Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı: (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ha yaşa abi ya. Ciddi anlamda çok pahalı hayır bir mühendis olsan da çok pahalı bu özellikte daha uygun çok fazla tel var. Dediğin gibi 5 günlük tatil daha mantıklı. Fiyatı okurken içim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat çok fazla. Ben aylık 100 binde kazansam bu teli almam ya. Alamam yani. Bu bildiğin saçmalık yazık günah. Ben bu paraya bosna da 5 gün tatil yaparım kız arkadaşımla.

• Bu fiyatlara bu telefonları almak resmen çılgınlık bana göre. Hani motosiklet falan alsak daha iyi bence. Hangi gelir seviyesi ile alınır bu telefonlar? Halbuki ne güzel eskiden 2000-2500 TL'ye amiral gemisi sınıfı akıllı telefonlar alınabiliyordu. Döviz kuru sebebiyle bugünleri de gördük!!
  • S9'un işlemci dışında S8 den pek farkını göremedim. Ayrıca zaten yeni Note 8'i çıkarmışken. Galiba iş numara yarışına girdi. Apple birden on deyince Samsunda hızlıca seneye ona gelecek. Ama gereksiz özellikler sebebiyle hızlıca artan fiyatları görüyoruz. 2-3 bini aşan fiyatlar keriz silkelemeye giriyor. Harcayamayacagınız kadar paranız varsa alın.

• Note 8 kullanıyorum gereksiz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.