< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4792. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
5 yılı aşkın süredir kullanıyorum gerçekten harika bir cihaz. Günümüz birçok cihazından halen kaliteli durumda olması da biraz üzüyor açıkçası. Kardeşime telefon alacaktık biraz mağazaları dolaştım akla yatan s7 edge cihazımın yanında beni tatmin eden cihazlar 8 9 bin lira olmuş. Pert olasıya kadar kullanıp öyle telefon alacağız belli oldu. Kardeşim s6 edge kullanıyor artık miadi doldu ve pahalıya kaçmadan bir telefon almak istiyoruz. A52ler nasıl tavsiye eder misiniz? Bir yandan s21 alıp bi 4-5 sene kullanmak istiyor bir yandan da o kadar para vermeye gönlümüz razı olmuyor. Sizlerin görüşü nedir? Özellikle s7 adına konuşursak hangi telefonu alırsak memnun oluruz 4 5 bin lira civarında?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A52 gayet güzel ve dengeli bir cihaz hocam
Ama özellikle malzeme kalitesi konusundan biraz hayal kırıklığına uğratıyor beni
Onun haricinde 5000 TL civarına Ben olsam snapdragonlu s20f alırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A52de optik görüntü sabitleyici olması hoşuma gitmişti dediğiniz gibi fena cihaz değil ama malzeme kalitesi uzun ömürlü kullanım sunmayacak gibi duruyor.
S20F için snapdragonlu modeli acaba uzun soluklu olur mu ki? Mağazada bu cihazı da önermişlerdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 10 Ekim 2021; 18:48:5 >
Hocam kesinlikle uzun ömürlü olur içerisinde Snapdragon 865 var
Ama 8 GB RAM olan modelin sanırım stok sorunu var Fiyatı aşırı şekilde artmış Normalde 5800 civarındaydı şu an 6000 TL üzerine çıkmış
Kendim s7 edge ile pert edesiye kadar devam etmeyi düşünüyorum çünkü artık telefondan oyun oynamıyorum ve çok fotoğraf çeken biri değilim o yüzden şuan normal kullanımda s7 edge fazlasıyla yetiyor bana ama kardeşimin telefonu artık arıza çıkarmaya başladı ona telefon almayı düşünüyorum. Sanırım s20fe alacağız. Kardeşim almışken s21 alalım uzun yıllar kullanıyorum zaten diyor ama 9bin lira vermek de içimden gelmiyor.
Günaydın arkadaşlar, kullanmış olduğum s 7 edge telefonum cumartesi gecesi şarja taktım sabah ise ekran tepki vermiyordu. hiçbir şekilde telefon açılmıyor şarjda olmuyor. anlaşılan telefon gitti yeni bir telefon almalıyım ama ne almalıyım bilemiyorum s20 fe nasıldır acaba ? bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. 2-3 gün içinde telefon almalıyım.
-
Hocam satacaksan, ekran sorunsuzsa almak isterim.
Merhaba arkadaşlar S7 edge telefonum gözlerini hayata yumduğu için bende Note20 ile yola devam edeceğim. Bu konuda fikirlerini ve yardımlarını yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
ablamın telefon hala çalışıyor ama hafıza az. 64 lük
-
bizde 2016 da ilk çıktığında teknosaya gidip ablamın işyerinden verilen kuponlarla almıştık hala çalışıyor.
-
Benim tel de kis gelmesiyle birlikte ekran sorunu tekrar basladi hava sogukken ekranin altinda 1parmak siyahlik var goruntu yok orda ama dokunmatik saglam,bugun de sarjim 20 civariyken kapandi sarja taktim 48 gosterdi. Eger yakin zamanda cihaz arastirip bulan varsa yazarsa sevinirim buraya. Ben bikac ay once a52 de karar kilmistim 3800 3900 civarina alabiliyordum fakat artik bu fiyatlar hayal oldu ki daha da artar 9,19 suan dolar kuru
S20 FE Snapdragonlu modeli çok öneriliyor incelemelerde de tatmin edici ancak internette çokça yeşil ekran sorunu var. Arama motoruna S20 FE green tint yazın cidden rahatsız edici görüntüler var ki fiyatı da 5500lerde olan bir cihaz. S7 ilk çıktığında da pembe çizgi sorunu vardı şükür yaşamadık ama risk almak istemiyorum ben. Ya paraya kıyıp s21 ya da Iphone 11 alacağız. A52 benim de ilgimi çekmişti de A52ye 4500 vermektense bin lira daha koyar S20 FE alırsınız.
Giriş ve orta seviye 2020 cihazları tatmin etmiyor S7 kulandıktan sonra. Bu da tepe model kullanmanın zararları oluyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 17 Ekim 2021; 17:34:49 >
Aynen oyle,5senelik telefon bu seviyedeyken digerleri memnun etmiyor ben de o yuzden pert olana kadar kullaniyorum ama bi yandan da korkuyorum tak diye gidecek diye. Suan bana da en mantikliai s20 780g ve a52
Bir ara S7 kamerasını baya bir övüyorlardı bende yutuptan vs baktın kamera baya güzel gözükmüştü bir tane sahibinden tertemiz sıfır ayarında satın aldım kamera istediğim gibi çıkmamıştı s5 bile güzel çekiyordu sonra aynı şekilde geri satmıştım ama kasası vs baya güzel telefondu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş bir tane temiz ekran bulsam hemen geçeceğim yine ya. Aşırı özlüyorum bu telefonu. İdareten note8 aldım ama, s7 edge çok daha iyi.
benim hanimin teldede oldu sonra düzeldi simdi yine yapti bir cozumu varmi bu karartinin.
-
Valla ben isininca duzeldigini tecrube ettim fakat biraz gecince soguyup yine ayni oluyor
Cihazlarında ciddi sıkıntı yaşayanlar Bence şanslarını pek zorlamasın
Çünkü fiyatlar Gün geçtikçe artıyor
Gittiği yere kadar gitsin dersiniz, diyelim 6 ay sonra komple pert oldu
6 ay sonra doların kaç olacağı belli değil ama düşmeyeceği kesin gibi
Yani şu anki fiyatların çok daha fazlası olabilir o yüzden imkanı olan ve şu anki Cihazım büyük sıkıntılı olan bir an önce değiştirsin
Ben bu cihazı kullanıyor olsan bir sonraki alacağım cihaz kesinlikle Samsung s20 fe Snapdragon model olurdu
Onun da 8 GB RAM 256 GB depolama olan modeli Maalesef çok pahalı
6 GB RAM 128 Gb depolama olan model ise 5400 TL civarında Bence gayet mantıklı
Yok Ben o kadar çıkamam diyorsanız kesinlikle Samsung a52
Bu işin sonu öyle zaten 5-6 ay önce S20+ 6300 liraydı şuan 8bini geçti diye hatırlıyorum. Bu ülkede hiç bir şey ucuzlamaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X