S22'nin Gen1 Snapdragon işlemcisi yüzünden hayran kaldım. S20+'yı elden çıkarabilirsem geçebilirim :) |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4797. sayfa)
-
-
Bilmiyorum kaç yıllık sıfır aldığım S7 maceramdan sonra S22'ye göz koydum. Umarım fiyat makul olur, direk alırım. S7 halen muhteşem bir cihaz ve zevkle kullanıyorum. Yetersiz olan hiçbir yönü yok. Orjinal kvk pili temmuzda değiştirmiştim, 4 saat ve üzeri her halükarda alıyorum, evde vo-wifi ile kullanırsam 5 saati buluyor. Malum ülkemizde şimdi almazsan 1 yıl sonra 2 katına alırsan durumundan dolayı alıp köşeye koyarım en azından diye düşünüyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TR piyasasına çıkmadan aldığım S7 edge telefonumu 2-3 ay once degıstırdım.. telefonu hala oglum kullanıyor.. telefon hala taş gibi.. sadece pılını deji ile değiştirdim.. onerebılecegınız bır rom var mı saglıklı ve serı calısan.
-
5 sene oldu S7 kullanıyorum.
5.000 tl ye M52 almak hiç istemiyorum .. O fiyata(5700~) eskiden s20 fe vardı Allah kahretmesin :(
Sanırım yenilenmiş iphone 6s plus falan alıcam , 3000 tl civarına android almaktansa 6s plus daha mı mantıklı sanki?
Bilemiyorum arkadaşlar kimse kusura bakmasın da ben bu yeni fiyatlara alışamadım gitti.. :(
En fiyat performans telefon önerilerine açığım :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 27 Şubat 2022; 23:40:48 >
servisin ismini öğrenebilir miyim
-
Knox 0x1 için S Health çözümü var mıdır ? Cihaz şu anda rootlu değil stock rom ama knox yüzünden olmuyor. Yeni Watch 4 aldım birçok şeyine erişemiyorum hiçbir yolu yok mudur bunun ?
-
Arkadaşlar Bakırköydeki veya Mecidiyeköydeki samsung yetkili servisini kullanan var mı?
Pil değişimi yapacağım ama işçilikleri özenli midir problem yaşar mıyım merak ediyorum
-
Eşimin 5 senelik S7 telefonu aniden kapanmış. Mavi led yanıp sönüyordu. Hiç açılmıyor. 3 telefoncuya gösterdim. Anakart arızası dediler. Ne tavsiye edersiniz? Kurtarabilir miyiz?
-
Zamanında sıfır aldığım s6 bu hatayı vermişti anakart arızası denmişti. Samsung yazısı ve mavi yeşil bildirim ışığı ile takılı kalmıştı.
Galaxy S7 wifi araması yokmu? Türkiye sürümü orjinal android 8 rom yüklü. İnternetteki videolarda android 7 de bulunduğu görülmekte, veya wifi aramasını açmak için ne yapmam lazım?
-
Var ama avea desteklemiyor. Turkcell ve Vodafone'da mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hanimin telefonunun alti 2 cm civari siyah oldu dokunmatigi calisiyor sogukta boyle olup sicakta düzeliyormu netten baktim yabanci sitelerde bu tip bi sorun belirtilmis simdi sorunsuz telefonu kullanamiyor altinda wp de felan harfler gorünmedigi icin bu sekil satayim diyorum anakart vs ariyan olursa gorüsebiliriz zira sıkıntısız calisiyor
-
Soğukta bende de oldu aman dedim, verileri aktarıp s21 aldım öneririm bu arada :) şimdi bakıyorum hiçbir şeyi yok duruyor köşede yedek olarak
Ben de şarj girişini bozduktan sonra değişim için ekranın çıkması gerektiğini öğrenince Snapdragonlu Galaxy S20 FE aldım.
Cihaz S7 den epey büyük ama çok hızlı.
Tek şarjla 1.5 günü bitiriyorum. Kullanmadığım zaman interneti kapatsam 2 günü geçecek. O derece iyi.
Kamerası hem gündüz hem de gece çekimde muhteşem.
Kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon.
-
İki sene önce telefonumu ekran değişimi için servise verdiğimde "telefonun aslında idare edebilecek durumdaki" pilini de o arada değiştirtmiştim.
Kendi resmi servisinde işlem yapıldığı halde, pil orijinal gelenin performansında olmadı. Şimdi tekrar değiştirmeyi gerekecek kadar kötü durumda.
Siz ne yaptınız, pil değişti mi? Değiştiyse performansı ne durumda?
-
s7 hala daha tank gibi telefon akıcı yakışıklı iyi telefon efsane bir model
Hocam yetkili serviste orijinal pil takılsa bile rafta beklemekten dolayı kapasite düşüklüğü olabilir.
-
Nasılsınız? Siz değiştirmeden s7 devam diyordum ama ekran gidip gelmeye başlayınca aman dedim s21'e geçtim. Sizinki ne durumda?
Hocam merhaba, umarım siz de iyisinizdir.
Benimki 6 yılı doldurmak üzere. İkinci yıl sonunda garantiden ekran ve batarya değişmişti. O günden beri batarya dışında bir sıkıntı yaşamıyorum. Batarya sıkıntısı dediğim yine günde 4 saat civarı ekran süresi alıyorum. Ev -iş - ev arası bir döngüde olduğumdan açıkçası batarya değiştirme ihtiyacı duymadım.
Aklımda değiştirmek hep vardı ama beklediğim özellikli telefonlardan biri olan A73 5G'nin fiyatını görünce (11K) mevcut telefonu kullanmaya devam kararı aldım. Mail, sosyal medya, bankacılık ve canlı spor müsabakalarını izlemek dışında bir şey yapmıyorum.
Sanırım yaşın ilerlemesiyle birlikte insan hayatındaki bazı şeylerin öncelikleri yer değiştiriyor :)
Selamlar
-
S7 edge sonrası S21+ modeline geçmek bana uygun gibi görünüyordu ama döviz kurunun zorlaması ve benzer biçimde değişen öncelikler nedeniyle şimdilik ağırdan alıyorum.
Mesajınızı görünce A73 ile S21plus arasında (s7 edge kullanıcısı olarak) bir kıyaslama yaptınız mı diye merak ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X