Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.195
Cevap
392
Favori
3.438.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48024803480448054806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende eski bir s7 edge kullanıcısı, yeni note 10 plus kullanıcısı olarak bu yapılan güncellemelerin planlı olduğunu düşünüyorum. O yüzden her iki cihazımı da güncellemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_kalhan

Bende eski bir s7 edge kullanıcısı, yeni note 10 plus kullanıcısı olarak bu yapılan güncellemelerin planlı olduğunu düşünüyorum. O yüzden her iki cihazımı da güncellemiyorum
    S7 anakartım durup dururken gitti tel öldü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    hocam güncelemeyi yükledikten sonra telefona hard reset attınız mı..
    güncelleme geldi on gün sonra bir ağırlık oldu eskisi gibi seri değildi yani telefonu güncelleme kastı hemen hard reset attım kurulumu yaptım düzeldi(düz s7 2017 yılında vatandan almıştım )

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam güncelemeyi yükledikten sonra telefona hard reset attınız mı..
    güncelleme geldi on gün sonra bir ağırlık oldu eskisi gibi seri değildi yani telefonu güncelleme kastı hemen hard reset attım kurulumu yaptım düzeldi(düz s7 2017 yılında vatandan almıştım )
    Hard reset yaptım 3 gün sonra daha açılmadı

• Merhaba, Google hesabı kaldırılmadan format atılan s7 açılmıyor. Hesap şifresi girildiği halde "bu cihaz sıfırlandı. Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir Google hesabı ile oturum açın" uyarısı çıkıyor. YouTube daki yöntemler eski olduğundan işe yaramıyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Merhaba. S7 modelde parmak izi sorunu mevcut. Parmak izi sensörü kirli hatası veriyor ama öyle bir durum olması mümkün değil. Normalde custom rom atarak kullanıyordum ama son custom rom dan sonra parmak izi gitti. Knox sayacım 1 oldu.

Bu sorunu yaşayan var mıdır ? Bumum custom rom ile alakası var mıdır ?

• M i M kullanıcısına yanıt
    Ben bir keresinde böyle bir yazı açmıştım. Biraz çetrefilli birşey. OEM kilidini devre dışı bırakmak gerekiyor. Cihaz bilgisayara bağlı halde belirli rakamsal kodlar girilerek yapılıyordu. Hatta gerekli dosyaları HDD atmıştım telefon Google adresi isterse diye not almıştım ama çok zaman oldu. Dediğiniz gibi eski mişte olabilir yöntem. Netten araştırarak yapmıştım

• S7 güncelleme yapan oldu mu?

• S7 (düz) uygun ekran koruyucu önerileriniz var mı? 2-3 yerden aldım internetten, geniş olan geliyor ve tam oturmuyor.

Nano olanındnan bulamadım.

• S7 cihazımın ime klonlanmış maalesef. Ve fatura vs bulamayacsğım için ime için başvuru yapma imkanımda yok. Yıllardır kullanılan hatların benim hatların olduğunu söylememe rağmen btk birşey yapmıyor.

Mecburen illegal olan ime atma işlemi yapmak zorundayım. S7 de ime atma işlemi oluyor mu. Bilgisi olan yok gösterebilir mi

• 2012 yılında MediaMarkt'tan eşime Note 2 almıştık. İki yıl kadar önce telefona IMEI konusunda mesaj geldi ve telefon kapandı. Fatura vs attık yüksek ihtimal. MediaMarkt da bunu yaparsa artık söylenecek şey yok.

• geçen sene mi 11t pro alıp telefonun pılını degıstırım ogluma verdım hala canavar gıbı calısıyor.. akla zıyan bır kalıte bu telefon onumuzdekı sene tekrar yenı modelıne gecıs yapmayı planlıyorum

• Maalesef 6 yıllık emektar telefonumun camı kırıldı, daha karizma bi telefon olmadığı için yaptırıp devam edeceğim, hiçbir telefonu S7 Edge yerine koyamıyorum, ömrü doldu beni bırakıyor ama ben onu bırakmayacam, ön cam değişimi için önerisi olan varsa bekliyorum.

• Merhaba, benim telefonum da son zamanlarda resetlemeye başladı. Duruken değil de bir uygulama, video falan açınca resetliyor. Acaba batarya mı problemli sizce? Telefon iş yerinde sürekli şarjda zaten. Gün içinde de iş harici idare ediyor. Yeni telefon siparişi verdim. Bazen 3-5 dk her açıldıktan sonra bir uygulama açınca resetliyor bazen uzun süre hiç resetlemiyor. Saatli bomba gibi. Yedek kenarda dursun istiyorum ama acil lazım olunca da yarı yolda bırakıyor. Bataryadan şüphe ediyorum. Acaba bilgisi olan var mı?

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Tabii batarya olma ihtimali de var hocam ama
    Maalesef bu sorunlar Yüksek ihtimalle anakartı işaret ediyor
    Içinde ne var ne yok Önemli veri varsa Kesinlikle alın Çünkü bu gidişle bir süre sonra kapanıp tamamen açılmaz hale gelecek cihaz

Tabii çok küçük bir ihtimal de olsa pil kaynaklı olabilir bunu denemek için
    Deji marka pil alıp elinizden geliyorsa kendiniz değiştirin baktınız sorun çözüldü o zaman sıkıntı yok
    Çözülmez ise pili geri iade edebilirsiniz 15 gün iade hakkınız var çünkü

Diyelim sorun anakart kim Muhtemelen öyle O zaman da birkaç seçenek var
    Piyasada bolca mevcut ekran kırık anakartı alan cihazlar var uygun fiyata onlardan bulup cihazı çalışır hale getirebilirsiniz
    Tabii o anakartlarında ne zaman iflas edeceği belli olmaz biraz şans
    Ya da ekranınızda herhangi bir kırık çatlak yok ise veya bir çizgi cihazı yedek parça ekran olarak satabilirsiniz o şekilde 3 ile 5 para edecektir

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Anakart kaynaklı olabileceğini de düşünüyorum açıkçası. Isınıp soğuma ya da darbe kaynaklı ki çok kez düşürdüm telefonu lehimlerin temassızlığından da yapar gibi. Telefonu yedekledim zaten. Acaba içini açıp işlemci ve ram rom gibi parçaları ısıtsam mı diye düşündüm ama soğuk lehime oluşmuşsa ısıtma geçici çözüm olur. En iyisi lehim yenilemek. Az çok fikir sahibiyim. Samsung'a sordum 560tl dediler batarya değişimine. Bu işlere meraklı olduğumdan açıp kurcalayasım geliyor :D Hava üfleme lehim aletim var. Yeni telefon gelsin bi de ondan sonra bakarım :D tşkler hocam bilgilendirme için.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Elinizde yeterli ekipman varsa açıp bakmaktan zarar gelmez

Keşke sorun pil olsa zaten 560'a hiç gerek yok
    Deji Muhtemelen yarı fiyatına satıyordur

Anakartta Entegre hatası falan Yoksa dediğiniz gibi belki lehim işleri ile falan bir süreliğine daha cihaz çalışabilir
    Zaten Önemli olan cihazı açmak arka kapağını gerisi basit Muhtemelen vida söksak ile hallolacak işler

Sonrasında durumdan beni de haberdar ederseniz sevinirim Merak ettim sonucu😂

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğim işlem reballing denilen chipin ısıtma ile yerinden sökülerek lehimlerinin temizlenmesi ve yeniden yapılması işlemi. Bunun için exynos işlemcinin şablonu lazım. Elimde yok. Açıkçası söksem de lehimleyip takabilir miyim bilmiyorum. Mikroskop altında yapıyorlar bu işleri. Profesyonel teknik personel lazım. LG G4 için denemiştim. Söküp temizlemeyi yaptım ama yeni lehim tutturamadım. Bunu açarsam sadece ısıtma yaparım. Lehimler eriyip tekrardan tutunursa bir süre daha idare eder. Yeni telefon gelsin de bir ara bakarım. Bakarsam da size haber ederim.

• Anakartı sökünce fırına atın benim tvde bu şekilde iş yapmıştı

• Elimde android 7.0 yüklü bir galaxy s7 edge vardı. Sammobile den android 8.0 rom u yükledim ve flashladım. (Türkiye için en son çıkan rom). Telefon siyah ekranda ve kırmızı ışık yanıyor. Acaba cihaza ne oldu? Odinde de herhangi bir hata yoktu?

• 
Sayfa: önceki 48024803480448054806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.