Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4793. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.200
Cevap
391
Favori
3.440.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47914792479347944795
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar, telefonu tamirciye gönderdim bu telefon olmaz diyorlar emmc entegresi bozulmuş sanırım bu telefon sizce tamir olmaz mı ? yoksa kaldırıp atayım mı ?

• Ali Arslan kullanıcısına yanıt
    Az daha 900e alıyorduk desene :)
    Teklifim geçerli hala. Bilgin olsun. Bana ekranı lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar, zaten telefonun kapandığını bir daha açılmadığını belirttim bir önceki mesajımda, telefon sağlam olsa neden satayım ayrıca bende ekran için araştırdım ve fiyatlarını gördüm neden 300tl ye satayım telefonu ? yaptırabilirsem yedek telefon olarak çekmeceye atarım. letgoda ne bileyim başka bir yerde ekranı kırık anakartı sağlam bir telefon denk gelirse onun anakartını alırım. oda olmaz ise parçalarım ateşte yakarım.

bahsi geçen parça verilerin olduğu parçadır. onu ancak sağlam bir anakarttan sökerek takarlarsa çalışma durumu olabilir. Sağlam bir elektronik bilgisi olan telefoncuya gösterebilirsin. Yetkili servislerde sadece anakart değişimi yapılabilir o da 1500 TL ücret çıkartır. Kısaca değmez.

geçen hafta 1000 liraya çiziksiz tamirsiz s7 edge'mi sattım ekranında tek bir kusur bile yoktu ne yanık ne çizgi. Ön siparişle gelen ilk s7 edge'dendi. Kullanacak kimse olmadığından bari birinin işine yarasın kafasıyla sattım birine ama alan kişi pek kıymetini bilecek biri çıkmadı malesef...

• claswan kullanıcısına yanıt

Napacakmış hocam ?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Alan kişi temiz olmasına falan bakmadı. Diğer telefonunu çıkarttı paramparça. Kırdıkca idareten böyle telefon alıyorum dedi :) :) :)

Dikkat etmeden kullanan bir yapısı varmış. Sürekli telefon kıranda bilmiyordum :)

Şimdi ben ne yapayım ?

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

haklısınız,ben de maddi durumu toparlayıp bir an önce bu 2 telden birini almak istiyorum fakat durumlar...

Vallahi dostum bana ekran lazım. Benim ekran sağ üst köşeden çatladı gitti. Ekran bulsam kullanmaya devam edeceğim ama bulamıyorum :(

Dediğim gibi ya işi bilen telefoncuya yaptırmayı deneyeceksiniz ya da çöpe atacaksınız. Ya da çıkma anakart alıp takacaksiniz.

Ekran çok pahalı ya 1000 liraya takıyoruz sadece ekran olarak ama çok para...

• bha41 kullanıcısına yanıt
    Durumlar Cidden kötü hocam
    Elimizdeki 2007 model ihtiyar laptopu ne yapabiliriz de biraz daha idare etmesini sağlayabiliriz diye düşünüyoruz
    Allah'tan telefon işini Ocak ayında sıfır s10 Plus alarak hallettim 5150 TL'ye mal olmuştu
    Samsun çoğu zaman Garanti'den ücretsiz pil değişimi yapıyor Garanti bitmeye yakın iken veririm servise pil değiştirip Gittiği yere kadar kullanırım

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

evet hocam,ben de ekran problemim olmasa sadece batarya değiştirip devam edicektim ama havalar soğudu ekranın 1/5i gitti alt kısımdan. çok iyi halletmişsiniz siz.

• yaklaşık 3 yıldır mutlu biçimde kullandığım s7 edge cihazım son 1 haftadır donup kalma sorunlarının ardından sürekli donma ateş gibi ısınmöa sorunlarıyla arızalandı cihaz açılıyor ama kısa süre içinde yine donuyor bahsedilen anakart arızası sanıyorum üzüldüm tabi servise göndermeyi isterdim ama bir sürü para yeni cihaz alsan oda öyle sanırım bi anakart bulup değiştiricem kendim

• Benim S7 Edge haftaya 5 yaşını doldurmuş olacak.

Anakart arızasını bolca okuyoruz. Tedbiren herkesin telefonunu Smart Switch ile sık sık yedeklemesini tavsiye ederim. Ne zaman ne olacağı belli değil sonra üzülmeyelim.

Ben her hafta Cuma günü yedekleme SS ile yedekleme yapıyorum.

• celebic kullanıcısına yanıt

İyi ki yazmışsınız bunu hocam , benim de 5 yılım doldu geçen aylarda . Tamamen unuttuğum bir mevzu , telefon sağlam çalışıyor ama ihmal etmemek lazım eyvallah.

• osmanhasimcan kullanıcısına yanıt

Bende aynı sorunu geçen sene yaşadım. Piyasada ekranı kırık bol s7 edge var ben içlerinden 200 liraya buldum kendim evde taktım. Cayır cayır çalışıyor hala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda s7 edge batarya değiştiren oldu mu? 10 ay önce Deji marka batarya takmıştım artık ömrünü tamamladı tekrardan almak istiyorum batarya. Yine Deji mi almalı sizce yoksa tavsiye edeceğiniz başka marka batarya var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 7 Kasım 2021; 18:24:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47914792479347944795
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.