Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4788. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.200
Cevap
391
Favori
3.440.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47864787478847894790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozaman bunları kurcalamak istiyorsanız size root şart :) ben okadar derine inip orjinal ayarlarını bozmak istemedim.

Tabi başlamadan önce mutlaka araştırın her cihaza ayrı root yöntemi var vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Cevap için teşekkür ederim.

Bu telefonu alırken niyetim en az 5 yıl kullanmaktı. Zaten Kasım ayında 5 yıl dolacak. Görünen o ki bir süre daha bu telefonu kullanacağım. Telefonla yaşayan, telefonla yatıp kalkan bir insan değilim.

İncelediğimde diğer telefonlar bana pek heyecan vermedi açıkçası. O yüzden pert olana kadar devam.

Ben S20+ geçtim mesela batarya kullanımı aynı gibi bişe ama telefon gerçekten çok kaliteli. Ama bunda %50 %50 şans var gibi bişe çünkü kimilerinin cihazı çok ısınıyor kimisi de benim gibi hiç ısınmıyor diyor anlamadım gitti sırf bu yüzden tavsiye edemiyorum kimseye aslında çok iyi cihaz.

Ekşisözlükte de birisi yazmış. S20+ yı ısınıyor ısınıyor dediler diye sattırdılar iphone 11 aldım dedi adam. iphone 11'in en az s20+ kadar ısındığını söyledi ve şuan s20+ sattığına pişman.

Forumda orada burada yazılanlara gözünü kaparsan s20+ tavsiye edebilirim ama bence s7 edge'nin 1 yıl daha banko ömrü var hatta zorlarsan 2 diyebilirim.

• claswan kullanıcısına yanıt

Hocam o bir iki seneyi zorlarım ben eğer arada pert olmaz ise.

• Benim s7 edge ömrünü tamamlıyor sanırım. Ara ara pembe çizgi çıkmaya başladı ilginçtir ki sabit kalmıyor meşhur uzun çizgi ekranın sağ kısmında ince bir şekilde var ve ara ara geliyor ve gidiyor. Korkum bir gün birden ekranın tamamen gitmesi.
    Haziran 2016dan beri aktif olarak kullanıyorum. Bu telefondan sonra tatmin edecek cihazlar da 8bin lira olmuş.

• Arkadaşlar samsung s7 batarya değişimi için yetkili servsi ücreti ne kadar yakın zamanda değiştiren var mı?

Pil öldü artık günde 3 kere şarj ediyorum ama telofonu değiştirmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyznker

Arkadaşlar samsung s7 batarya değişimi için yetkili servsi ücreti ne kadar yakın zamanda değiştiren var mı?

Pil öldü artık günde 3 kere şarj ediyorum ama telofonu değiştirmek istemiyorum.

biz 300 alıyoruz ama her servisin farklı.

s7 edge batarya ne kadar hocam ? Ayrıca bataryalar yeni mi ? Alırken nelere dikkat etmek gerekir ?

Ben bir konuda size danışmak istiyorum.

Mesela root attık. Twrp ve magisk ile.

Samsung'un istediğimiz orginal stock romunu atabiliyor muyuz?

Mesela kutudan çıkan ilk android sürümü gibi.

Atabiliyorsak twrp ile mi atıyoruz.

Serivs istanbuldaysa size bırakayım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoseCity

s7 edge batarya ne kadar hocam ? Ayrıca bataryalar yeni mi ? Alırken nelere dikkat etmek gerekir ?

dediğim gibi 300 liraya takılıyor malesef geliş fiyatı + kapak kit ücreti pahalı olduğundan bu şekilde yüksek. Alırken yetkili serviste yaptırmaya dikkat etmeniz yeterli aslında. Tarihlieri var bir de 2018 ve 2020 olanlar var ama 2018 oldu diye kötü olacağı anlamına geldiğini düşünmüyorum sonuçta sıfır.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Ben bir konuda size danışmak istiyorum.

Mesela root attık. Twrp ve magisk ile.

Samsung'un istediğimiz orginal stock romunu atabiliyor muyuz?

Mesela kutudan çıkan ilk android sürümü gibi.

Atabiliyorsak twrp ile mi atıyoruz.

Bazı android sürümlerinden geriye dönüş yok mesela varsa da çok fazla allengirli yollarla yapılıyor diye biliyorum.

TWRP ile değil Odin ile orjinal yazılımı yüklemeniz gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyznker

Serivs istanbuldaysa size bırakayım hocam.

Servis İstanbul'da tabi de geçmişte yaşanan çeşitli anılardan ötürü online ortamdan kimseye iş yerimi söylemiyorum ya da işimi buralara taşımıyorum sadece yazılı olarak yardımcı olabilirim SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] 

Odin ile geriye dönme işlemi olmuyor. (Rootlu olarak geriye dönme işlemi oluyor mu bilmiyorum) rootsuz olarak geriye dönüş yok.

Twrp ile sadece custom romlar mı atılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Odin ile geriye dönme işlemi olmuyor. (Rootlu olarak geriye dönme işlemi oluyor mu bilmiyorum) rootsuz olarak geriye dönüş yok.

Twrp ile sadece custom romlar mı atılıyor.

Açıkçası root rom işini android 4.4.2 - 5.0.2 zamanlarında kovalıyordum günde 2-3 kez rom değiştiğim günleri hatırlıyorum. O zamanlar bir developer flashlanabilir stock rom yapmıştı ve onu TWRP ile yüklediğinde rootsuz tertemiz stock rom oluyordu ama artık ben öyle şeylere hiç denk gelmedim. Odin ile olmuyorsa nasıl olacak ki başka? Sürüm düşürmek mi yoksa custom rom'dan stock rom'a mı döneceksiniz?

Benim istediğim. İstediğim stock romu kurmak. O stock romda root yapmak.

Stock rom harici kullanmam.

Telefonum şuan rootsuz. Stock romlu.

İşte bende odinsiz başka türlü oluyor mu diye araştırıyorum. Root işlemlerine başlayacağım yakında.

• TWRP ile atılıyormuş sanırım. Black Diamond v10 rom kullanıyorum. Root atmadım cihaza Stock roma döneceğim.

• Root etmek için bootloader kilidi açılır. Knox sayacı artmış olur. Ister stock rom kullanın ister custom fark etmez. Root bootloaderdan bir sonraki adımdır. Bootloader kilidi açıldı mı çeşitli samsung uygulamaları çalışmaz misal shealth güvenli klasör vs. Fakat custom romlarda çeşitli düzenleme ve yamalarla bu uygulamaların açılmama hadisesi olmaz. Çoğunlukla bu düzenlemeler romlara entegre edilmiş olur.

• RoseCity kullanıcısına yanıt

Üst mesajda belirttiğim gibi sizin de bootloader kilidiniz açık. Stock roma dönüp root atmasanız dahi çeşitli samsung uygulamaları çalışmayacak.

• Çeşitli yollarla eski sürümlere dönülür bu odinle olur recovery ile olur fakat bootloader downgrade edilemediğinden şebeke erişimini kaybedersiniz.

• kasvet-efza kullanıcısına yanıt
    Samsung uygulamaları şuan kullandigim romda dahi çalışıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 47864787478847894790
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.