Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatları gördükçe kullandığım telefon gözümde daha bir güzelleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Yaşı tutmayanlar hatırlamaz, zamanında 300 - 400 lira verdiğinizde zamanının en iyi cihazlarını alıyordunuz.

Hadi onu da geçtim, Nokia'nın esip gürlediği yıllarda bile en iyi cihazlar 1000 lira altıydı.

Şimdi ise millet avmlerde şu cihazlara 5 - 6 bin para vermek için kredi kuyruğuna girecek. Ne desem bilemiyorum.

Güldüm sana :)

Nokia ve 1000 tl mi?

Bence senin de yaş kurtarmıyor

8800 sirocco edition

8800 arte

8600 luna hepsini aldım 1600-2500 tl arasıydı şimdinin 4000 tl si demek :)

İlk Ericsson'lar piyasadayken 1000-1500$ fiyat ile satılıyordu.

Hocam tam modelini hatırlamıyorum, bosh'un bile telefon sattığı yıllarda, ericsson'un antenli ve kapaklı ufak, o zamanın modern bir modeli 400 liraya satılıyordu. Ben daha ucuz diye 190 liraya modeli yanlış hatırlamıyorsam siemens a50 almıştım. Özellikler aşağı yukarı aynıydı. Sonraki yıllarda ilk çıktıktan bir kaç ay sonra 230 liraya siemens cx70, daha sonra 350 liraya sony er. K750i, daha sonra 650 liraya nokia n79 aldım. Daha öncesinde arkadaşlara ilk çıktığında zamanın efsolarından n73'ü 560 liraya mı ne almıştık. Bizim arkadas n90 ı ilk çıktığında 900 küsür liraya almıştı. Nokia 6600 ın fiyatını hatırlayamadım. Bu cihazlar zamanının en iyi akıllı telefonları.

ohooo sen cok sonradan geliyorsun o dediklerin cok sonra cikti.

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Telefonun ilk bulunduğu günden alırsak işin içinden çıkamayız zaten
  • Tayyip sağolsun, paramız çok değerlendi sayesinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

'96-'97'lerden bahsediyorum ben.
  • quote:

quote:

'96-'97'lerden bahsediyorum ben.

bizim eve ilk cep telefonu 2000den sonra girdi, bosh'un kalas kocaman bir telefonuydu, fiyatını hatırlamıyorum ama.

Not: yılı yanlış hatırlıyor olabilirim çünkü ben ilkokuldayken babamda motorola'nın bir cihazı vardı, bosh'tan sonra alınmıştı, o da 2000'in öncesine denk gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 26 Şubat 2018; 11:39:9 >
  • Tüketim çılgınlığınin geldiği nokta 5 bin TL s7 hatta s6 ile bununla yaptığınız herşeyi yaparsınız rahat rahat.

• 3300tl ye note 8 var.

• Tahmin ettiğim gibi dün başka s9 konusuna "4500 den giriş yapar" demiştim öylede oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Gelecek yıl güncelleme desteği almayan cihaza o kadar para verilir mi? Huawei veya xaomi alın daha iyi

Note 4 kullanıyorum ve son güncellemeyi 4-5 ay önce aldım

Kac sene guncelleme veriyor samsung? Benim bildigim 2 ana surum guncellemesi aliyor cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Gelecek yıl güncelleme desteği almayan cihaza o kadar para verilir mi? Huawei veya xaomi alın daha iyi

Note 4 kullanıyorum ve son güncellemeyi 4-5 ay önce aldım

Kac sene guncelleme veriyor samsung? Benim bildigim 2 ana surum guncellemesi aliyor cihazlar.

2 yil veriyor. sonrasinda guvenlik guncellemeleri aliyor.

• Samsung s8 i 1800tl den geri alicakmis adamlar kendi kendilerini rezil ediyor deger kaybi konusunda.1 sene once cikardigi s8i 1800e alicak s9u 5000den saticak

• 1 tane huawei p10 ve 1 tane iphone 7 al havan olur.
  • Vuuuu fiyata gel. İki yıldır çalışıyorum. Tazminatim bu kadar tutmuyor :D Çok zengin olursam anca almayı düşünürüm.

• Daha durun bunlar ne ki 2019 fiyatlarını görmediniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla beni sinir eden şey bir telefona 5200 6000 tl verilmez. Madem veren var o zaman 5000 tl üstüne istedikleri kadar vergi koysunlar. 3500 tl altına daha makul bir vergi koysunlar. 3000 tl telefon alacaksın bunun 1020 tl devlete gidiyor, bunu 5000 tl verenlere yansıt arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Valla beni sinir eden şey bir telefona 5200 6000 tl verilmez. Madem veren var o zaman 5000 tl üstüne istedikleri kadar vergi koysunlar. 3500 tl altına daha makul bir vergi koysunlar. 3000 tl telefon alacaksın bunun 1020 tl devlete gidiyor, bunu 5000 tl verenlere yansıt arkadaş.

Vergi yüzdelik ödeniyor zaten adaletli olsun diye
  • Almayın aldırmayın. Eskiden her yeni modelde bir özellik gelir, bir sorun giderilir, günlük hayatta yaşanılan hız ve takılma sorunları azalırdı. 3 senedir hiçbir şey olduğu yok. S6 ım yağ gibi akıyor her işi görüyor. Yetiyor artıyor da...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşı tutmayanlar hatırlamaz, zamanında 300 - 400 lira verdiğinizde zamanının en iyi cihazlarını alıyordunuz.

Hadi onu da geçtim, Nokia'nın esip gürlediği yıllarda bile en iyi cihazlar 1000 lira altıydı.

Şimdi ise millet avmlerde şu cihazlara 5 - 6 bin para vermek için kredi kuyruğuna girecek. Ne desem bilemiyorum.

Güldüm sana :)

Nokia ve 1000 tl mi?

Bence senin de yaş kurtarmıyor

8800 sirocco edition

8800 arte

8600 luna hepsini aldım 1600-2500 tl arasıydı şimdinin 4000 tl si demek :)

İlk Ericsson'lar piyasadayken 1000-1500$ fiyat ile satılıyordu.

96 yılında 1200 dolar verdim gh 388 e

Ne günlerdi be

97 yılıydı galiba 628 Ericssonu 1000 mark bozdurup 95 milyona almıştım.
    tabii hat dahil. Hat ile telefon aynı fiyata idi. Hat 35 mi 45 milyonmuydu neydi yani.

Sonrasında birçok telefon kullandım ama en çok parayı 560 Euro olarak SE W900'ü almanyadan aldırıp getirtmiştim.
    Daha Türkiyede piyasaya çıkmamıştı. Onsan sonra birdaha çok para vermedim telefonlara. 250 euroya SE ARC S almıştım
    almanyadan mesela.
    Son yıllarda ise Türkiyeden 600 TLye Lenovo K5 miydi ne aldım, peşine de şimdi kullandığım Huawei GT3 aldım 800 TLye (hepsi sıfır cihazlar)
    Hiç 2.el almadım bugüne kadar.

Şu anki 800 TLlik GT3 huawei cihazımı iş için kullanıyorum. E-mailden tutunda sosyal medyaya kadar herşeyi yapıyorum.
    Hiçbir eksikliğini hissetmiyorum, belki fotosu daha iyi olabilirdi.Bunun için de + 3000/5000 fazladan vermeye gerek yok.

Dışarıda ağır kriz var, paranızı tasarruf edin,hele krediyle /taksitle gereksiz/lüks malzeme almayın.

• Üşenmedim resmen Samsung'un dünyadaki diğer sitelerine girdim ve 22 gelişmiş ve bilinen ülkedeki fiyatları currency.converter sitesi üzerinden kurunu hesapladım ve fiyatları karşılaştırdım. Türkiye an itibarı ile bu telefonu dünyada en pahalı satan ülke. Örneğin S9+ 128 GB, Amerikada 3200 tl, İngiltere de 4600 TL, Danimarka 4050 TL, Hırvatistan 4100 TL, Norveç 4730 TL vb. Hatta İtalya da 256 GB'ı 5100 TL. Hemen hemen hepsinde tüm renk seçenekleri var. Ya bizde sadece kıytırık 64 GB ve hatta mercan mavisi de yok ve 5200 TL. Yani hem 64 Gb alacağız hem istediğimiz renk olmayacak hem de dünyanın en yüksek fiyatını ödeyeceğiz. Hemen vergi muhabbeti yapmayalım ama bizim kadar yüksek vergiye sahip Avrupa ülkeleri var. Harikasın Samsung Türkiye. Satışlarda hayal kırıklığına hazır olun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.