yok hocam ya yani benim şahsım için bir sorun yok arama,whatsapp,kamera gibi güncelik şeyler kullanıyorum bunlarda sorun yok. soğuk su misali ama girince alışıyorsunuz :) iyi dilekleriniz için teşekkürler. |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4795. sayfa)
-
-
Ben 10 ay önce Samsung yetkili servisinde 300 TL ye değiştirmiştim ve ekran süresi anlamında ciddi fark oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba önceki mesajlarımda 5 yılımı bitirdim çok mutluyum dediğim s7 cihazıma nazarım değdi ve ekranı kırıldı görüntü gidip geliyor şuan cihaz sağlam yedek aldım pc tanıyor şarj alıyor ekran değişimi yapayım dedim 1400 tl dediler yeni cihaz baktım biraz, hem çok pahalı hemde hepsinin ekranı abartı büyük şuan eski note 4 kullanıyorum o bile baya büyük geldi. A52s baktım çok kalitesiz geldi kasa esneme sorunu da varmış galiba, s20 fe snapdragonlu baktım fiyatları uçmuş samsung da stokda yok bununda payı var galiba. m52 baktım ondada kulaklık çıkışı yok bildirim ışığı hiç birinde yok bu kadar faydalı özellik neden kullanılmaz ilginç. Kısacası cihaz önerisi alabilir miyim.
-
Öncelikle büyük geçmiş olsun hocam
Inan ki şu piyasada cihaz almak da tavsiye etmek de çok zor
Benim tavsiye edeceğim modellerde senin Yukarıda yazdığın modeller
Ilk önceliğim kesinlikle alınabiliyorsa s20fe
Evet onun da fiyatları fena arttı Eğer ikinci el alırım sorun yok derseniz birkaç aylık temiz cihazlar 5000 ile 6 bin TL arasında bulunuyordu, en son birkaç gün önce baktığım da
Aman dikkat edin Snapdragon harici almayın
Poco x3 gt
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o cihazda band yetersiz gibi duruyor istanbulda belki sorun olmaz ama taşrada problem gibi duruyor. ayrıca huawei hariç cin cihazları da bana çok tatminkar gelmiyor. Huaweide de google servisleri mevzu var o da tercih sebebi olamıyor malesef hoş olsada ucuz değil onlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilygehan -- 15 Aralık 2021; 21:12:28 > -
Kırsalda, Yaylada problem olabilir.
Görüştüğüm çoğu kişi sorun yaşamadım desede telefon otomatik olarak 3G ye geçiyor olabilir. O yüzden görüşme sıkıntısı olmuyor olabilir.
Ben alıp şansımı deneyeceğim.
Problem çıkarsa satarım.
S7 edge ile 5 buçuk senem bitti. Yeni bir telefon almak istiyorum A52lerde kasa esnemesi, m52de optik görüntü sabitleyici olmayışı ve incelediğimde S7ye göre memnun etmemesi beni üzdü açıkçası çünkü telefon yenilemek ciddi masraf oluyor. S20fe alsam 8bin lira olmuş. 2 bin daha ekler s21 alırım diyorum sonra bi bakmışım 10bin lira gitmiş.
S21in kapak kısmı plastik olarak geçiyor yani amiral cihazda neden böyle birşey yapmışlar ki. Iphone 11 alayım desem ekran kalitesiz ve 11bin lira olmuş. Iphone alacaksam da 12 ya da 13 alırım bir bakıyorum bu sefer fiyat 16bin lira olmuş. S22ler beklenmeli sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 1 Ocak 2022; 0:46:31 >
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz?
Ben a52s aldım memnunum şuan herhangi bir yamulma yok zamanınız varsa s21 fe bekleyin
4 - 4.5 saat arası değişiyor hocam. (Bluetooth hep açık, parlaklık %50, oyun oynamıyorum.)
A52S de takibimde hocam teşekkkürler tavsiyeniz için. Şimdilik bekleyip S22 ve S21 FE modellerini görmek yararlı olacak sanıyorum ki.
Merhaba arkadaşlar S22-21 almayı düşünüyorum. Şu anki telefonum iphone 6s. S7 kullananlar aşırı performans düşüklüğü yaşıyor mu? İos’tan androide geçiş yapmamı tavsiye ediyor musunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben cihazda hiçbir performans düşüklüğü yaşamadım oyun oynamıyorum performans karşılaştırmasıda iphone 7 ile yaparak yazayıyorum ama s21 için ısınıyor diyenler var yorumlarını ve incelemelerine bir bakın ben s7 nin ekranı kırıldığı ve 2000 tl yaptırma ücreti olduğu için yeni cihaz aldım snapdragonlu cihaz tercih etmek istediğim içinde a52s aldım ekranın büyüklüğü haricinde memnunum
Performans düşüklüğü iki sebepten olabilir. Ya telefonun donanımı yetersizdir ya da işletim sistemi olarak eskidir. Almayı düşündüğünüz telefonlar hem donanım olarak hem de yazılım olarak çok iyiler. Bildiğim kadarıyla S21 Android 11 ile geliyor, yeni çıkacak olan S22 Android 12 ile çıkacak. Her ikisinden de çok memnun kalırsınız.
Ios'tan Android'e geçişte sıkıntı yaşamazsınız ama elbette alışkanlıklardan vazgeçmek kolay değildir. Exynos işlemler için çok şikayet yazılıyor. Tercih etme imkanınız olursa Snapdragon işlemcili telefon alabilirsiniz.
-
Sim kart tepsisi çatladı, Istanbul ici telefonculara sordum 50 diyen var 75 diyen var. Saçma pahali geldi ve almadım evin yedek telefonu zaten.
S7 Edge nin sim tepsisi düz S7 ye de uyar mı arkadaşlar?
S7 ve s7edge aynı simkart tepsini kullanıyor olması lazım parçanın contalı olmsına dikkat edin
Dostlar yedek telefon için alacağım
Bi tanıdık var 600 tl ye bırakırım dedi
Telefonun ederi nedir acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen gördüm, sarı sitede çiziksiz olanları bin lira üzerinde satıyorlar. Benimki neredeyse 6 senelik telefon sorun yok. Batarya idare etmiyorsa en fazla batarya değişip kullanırsınız. Beğenmediniz diyelim yine 600 liradan fazlaya yine satabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 4 Şubat 2022; 12:54:29 > -
Sağlam ekranlı s7 bulmasam bende yedek parça niyetine alıcam sıfır ekrana 135 dolar+kdv diyorlar malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X