SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4794. sayfa)
-
-
10 ayda perte çıkıyorsa batarya deji okadarda iyi değildir demekki bende değiştirmek istedim gittiğim yerdeki batatyaya baktım üretim 2018 di bilmiyorum tabi batarya hala üretiliyor mu yeni bulursam taktırıcam düz s7 ile 5 yıl bitti benimde ekranın en sağında yukarıdan aşağıya inen yeşil çizgi haricinde sorunumda yok ama ilginç olan uygulama açarsam çizgi çıkıyor ama ana ekranda yada menüde gezersem çıkmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim S7 Edge bugün 5 yılı devirdi.
Bu 5 yıl içinde ekran ve bataryanın garantiden değişmesinin dışında bir şey yaşamadım. Günlük olağan kullanımda 3,4 - 4 saat arası ekran süresi alıyorum. Bunun dışına taşarsam diye 10.000'lik Baseus Adaman powerbank aldım.
Bir yandan da yeni çıkan Samsung modellere bakınıyorum. $u an için M52 5G güzel gözüküyor.
Bu arada yeni çıkacak A serisine OIS'li süper kamera koyacaklarmış. A82 5G (sd855)
-
Sizin batarya yine iyiymiş
Yine deji batarya alıp takacağım mecbur. 120 liraya en ucuz yöntem bu oluyor. %101 orijinal servis çıkması diye satılan çakma bataryadan alıp sonrasında batarya şişti diye ekrandan da olmamak lazım.
Yeni üretim tarihi olan bir bataryayı bulamayız sanırım
M52 inceledim kasası leğen lastiğinden yapılmış gibiydi a82 umarım kaliteli ve 5000 olur özellikleri güzel duruyor xiaomi tarzı birşeyde kullanmak istemiyorum
Şu S21 FE'yi merak ediyorum acaba nasıl birşey olacak.
xxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi action16 -- 21 Kasım 2021; 11:56:35 > -
Selamlar...
16.9.2016 tarihinde aldığım S7 Edge telefonumu sorunsuz kullanıyorum.
Hiçbir işlem görmedi sorunsuz
Aldığım günden beri orjinal kılıfında (Clear View Cover) kullanıyorum.
Cihazda Kılcal çizik dahi yok
Sizce Kaça satabilirim ???
-
ben 1000 liraya sattım aynı kondisyondaydı.
-
Bir sebepten dolayı telefonu sıfırladım ancak karanlık arka planı geri getiremedim. Nereden bulabilirim?
Karanlık tema ancak simgeler orijinal haliyle kalıyordu.
Swift installer kullanabilirsin yada temayı uyguladığın yerden default simge paketini de uygulayabilirsin.
-
Teşekkür ederim.
Night theme Oreo V4 adında bir tema yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 21 Kasım 2021; 23:19:43 >
Arkadaşlar s7 edge 128gb Black edition sahibiyim. Ben bu telefonun üzerine 2. telefonu kullanıyorum, s7 edge 2 sene kullanıp eşime vermiştim halen çokta memnun tek konu hariç! Telefonun pili artık öldü sanırım, batarya programlarınla bakınca %55-60 batarya ömrü gösteriyor. Daha önce note 5 gibi telefonlarda pil değiştiren arkadaşlarım vardı ama çok memnun kalmadılar piyasadaki pillerden. S7 edege telefonum için pil değişimini sorunsuz ve kaliteli nerede yaptırabilirim acaba bilen varmı? Servis değişim yapıyorsa gerekirse servise gideyim, telefondan çok memnunuz. Yardımcı olmanızı rica edeceğim..
-
Yetkili Samsung servisleri değişir diye tahmin ediyorum.
-
2 yıldır 128gb modelini arıyorum olurda satmak isterseniz alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün bir tane aldım 32 gb ekran gölgelenme ve amoled yanığı var ekran 2000 tl gsm iletişime göndereyim mi telefon orjinalliğini yitirir mi? Arka kapak birde pilini değiştirip kullanmayı düşünüyorum
Halen S7 kullanmaktayım. Bataryamı temmuzda kvk orjinal batarya ile değiştirdim, 4-4.5 ekran süresi alıyorum bana oldukça yeterli. Oyun oynamıyorum zaten.
Ancak şöyle bir baksam ne alırım bu telefondan sonra dedim ve küçük telefon olmadığını görüyorum. Sizin aklınıza gelen marka model var mıdır iphone 12 mini harici. Tek seçenek s21 gibi görünüyor eni daha ince boyu biraz daha uzun olarak. Alışırım gibi. Tabi fiyatı uçuk. Sizlerin fikirlerini almak isterim. Ayrıca samsungun küçük boyutlu telefon pazarından vazgeçmiş olması büyük hata, acaba s22 ile gelir mi bir s22e?
merhaba hocam,ben de s7 cihazımdam çok memnundum ama ekran probleminden dolayı değiştirmek zorunda kaldım. dediğiniz gibi küçük cihaz kalmadı ben 11.11 indirimlerinden 5500tl ye s20fe 8/256 aldım alışmaya çalışıyorum büyüklüğüne.
-
Birtakım çözülemeyen sorunlar olduğu doğru mudur?
umarım keyifle kullanırsınız yıllarca. Bana maalesef hitap edemeyecek bir büyüklüğü var. Boy 1.82 olmasına rağmen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X