SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4784. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Red_devil33
Arkadaşlar 5 yıllık telefon pilden dert yanmayı artık. Pil ömrü 2ila 3 yıl arasıdır ondan sonra her geçen gün pil ömrü daha kötü olur. Yani pilinizzin hemen bitmesi normal bir durum. Varsa durumunuz verin servis pili degiştirsin.Pili bugün kendim değiştirdim. Pil sağlığı %99 gözüküyor ve uzun giden pili özlemişim :) Pil 2020 üretimi orjinal servis.
Pili n11'den güvenilir bir satıcıdan aldım. Kvk servisinden alınma orjinal olduğu söylendi doğru çıktı. Sadece fiyatı fazla 230 lira. 1 yıl garantili. Edge modeli için de satılıyor. En az 1 yıl daha kullanacaklar için buna değer derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: birisileriPili bugün kendim değiştirdim. Pil sağlığı %99 gözüküyor ve uzun giden pili özlemişim :) Pil 2020 üretimi orjinal servis.
Pili n11'den güvenilir bir satıcıdan aldım. Kvk servisinden alınma orjinal olduğu söylendi doğru çıktı. Sadece fiyatı fazla 230 lira. 1 yıl garantili. Edge modeli için de satılıyor. En az 1 yıl daha kullanacaklar için buna değer derim.
Alıntıları Gösteren iyisini yapmışsın orjinal pil almak ile . Telefonun yeni gibi olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bha41Tmmdir hocam cok tesekkurler
Aldınız mı S20+ yı?
Ben geçtiğimiz cuma günü S7 Edge serüvenine 5 yıl 3 ay aradan sonra S20+ Kozmik Gri ile son vermiş bulunuyorum.
Aslında S10+ alacaktım ama S20+ fiyatı baya baya uyguna geldi hatta yarı fiyatından da ucuza geldi.
İlk izlenimlerime göre muhteşem bir cihaz. Milletin yakındığı kadar ısınma falan yok.
1 saatte full şarj oluyor. S7 Edge'yi kullanır gibi kullanıyorum. Onda 5 yıllık pil ile 3.5 maks. 4 saat ekran süresi alıyordum şimdi S20+ ile 9 saati görebiliyorum.
120Hz aslında çok şart bir şey değilmiş mobil cihazlar için. Güzel ama şart değil. En iyi kullanım alanı bence bilgisayar halen.
70dk'da 4500mah bataryası %3-4'lerden %100 oluyor
Hoparlör mükemmel
Kameraları bence S20 Ultra'dan daha iyi. Şimdi serviste her cihazı test ediyorum ama kendimin olmayınca öylesine bakıp geçiyorum sadece S20U kamerasını baya test etmiştim. Bence S20U sadece Zoom üzerine yapılmış bir cihaz. Normal çekimlerde S20'ler daha iyi çekiyor.
Isınma diğer her cihazda olduğu kadar oluyor kesinlikle fazla değil. Snapdragon ısınmıyorcular gelmeden ısınma konusuna pek girmeyeyim. Oyun oynayan biri değilim. Sanırım Exynos sadece oyun konusunda kötü iş çıkarıyor.
Geçmeyi düşünenler olacaksa tavsiye ederim tabii ki ama bundan önce Snapdragon S20FE (G780G) olan modele de göz atmanız tavsiyemdir.
Hoşçakalın :)
-
Merhaba hocam,maalesef hala alamadim.28.06 tarihinde oglen 6200e alabiliyordum cihazi kararsiz kaldim 2saat sonra baktigimda 6800oldu bi daha da dusmedi bu kadar.
Hanede 2.telefon alimi da hasil olunca yaklasik 7bin tl vermektense 3800tl civarina a52, x3pro alip 1tane de giris seviyesi cihaz bakicaz.
Siz 2.el mi aldiniz?
Merhabalar ihtiyacı olan varmıdır bilmiyorum ama elimde S7 için 2x optik zoom yapan ve geniş acı ceken lens kiti, sifır led view kılıf ve 2700mah lik bataryalı kılıf var. Yasak degilse link de atarım. Ankaradayım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bha41Merhaba hocam,maalesef hala alamadim.28.06 tarihinde oglen 6200e alabiliyordum cihazi kararsiz kaldim 2saat sonra baktigimda 6800oldu bi daha da dusmedi bu kadar.
Hanede 2.telefon alimi da hasil olunca yaklasik 7bin tl vermektense 3800tl civarina a52, x3pro alip 1tane de giris seviyesi cihaz bakicaz.
Siz 2.el mi aldiniz?
Hocam benim durum farklı biraz sıfır aldım ama indirimli. O fiyata normalde satış yok zaten.
A52 güzel cihaz performansı iyi ama kasası düşündürüyor sadece. Kılıçla kullanırsanız güzel olur yoksa çabuk deforma olabiliyor. Onun haricinde s20fe snapdragon var ya da indirim için bekleyebilirsiniz. Diğer markaları bilmediğimden bir şey diyemem. Hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok doğru bende 2017 den beri kullanıyorum aldığimda 7.0 yüklüydü bilenler bilir aralık güncellemesi en stabil sürümüydü bende o günden beridir kapalı ve hala ilk günkü performansta kullanıyorum .
Anladm hocam,ben de kasa yuzunden s20+ a yonlenmistim ama durumlar degisince a52ye dondum,alirsak da kasayi bi yere kadar gormezden gelicez artik. O tarz bi inidirm denk gelirse haber edersiniz :)
quote:
Orijinalden alıntı: birisileriPili bugün kendim değiştirdim. Pil sağlığı %99 gözüküyor ve uzun giden pili özlemişim :) Pil 2020 üretimi orjinal servis.
Alıntıları GösterBende pil kötüleşince kendim değiştireceğim. Pilin linkini atarmısınız. Birde pil sökerken patlama tehlikesi var. Altı yapışık. Pilin altına yumuşaması için birşey sıktınızmı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: depechemode3Bende pil kötüleşince kendim değiştireceğim. Pilin linkini atarmısınız. Birde pil sökerken patlama tehlikesi var. Altı yapışık. Pilin altına yumuşaması için birşey sıktınızmı.
Alıntıları Gösterpili değil cihazı biraz ısıtın önden yani ekrandan. pili sökerken altına çok az alkol sıkabilirsiniz şırınga ile. pili sökmek için ufak plastik vakum ya da spatula benzeri bir şey lazım. ucu sivri olmasın kesersen yanar.
-
Merhaba arkadaslar,duz s7 cihazimin ekraninin alttan 1,5parmak kadar kismi kafasina gore karariyor yani goruntu gidiyor ve bazen kafasina gore geri geliyor ve geri gelmesi de sanki cihaz cok isininca oluyor. Var midir bir fikri olan ariza hakknda? Ekran gitti desem geri gelmesi sacma degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: depechemode3Bende pil kötüleşince kendim değiştireceğim. Pilin linkini atarmısınız. Birde pil sökerken patlama tehlikesi var. Altı yapışık. Pilin altına yumuşaması için birşey sıktınızmı.
Alıntıları GösterSökerken yamuluyor zaten bir sorun olmuyor. Ancak kesinlikle delmemelisin. Havayla temas ederse yanar içindeki metal çok aktiftir.
Isıtmayı arkadaşın dediği gibi ekrandan yapma :) öyle şey olmaz.
https://m.n11.com/100-servis-orjinal-samsung-galaxy-s7-batarya-pil-P387286799
Ancak bitmiş gözüküyor. Yorumlara bakarak almalısın başka ilanlar da var. Netten araştır orjinal görünüm vs nasıl diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: birisileriSökerken yamuluyor zaten bir sorun olmuyor. Ancak kesinlikle delmemelisin. Havayla temas ederse yanar içindeki metal çok aktiftir.
Ancak bitmiş gözüküyor. Yorumlara bakarak almalısın başka ilanlar da var. Netten araştır orjinal görünüm vs nasıl diye.
Alıntıları GösterPilin altında çift taraflı bant var. Pili ısıtamazsın. Yapışkanı ısıtıp yumuşatman gerek. Pile direk ısı veremeyeğine göre nasıl ısı vereceksin de bant yumuşayacak anlatabilir misin? :)
Samsung'un talimatları bu şekilde. Yetkili serviste de bu şekilde yapıyoruz. Isıtmadan o pili sökmesi imkansıza yakın hele ki daha önce değişmediyse
-
quote:
Orijinalden alıntı: birisileriSökerken yamuluyor zaten bir sorun olmuyor. Ancak kesinlikle delmemelisin. Havayla temas ederse yanar içindeki metal çok aktiftir.
Alıntıları GösterYetkili serviste çalışan arkadaşın @claswan dediği gibi yapılıyor. Yetkili servis dışında başka bir serviste de bu şekilde yapılışını izledim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bha41
Merhaba arkadaslar,duz s7 cihazimin ekraninin alttan 1,5parmak kadar kismi kafasina gore karariyor yani goruntu gidiyor ve bazen kafasina gore geri geliyor ve geri gelmesi de sanki cihaz cok isininca oluyor. Var midir bir fikri olan ariza hakknda? Ekran gitti desem geri gelmesi sacma degil mi?aynı durumdayiz yazdim kimse yanit vermedi hatta bi ay kararip kaldi simdilerde yine geldi gorüntü anlamadim gitti
-
Gecmis olsun hocam,ben de yeni cihaz arayisindayim. Gelismelerden haberdar ederiz birbirimizi :)
quote:
Orijinalden alıntı: celebicYetkili serviste çalışan arkadaşın @claswan dediği gibi yapılıyor. Yetkili servis dışında başka bir serviste de bu şekilde yapılışını izledim.
Alıntıları GösterDefalarca öyle yaptım doğrudur. Ekrana zarar vermemek için mantıklı gelmemiş idi. Neyse ki sorun yaşamadım. Sadece eski bataryayı çıkarırken yamuldu hep bütün samsunglarda.
-
He he
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X