TUR) G930FXXU8EVG4 in Samfw - Samsung firmware download
    https://samfw.com/firmware/SM-G930F/TUR/G930FXXU8EVG4
  • 
Sayfa: önceki 47994800480148024803
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.