Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4790. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.200
Cevap
391
Favori
3.440.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47884789479047914792
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıldan fazla düz s7 kullanıcısıyım ve halihazırda keyifle kullanıyorum. Sitelere bakıyorum yarın alacak olsam ne alabilirim diye ancak hiçbir telefon bulamadım. Kıvrık ekran, s7'den büyük telefon, s7'den bile düşük özellikli telefon derken gerçekten zor karar vermek. Bizdeki bildirim ışığı bile nimet. Sizlerin fikrini almak da isterim. Bataryam 2 ay önce orjinal ile değişti. 1 yıl civarı daha kullanırım, kafama göre bir telefon çıkmasını ümit ediyorum. Mesela s10e tek alternatif idi ancak üretim yok sıfırı da yok. Umarım yine öyle kompakt bir amiral gemisi çıkarırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisileri kullanıcısına yanıt
    Yeni model olsun diyorsan. S20 FE alabilirsin veya xioami pocco modelleri. Bende 2016 dan geçen seneye kadar s7 edge kullandım bu sırada 2018 den bu yana da 2. Hattım için s7 kullanıyorum. Harika cihazlar zamanının amiral gemisi olduğunu hissettiriyor. Ama yeni bataryası olan s7 yi kullanmanı tavsiye ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukutuleyl

Yeni model olsun diyorsan. S20 FE alabilirsin veya xioami pocco modelleri. Bende 2016 dan geçen seneye kadar s7 edge kullandım bu sırada 2018 den bu yana da 2. Hattım için s7 kullanıyorum. Harika cihazlar zamanının amiral gemisi olduğunu hissettiriyor. Ama yeni bataryası olan s7 yi kullanmanı tavsiye ederim

S20 fe kronik sorunları olan bir cihaz. Çıktığından beri sorunlara denk geldim. Boyutu da benim için gereksiz. Kompakt bir üst seviye cihaz almak isterim. S7 boyutu bile tam sınırda

• birisileri kullanıcısına yanıt
    Snapdragon işlemcili fe çok güçlü cihazdır ama velevki sorunsuz olsun boyut olarak sizin için uygun değil evet. S7 boyutu sınır ise o boyutlar da dediğiniz gibi s serisi var yada ıphone modelleri. Ama sağlam bir batarya ile s7 rahat 1 yılı daha çıkaracaktır. Arada farklılık olsun diye rom atarsınız cihaza

• s7 kandaki oksijeni doğru ölçüyor mu?

• Merhaba arkadaşlar S7 edge telefonum kapandı bir daha açılmadı.
    Başına gelen varmı, sebebi ne olabilir.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Samsung cep telefonlarında çok oluyor,

Emmc arızası. SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 15 Eylül 2021; 12:51:32 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Peki tamir için vermeye değer mi?

Üç aşağı beş yukarı fiyat ne tutar bilginiz var mı?

Teşekkür ediyorum.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Emmc arızası yapan bulmak bir yana sağlam emmc çip piyasada az varmış :((

Anakart değişimi daha sağlıklı dedi telefoncu , S7 için 350 TL ve biraz üstü S7 edge icin de 370/380 TL.

S7 edge ekran çok pahalı oldugu icin , bence model koduna uygun anakart bulman daha kolay. Ekranı kırılan s7 edge yaptırmayan çok fazla kişi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 15 Eylül 2021; 21:8:50 >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

Sanırım S20 FE alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Emmc arızası yapan bulmak bir yana sağlam emmc çip piyasada az varmış :((

Anakart değişimi daha sağlıklı dedi telefoncu , S7 için 350 TL ve biraz üstü S7 edge icin de 370/380 TL.

S7 edge ekran çok pahalı oldugu icin , bence model koduna uygun anakart bulman daha kolay. Ekranı kırılan s7 edge yaptırmayan çok fazla kişi vardır.

Mesela ben SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] 

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    evet

• Merhabalar, üzülmemiş bir, iki s7 buldum ve almayı düşünüyorum.

7 8 ay öncesine kadar çöp Asus laser3 kullanıyordum. Şarjın 3.5 saat de dolması ve son zamanlarında dokunmatiğin çalışmaması gibi sorunlar olunca, tabi bir de ghost touch illeti. Evde yatan, zamanında bozulan (ghosttouc sebepli) bir j5 2016 kullanmama sebep oldu. Bir süre sorunsuz kullandım fakat kısa bir süre sonra ghost touch hastalığı yükseldi. Bazen telefonu kullanamıyorum. Beni bir süre idare edecek bir telefon bakıyordum. Annemin, rom lu s5 kullandığı aklıma gelince, s6 düşündüm. 500 600 ₺ civarı. Dedim bir tık daha yenisini s7 alayım dedim. O da 1000₺ civarı. Sizce kurcalanmamış bir cihaz bulursam beni bir süre memnun eder mi? Ghosttouc problemi can sıkıcı, bu telefonlarda zamanına bu problem yaşayan oldu mu? İdareten lik dediğim bu senenin sonuna 2022 nin başlarına doğru. O tarihlerde ya bir s serisi yada note serisi almayı planlıyorum.

Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hiç ikinci el telefon almadım.

• _M-U-E_ kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam,4yili doldurdu s7 mden cok memnunum. Nfc olmasi,boyutu,şıkligi vs bi sure degil bayaa bi sure idare eder sizi.

• Telefonu tamire veremiyorum.
    Telefon'da bütün banka şifrelerim, nüfus bilgilerim.
    Kısacası bütün hayatıma dair önemli bilgiler içinde kayıtlı.
    Nasıl bunlar görünmeden servise verebilirim.
    Silme olanağı yokmu?

• bha41 kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Emmc arızası yüzünden vazgeçtim. Şanssız biriyim, kesin beni bulur o arıza. :) yoksa güzel telefon.

Mate 10 buldum bir tane, 1000₺ fiyatı. Kısmetse yarın bakıp alacağım.

• Beyler herkese esenlikler, 5 yıldır kullandığım S7 Edge telefonumun şarj yerine şarj cihazı tam oturmamakla beraber bir şekilde sabitleyince 2 saat civarında şarj oluyordu ve arada bir nem algılandı hatası veriyordu. Bugün şarja yine aynı şekilde takıyorum fakat tam şarja 6 saat kaldı olarak gösteriyor, burada problem tam olarak nedir ve bu problemi Samsung servisi nasıl ve kaça halleder ?

• Normal S7 den S20fe geçtim arkadaşlar, 4 yıl hiç sorun olmadan kullandım S7 helal olsun halende 2 tel olarak yanımda bırakamadım keratayı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 19 Eylül 2021; 12:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

Telefonu tamire veremiyorum.
    Telefon'da bütün banka şifrelerim, nüfus bilgilerim.
    Kısacası bütün hayatıma dair önemli bilgiler içinde kayıtlı.
    Nasıl bunlar görünmeden servise verebilirim.
    Silme olanağı yokmu?

Hocam yapacağınız işlem çok basit ve mesajınızdan bugüne kadar Smart Switch uygulamasını hiç kullanmadığınızı düşünüyorum.

Smart Switch programını bilgisayarınıza indirin. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bilgisayarınızdan Smart Switch programını açarak yedekleme (Backup) yapın.

Yedekleme bitince telefonunuzu sıfırlayın (wipe data factory reset). Bunu yaptığınızda telefon ilk aldığınız zamanki durumuna döner. Bunu yapmak için Youtube'da videolar var.

Servisten geri aldığınızda telefonu yine USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayıp ve Smart Switch uygulamasını açarak tüm veri ve uygulamaları telefonunuza geri yükleyin (Restore)

Bence bu işlemi ayda bir yaparak telefondaki tüm verilerinizi güvence altına alın.

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 21 Eylül 2021; 13:50:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

Beyler herkese esenlikler, 5 yıldır kullandığım S7 Edge telefonumun şarj yerine şarj cihazı tam oturmamakla beraber bir şekilde sabitleyince 2 saat civarında şarj oluyordu ve arada bir nem algılandı hatası veriyordu. Bugün şarja yine aynı şekilde takıyorum fakat tam şarja 6 saat kaldı olarak gösteriyor, burada problem tam olarak nedir ve bu problemi Samsung servisi nasıl ve kaça halleder ?

Hocam farklı bir kablo ile şarj etmeyi denediniz mi?

Kullandığınız kablo özelliğini yitirdiyse bunu yapabilir. Zaten Samsung kabloları bu konuda çok sabıkalıdır. Zamanla kullanımdan da kaynaklanarak aktarma özelliğini kaybeder telefonu geç şarj eder. Servise vermeden önce orijinal olduğuna kanaat getirdiğiniz bir kablo ile şarj etmeyi deneyin.

Not: S7 Edge telefonları bataryası dediğiniz sıfırdan yüzde yüze 120 dakikada ulaşıyor.

• 
Sayfa: önceki 47884789479047914792
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.