< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4803. sayfa)
-
-
TWRP üzerinden sıfırladım hocam. Telefon çalışmaz durumda değil ama 3-5 dk bakınca yeniden başlıyor. Yetkili servis arıza tespit yapıyormuş onlara bir göstereyim.
-
s7 samsung yazısında kalıyor nedeni nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüksek ihtimal anakart olabilir
Download moduna giriyor mu cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
giriyor içindeki notları kurtarsam yeterli ters köşe yaptı beni telefon
Download mode kısmında FRP Lock ne durumda ?
-
s7 bataryasını çıkardım taktıktan sonra telefon daha hiç açılmamaya başladı nedeni nedir?
Pilsiz halde sarja tak, ekran geliyor mu?
-
Gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: gurkanyalPilsiz halde sarja tak, ekran geliyor mu?
Anakartina zarar vermis olabilirsin, baska sarj aletiyle dene. Cunku sarj baslangic ikonu cikmasi gerekirdi.
-
Anlaşılan S7 serisi son demlerini yaşıyor. Hiç bir şeyi olmayan telefon bir anda anakart vs arızası verip pert olabiliyor.
Hazırlıklı olmak için her ihtimale karşı Smart Switch ile devamlı yedekle ilerlemek lazım. Haftada bir yedek alıyorum, sizlere de tavsiye ederim.
Çok haklısınız Samsung cloud sayesinde notlarıma ulaşabildim 4 gün önce aniden dondu telefon aç kapa yaptım Samsung yazısında kaldı sonra factory reset attım açıldı bugünde bataryasını sökerken tel daha açılmadıquote:
Orijinalden alıntı: celebicAnlaşılan S7 serisi son demlerini yaşıyor. Hiç bir şeyi olmayan telefon bir anda anakart vs arızası verip pert olabiliyor.
Hazırlıklı olmak için her ihtimale karşı Smart Switch ile devamlı yedekle ilerlemek lazım. Haftada bir yedek alıyorum, sizlere de tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 3 Ekim 2022; 20:55:25 >
benimkide aynı gibi oldu bu akşam üzeri hayata veda etti
Benim de 2 hafta kadar önce tık diye karardı, anakart yeniledim.
-
Çıkma anakartmı taktınızzquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23Benim de 2 hafta kadar önce tık diye karardı, anakart yeniledim.
evet
-
Ne kadara aldınız bende alacağımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23evet
Pazarı bilmediğim için ve ihtiyaçtan ötürü hızlıca yapılsın diye 600 lira verdim, belki bu fazla bir ücret. İkinci el s7ler satılıyor 1000-1500 liraya öyle bir şey de alınabilir.
-
350 400'e ekranı kırık alıp takabilirsin.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X