Merhaba S7 var. Birisini aramak isteğimde ismini seçip Arama tuşuna basınca hiç tepki vermiyor. Başka yerler çalışıyor ama....uygulamalar vsvs.... Fabrika kurulumu yaptım...birkaç gün idare etti. Bu sorunu her zaman yapmamakla birlikte, sık sık yapıyor.... |
SAMSUNG GALAXY S7 / S7 EDGE [ANA KONU] (4796. sayfa)
-
-
s7 telefonum %15 e gelince kapaniyor alindigindan beri ayni batarya
istanbul vs icin memnun kalabilecegim batarya degisimi nerede yapabilirim,
telefoncu arkadasim var netten memnun biracak batarya alimi da olabilir o takar yani
önerileriniz neler olur acaba surada degis memnun kal
yada netten su siteden al memnun kal gibi.
-
Merhaba @claswan hala samsung serviste çalışıyorsanız size bir sorum olacak: s10e'min garanti bitmesine yaklaşık 1 ay kaldı ve accubattery'de pil sağlı 75 gözüküyor servise versem değişim yaparlarmı? Birde üzerinde fabrikadan kalma ekran koruyucusu var pili değiştirken onu çıkarırlarmı, eğer çıkarırlarsa ekran çizilebilir kendim çıkarmak istiyorum garanti bitince çıkaracağım gün sayıyorum :D
birde bu telefona endonezya XID cscli romu yüklemiştim arama kaydı için, servise verirken tr yüklesem farkedilirmi? Eskiden farkedilmiyordu yeni bir önlem vs çıktımı acaba? Şimdiden Teşekkürler...
-
İki seçenek var hocam
İstanbul'da GSM iletişim var Oraya verip değiştirebilirsiniz
Ve ya deji alıp taktırabilir siniz
Aslında arada çok fazla fiyat farkı yoksa Samsung servisinden orijinal pil taktırın diyeceğim ama piller yeni üretim tarihi mi yoksa eskiden kalma mı ona pek güvenemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Servise verdiğinde pili değişeceklerdir. Samsung'un artık telefonu A'dan Z'ye inceleyen yazılımı var. Batarya ömrünü, anakartın tüm donanımını vs. test ediyor. Yazılımsal şeyleri bazen tespit edemiyor misal rootlu ve farklı romları tespit etmişti ama rootlu cihazı root ile rootsuz gösteren bir cihazı tespit edememişti bir seferinde. Ekran koruyucu çıkarmıyorlar zaten sen de söylersin. Telefona çizecek bir şey yapılmıyor koruyucu olmasa bile çizilmez ama bence TR yükle öyle teslim et.
-
Hocam selamlar
Merak ettiğim bir konu var acaba serviste takılan piller yeni üretim mi yoksa eskiden kalma piller mi oluyor Yoksa tamamen şans mı
Bu arada konusu açılmışken paylaşayım yaklaşık 2 hafta önce 1 yıllık Samsung s10 Plus cihazımı Antalya'daki yetkili Samsung servisi ne zaman zaman aşırı ısınma şarjının çabuk bitmesi ve birkaç günde bir kendisini yeniden başlatması şikayetleri ile götürdüm
Teknisyen arkadaş cihazı aldı bilgisayara bağladı birkaç bir şeye baktı şikayetlerimi sordu söyledim aksi bir durum olmazsa bir saat içerisinde teslim edeceklerini söylediler ve ayrıldım
Yaklaşık 40 dakika sonra aradılar cihazınız hazır 10 dakikalık test süreci var Sadece gelip alabilirsiniz diye
Gittim ve cihazı aldım arkadaş sadece anakartın değiştiğini söyledi Hatta ben şarj kablo mı götürmüştüm biraz hasarlı ydı Ama onun değişmediğini söyledi Neyse eve geldim Birkaç saat geçti kutuya baktım Kulaklığımı almak için içerisinden
Bu arada ufak bir bilgiye Normalde güncel olarak Android 12 var s10 Plus için ama cihazda Android 10 yüklü geldi sanırım ellerindeki anakart eskiymiş Neyse kutuya baktım bir de ne göreyim şarj kablosu değişmiş servis kağıdına baktığımda anakart batarya arka kapak ve data kablosunu değiştiği yazıyordu🙂🙂
Yani fazlasıyla memnun kaldım
Su geçirmezlik durumunu sorduğumda aynı şekilde devam ettiğini her şeyin fabrika standartlarında yapıldığını söylediler ama yine de ben pek güvenemiyorum Artık suyu sokmam
Biraz uzun oldu Kusura bakmayın arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Cevap için çok teşekkür ederim, zaten cihazım rootlu değil sadece bölge endonezya onuda tr yapıp veririm umarım yeni ve kaliteli batarya üretiminden denk gelirde en az 2 yıl rahat rahat gider batarya :).
Avcılardaki servise daha önce başka s10e vermiştik pili ve anakart değiştirdiler fakat kameranın ultra geniş lensin iç camında ufaktan parmak izi lekesi kalmıştı ve ultra geniş lensi açınca blurlu gözüküyordu birde arka kapağında koruyucu jelatin vardı onuda çıkardılar (belki kapağı açmak için zorunlu olarak çıkardılar bilemiyorum) o sebepten sordum acaba ön camdaki koruyucuda çıkarıyorlarmı diye... tekrar teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Hocam eski anakart demeyelim ona, üretilen anakartlar stok lansman yazılımı ile üretiliyor. Buradaki nokta servisin size teslim ederken yeni yazılımı yükleyip vermesi gerekiyordu. Testten nasıl geçirdiler anlamadım Samsung son test işleminde güncel yazılımı zorunlu kılıyor yoksa teste girmiyor.
Sıvıya dayanıklılığı biz bir test yardımıyla yapıyoruz. Tabii ki suya sokmuyoruz bildiğin hava basınç testi. Ne kadar doğrudur onu ancak bu testi yapan mühendis ya da Allah bilir :)
Bütün parçaları değişmelerinin sebebi bir daha gelme diye aslında :) Garantisi bitmeye yakın cihazda genelde ne var ne yok değişilebilecek her şeyi değişiyorlar. Örneğin senin garantinin bitmesine 1 ay var diyelim. Senin bataryanı değişmez ise sen 20 gün sonra gidip batarya çabuk bitiyor dersen bu sefer RRR denilen erken geri dönüş oluyor ve yapılan işleme işçilik ücreti samsung tarafından servise ödenmiyor. Çeşitli zorlukları oluyor. O yüzden garantisi bitmek üzere olup servise gelen cihazlara ne gerekliyse yapılıyor. Zira batarya 2 yılda ömrü biten bir şey. Değişmeleri de gerekiyordu :)
-
Kapağı açmak için koruyucu çıkartılmak zorunda yoksa kapak kırılıyor. Batarya üretim tarihi 2021 son ayları. Daha bugün tamir ettim s10. Kamerada parmak izi kalması çok büyük talihsizlik olmuş isterseniz gidin 1 saate temizler verirler. Eldivenle çalışmak çok zor, cihaz zarar görebilir. Elle çalışınca da iz olabiliyor ama yine de be kesinlikle ne kameraya ne de kapaktaki iç kısım kamera camına dokunmuyorum. Cihazı söker sökmez çıkarıp kameranın üzerine kapağı koyup öyle diğer işleme geçiyorum.
-
Anladım hocam teşekkürler
Aynen benim bildiğim Samsung'ta son sürüm yazılımı atmadan servisten çıkarmazdı cihazı😀
Aslında cihaz Android 9 ile piyasaya çıkmıştı Keşke vermişken Android 9 ile ver sevmiş inan ki hiç güncellemez dokunmaz dım😄😄
İlerleyen zamanlarda Mecburiyetten iPhone'a geçebilirim belki
Yok geçmezsem daha benim 1 yıl Garanti mi var yine bataryanın durumuna göre son 1 ay kala götürebilir Sem götürüp değiştiririm çünkü batarya cihaz için her şey demek
Ama işte benim garantiye götürme durumumuz sıkıntı oluyor çünkü Antalya'daki servis adece elden teslim alıyor Samsung Türkiye'yi arayınca ise İstanbul'daki bdh Bilişim firmasına yönlendiriyor ama ben Antalya'daki Servisten memnun kaldığım için imkan olduğu sürece sürekli götürüp oraya elden teslim ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pili değişeli 1 sene oldu garantiside bitti açıp temizlemezler sanırım zaten çok büyük kalite kaybı yok direk ışığa tutunca hani lens lekeli iken uzun çizgi oluyorya ışık boyunca bir tek o var.
Pil üretim tarihi iyiymiş inşallah sağlam üretimdirde uzun yıllar götürür. Evde snapdragonşu s8 var şuan 4 yıllık cihaz ama bataryada yaklaşık 4 saat ekran süresi alıyoruz, ben s10ede bile 4 saat zar zor alıyorum
Bizimde analart değişince A10 ile geldi, sebebi muhtemelen şu OTA dan güncelle diyorlar güncelleme bootloader u4 olduğu için A9 da A10un desteklediği son sürüme bootloader U4 e kadar güncelliyor muhtemelen bizde öyle olmuştu çünkü
s7 icin pil degisimi fiyati ne kadar acaba
-
Hocam Snapdragon seviyoruz ediyoruz da Exynos'un da çok hakkını yiyoruz. Samsung bazı hatalar yapıyor ondan pil bitiyor aslında düzeltilebilir... 1 Sene geçtiyse olmayabilir evet ücret isterler ya da olmaz diyebilirler ama şansını deneyebilirsin.
-
Yetkili servislerde 300/350 TL arasında değişmekte.
-
Öyle zorluk maalesef var. Bizim servis İstanbul'daki en hızlı ve en sevilen servis. İl dışından çok fazla arayıp göndermek isteyen var ama kabul edemiyoruz. Hattaa gönderenler oluyor mecbur geri gönderiyoruz. Bize gelen cihaz 1 saat bilemedin 1.5 saatte çıkıyor. Arızaların tespiti çok doğru yapılyor. Diğer servislerden saçma tespit örneklerine şahit olmuştuk. BDH incik boncuğa aşırı dikkat ediyor. Ivır zıvır şeylerde garanti dışı diyebilir belki.
-
iscilik dahilmi buna birde garanti vs varmi yani is gorurmu ekran süresi artarmi yoksa tel eski diye cok birsey fark etmez gibi bisi olurmu
-
Bdh Bilişim E bir defa 3 ay kadar önce Mecburiyetten annemin Samsung a30 cihazını göndermiştim pil değişimi için
Sağolsunlar üç günde pili garanti dahilinde değiştirip göndermişler yalnız kasada ufak bir kaç iz vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabii ki işçilik dahil. işçilik hariç 200 küsür lira yapıyor sanırım.
-
S22 12binden çıkar yanında da önsipariş için hediye verirlerse geçeceğim ben de. İnceleme ve tanıtımlar çok iyi duruyor. Tabi çıksın da son kullanıcı testlerini de görelim S7 Edge kullanıyorum ben de. 6 sene oldu yaklaşık olarak. Dahili depolama sorunu hariç hiçbir sorunum yok ama artık değiştirmek istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X