çok teşekkürler hocam. ek olara da sizler de 32 gb ile hafıza sorunu yaşıyor musunuz? gerek güncellemeler gerek de uygulama indirme sorun yaşatıyor. |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4802. sayfa)
-
-
Bir sorum olacak. 2.el s7 veya s7 edge almayı düşünüyorum ama ekranlar çok mu sorunlu bu cihazlarda. Ne şekilde inceleme yapmalıyım alırken. İlanların yarısında ekranlar arızalı hep. Sağlamı da elimde patlar mı sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim ekran arızası belli bir döneme kadar sadece Edge modelinde vardı. 2017 sonrası üretimlerde bu sorunu düzelttiler. Ekrandan dolayı sıkıntı olmaz ama son bir kaç sayfayı incelerseniz eğer bir kaç arkadaşın telefonunun anakart arızası verdiğini görebilirsiniz. Benimki şimdilik iyi ama ne olacağı belli olmaz.
-
Temiz bir cihaz bulup aldım hocam. Bu cihazlarda ekrana dokunarak açmak var mı? Veya parmak izini ekranı uyandırmadan çalıştırmak mümkün mü?
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Maalesef yok.
Sağolun hocam. Yedek cihaz olarak aldım. Arada değiştiriyorum yedekleri. Sizce sonraki yedek cihazımı ne alayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Morokernel ile ikisi de mümkün. Ancak parmak izini kaldırdılar çünkü arkada pil yiyor.
-
Pek uğraşasım da yok onlarla
hafıza konusunda ayarlar/uygulamalar kısmından samsung internet explorer, whatsapp, youtube vb gibi uygulamar ın depolamalar kısmına girerek önbellekte biriken datayı temizlemeniz yer açılması konusunda fayda sağlayacaktır
-
Hocam ben de sene sonuna doğru çıkacak orta segment bir Samsung alabilirim.
Şu an için A73 5G fena gözükmüyor fakat yeni çıkacak daha güncel bir model de olabilir.
Ekran boyutu büyük istiyorsanız olabilir ama neredeyse aynı paraya s21 varken ben tercih etmem.
Aslına bakarsanız pek araştırma yapmadım. Çıkacak güncel bir Samsung modeli olabilir bir kaç ay içinde. Bataryanın 5 amperden az olmaması kaydıyla. S21 sanırım 4 amper ve bu tercih sebebim değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 17 Eylül 2022; 12:57:24 >
Batarya ve ekran konusunda küçük kalıyor tabi S21. Plus olunca da fiyatta belirgin fark oluyor.
M52 nin güncel hali çıkarsa muhtemelen aradığınız batarya kapasitesini verebilir
Mevcut telefon idare ediyor. Şimdilik acil bir durum yok. Yeni çıkacak modeli bekleyeceğim.
Bataryayı 10 amperde yapsa yine 1 gün gider herhalde. Ona göre batarya koyuyorlar. S7 Edge'in 3600 Mah ile yaptığını S21+ 4500 ile yapıyor. Hiç bi fark yok.
-
Hanımda M51 var.
İkinci günün sonunda şarja takarken telefonunda batarya seviyesi halen %20-25. Ekranı süresi 11-12 saat kadar üstelik.
Orta seviye işlemci var ekstra olarak eşinizin kullanımı ile gündelik sürekli kullanan biri aynı değildir belki. M31 6000mah sadece 1amper fark var o kadar gitmiyor şarjı.
Hocam sizi tanıyorum Samsung serviste çalışıyorsunuz. Buradaki herkese göre bu konularda daha bilgili olduğunuz kesin.
Ancak günümüzdeki telefonların işlemcileri her ne kadar ileri seviyede olsa bile 4 - 4,5 amper telefonlar dediğiniz gibi 1 günü ancak çıkartıyor. Hele ki yoğun kullanılırsa o bile zor. Bu sebeple almayı düşündüğüm daha doğrusu almayı hayal ettiğim telefonun 5 amperden aşağı kalmaması lazım. Çevremde denk gelmedim ama A73 5G sanırım 5 amperlik batarya ile 2 günü çıkartır (tabi kullanıma göre değişir)
Not: Bu arada eşim benden daha yoğun kullanır çünkü Instagram üzerinden de ticaret yaptığı için tüm gün telefon elinden düşmüyor. M51 telefon özellikleri pek iyi değil. Kamera vs orta seviye bile değil ama 7 amperlik bataryası ile çok tutuldu. Yakın zamana kadar kendinden yüksek donanımlı Samsung modellerine göre daha pahalı satılıyordu.
-
Telefon donup yeniden başlıyor. Ömrü mü doldu yoksa çözülebilir mi? Model düz S7.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X