Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.200
Cevap
391
Favori
3.440.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47844785478647874788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurkanyal

Türkçe dil desteğini dert etmeyecekseniz mkultrablack kullanıyorum ben memnunum, n935s portu olduğundan kore romlarında 5-6 temel dilden başka dil yok

Alıntıları Göster

Link alabilir miyim?

Şu sanırım

https://forum.xda-developers.com/t/mkultrablack-nfe-rom.4054723//

Denerim sagolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 26 Temmuz 2021; 1:7:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• claswan kullanıcısına yanıt

Evet, ben genellikle Note FE portlarından hoşlanıyorum. Aynı cihaz çünkü s7 edgeyle pek bir sorun çıkarmıyor.

• A.Volkan A kullanıcısına yanıt

hocam benim arka kamera lensi kırık. içinde toz olduğu için de sadece cam taksam olmaz diye düşünüyorum.

kamera değişimini nasıl yaptılar, aynısının sıfırını mı taktılar, fiyat olarak ne kadar tuttu, benim telefonun ekranı da kırık acaba kırık ekran sorun olur mu bu işleme

teşekkürler

• Dönemin en iyi ve güzel telefonuydu. Hey gidi hey.

Eskimiş olmasa alıp kullanırdım büyük ihtimalle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paint It Black P kullanıcısına yanıt

Arka kamera 130 demişti ben ön kameramı da beğenmiyordum onu da 40 a degistirmistirdim baska original bir s7 edge telefonun kamerasını takmışlardı yani sıfır değil benim işimi gördü benim kameram netlemiyor bulanık çekiyordu eski performansini yakaladıdiyebilirim telefonu arka cam kapağı ısıtarak islem yapıyorlar ekranın kırık olması sorun olmaz sanıyorum.

• A.Volkan A kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler

• caaanım telefonumu bende emekli etmek zorunda kaldım. ama kimseye ne vermeye ne de atmaya kıyamadım kenarda duruyor. 5 yıl kullandım bana mısın demedi. değer kaybı ve yazılım stabilitesi iddialarına yakından bakmak için ilk defa iphone a geçiş yaptık 12 pro ile. 1 aydır kullanıyorum ama alışmakta çok zorlandım. tam alıştım da denemez.

ama hala buraya gelip neler yazılıyor diye bakmadan edemiyorum :)

samsung d600 ve s7 edge bende iz bırakan telefonlar oldu.

• Bugün itibari ile 2016 Aralık ayında başlayan s7 Edge Macerama artık son verdim. Telefonu eşime devir edeceğim, huawei p smart kullanıcısı ondan daha iyi diye. Yaklaşık 5 yıl kullanım içinde pili orjinal serviste kısa bir süre önce değiştirme me rağmen, maalesef pil konusun da yine memnun kalamadım. Beni karşılamadı yoğun kullandigim için, diğer bir tarafta artık bildirimlerin geç gelmesi, telefonun mevsim kaynaklı olarak da aşırı ısınması,ve doğal olarak da artık yavaşlama sergilemesi. Kamu kampanyasından s20 fe snapdragon 8 gb ram 256 ya sahip olacağım, sanırım birazdan teslim edilir şu an dağıtım da görülüyor, haricinde hem kalite hissi olarak hem de boyut olarak s7 edge gerçekten efsane bir telefondu buna en ufak bir şüphe yok. Samsung ile yola devam bakalım

• Arkadaşlar bir üst mesajım da da belirttiğim gibi s7 edge i eşime devretmek istediğim için. Hard format attım. Lakin sonraki başlatma seçeneğinde Samsung yazısın da takılı kaldı ve saatlerdir o şekilde duruyor ve cihaz çok isınıyor, bugüne kadar geçmiş formatlarım da katiyen böyle birsey yaşamamıştım. Cihaza hangi tuşa basarsam basayım etki etmiyor. Ne yapmam gerekiyor, başına gelen arkadaş var mı acaba.

• Merhaba Arkadaşlar bir üst mesajım da da belirttiğim üzere, s7 edge i eşime devretmek istedim. Bugün tüm yedeklerimi alıp. Cihaza tuş kombinasyonlarından format attım. Ama cihaz yeniden başladığın da samsung yazısında kaldı ve saatlerdir öyle duruyor. Bugüne kadar en ufak bir sorun olmamıştı cihazım da ve hep stok rom kullandım. Bunu nasıl halledebiliriz bilen bir arkadaş var mı tsk

• aydinkaragoz A kullanıcısına yanıt

Sarjin fazla oldugundan emin ol, kapaliyken sarj edersin, orada gosterir.

Ses açma+home+power tuşları ile aç.

Önce wipe data sec, sonra format factory sec.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Sarjin fazla oldugundan emin ol, kapaliyken sarj edersin, orada gosterir.

Ses açma+home+power tuşları ile aç.

Önce wipe data sec, sonra format factory sec.

Hocam bunları biliyorum, format attığım sırada şarj seviyesi de yüzde 80 üstündeydi ve maalesef yine kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinkaragoz

Merhaba Arkadaşlar bir üst mesajım da da belirttiğim üzere, s7 edge i eşime devretmek istedim. Bugün tüm yedeklerimi alıp. Cihaza tuş kombinasyonlarından format attım. Ama cihaz yeniden başladığın da samsung yazısında kaldı ve saatlerdir öyle duruyor. Bugüne kadar en ufak bir sorun olmamıştı cihazım da ve hep stok rom kullandım. Bunu nasıl halledebiliriz bilen bir arkadaş var mı tsk

Ses kısma ve kapama tuşuna basılı tut yeniden başlayınca şarj kablosunu tak, kabloyu çıkar. Telefon kapanacak

• quote:

Orijinalden alıntı: birisileri

Ses kısma ve kapama tuşuna basılı tut yeniden başlayınca şarj kablosunu tak, kabloyu çıkar. Telefon kapanacak

Alıntıları Göster

Ordan yeniden reset atmayı dene. Açılmayacaktır büyük ihtimalle. Zamanında öyle yapıp kapatmıştım telefonu ama odin ile mi kendi reseti ile mi çözmüştüm hatırlamıyorum. Anakart hatasında da bu şekilde kalıyor mavi ışık artıp azalıp samsung yazısı takılı şekilde. Sizinki öyle değildir umarım.

• Degisen maddi planlarda dolayi emektar s7 ile yola devam ediyorum. Ekrandaki problem duzeldi,sarj sorununu da kablosuz arka kilif ile hallediyorum disari ciktigimda. Is gormez hale gelene kadar beraberiz.

• S7 anakart satan varsa ulaşabilir veya ekranı bozuk hurdaya çıkmış cihazınız varsa yazın.

UYARI!!!

S7 sahipleri bütün yedeklerini alsın, Nand flash uçmaya başladı artık miadı doldu, bir anda karanlığa gömülüp hiç tepki vermeyecek, şaşırmayın, benden demesi.

UYARI!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Ağustos 2021; 14:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisileri

Ordan yeniden reset atmayı dene. Açılmayacaktır büyük ihtimalle. Zamanında öyle yapıp kapatmıştım telefonu ama odin ile mi kendi reseti ile mi çözmüştüm hatırlamıyorum. Anakart hatasında da bu şekilde kalıyor mavi ışık artıp azalıp samsung yazısı takılı şekilde. Sizinki öyle değildir umarım.

Alıntıları Göster
    Hocam her varyasyonu denedim sonuç vermiyor maalesef bugün servise götüreceğim bakalım.

• Hallettim, s7 edge ye normal stock rom attım, odinle cihaz sorunsuz şekilde açıldı.

• Dostlar merhaba, geçenlerde Samsung Members uygulamasına rast geldim ve pil durumunda yaşam zayıf pil kontrolü gerekli açıklama kısmında ise kullandığınız pil eski veya kötü durumda yazıyordu. Telefonu satın alalı 5 yıl oldu ve zamanında hızlı şarjda çok kullandım. Yıllar geçtikçe telefonun pili çok çabuk bitmeye başlamıştı 3 yada 4 saat ekran süresi alıyordum gerçekten bende bataryayı değiştirmeye karar verdim.

Cuma günü İstanbul Kadıköy'de ki yetkili servise götürdüm ve 350 TL karşılığında batarya değişimi sağlandı ama telefonda sanki hiç bir değişiklik yok, aynı ekran sürelerini almaktayım ve samsung members uygulamasında ise hala yaşam zayıf pil kontrolü gerekli açıklaması yazmakta bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Çok fazla mesaj olduğu için bu sorunu daha önce yaşayıp da çözüme kavuşturan dostlardan özür dileyerek, nasıl bir yol izlemeliyim yardım talep ediyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Edit: Telefonun stok romunu kullanmaktayım.

SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzulcag -- 8 Ağustos 2021; 0:30:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: buzulcag

Dostlar merhaba, geçenlerde Samsung Members uygulamasına rast geldim ve pil durumunda yaşam zayıf pil kontrolü gerekli açıklama kısmında ise kullandığınız pil eski veya kötü durumda yazıyordu. Telefonu satın alalı 5 yıl oldu ve zamanında hızlı şarjda çok kullandım. Yıllar geçtikçe telefonun pili çok çabuk bitmeye başlamıştı 3 yada 4 saat ekran süresi alıyordum gerçekten bende bataryayı değiştirmeye karar verdim.

Cuma günü İstanbul Kadıköy'de ki yetkili servise götürdüm ve 350 TL karşılığında batarya değişimi sağlandı ama telefonda sanki hiç bir değişiklik yok, aynı ekran sürelerini almaktayım ve samsung members uygulamasında ise hala yaşam zayıf pil kontrolü gerekli açıklaması yazmakta bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Çok fazla mesaj olduğu için bu sorunu daha önce yaşayıp da çözüme kavuşturan dostlardan özür dileyerek, nasıl bir yol izlemeliyim yardım talep ediyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar.

Edit: Telefonun stok romunu kullanmaktayım.

Hocam bende yetkili serviste değiştirdim, lakin ben de de pil de çok az değmeyen bir fark oluştu. Sanırım artık, cihazın anakartı vs donanımları yorgun olduğu ve uygulamalara yetişmediği için pil dayanmıyor, bir de şu etken var servisteki yeni piller rafta çok beklediyse zaten direk anlamı kalmıyor. Ama yine de telefona bir format atıp denemenizi öneririm.

• 
Sayfa: önceki 47844785478647874788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.