|
Bildirim
Bence yeni çıkan bu telefonlar artık ihtiyaç olmaktan çıkıp tüketim çılgınlıgı yazık günah 5 bin tl bunun yapabildigini s7 de yapıyor s6 da orta seviye telefon olmuş 2 bin tl en iyis eldekiyle idare etmek veya makul f/p ürünü almak
|
En çok neye gülüyorum biliyor musunuz? Samsung kullananlar iPhone kullanıcılarına bu paraları nasıl veriyorsunuz diye dalga geçiyorlardı. Şimdi kendileri aynı duruma düştü. Kesenize bereket
|
2ay sonra -1000 :)
|
yazık günah
|
Arkadaşlar bu fiyata alınmaz, illa alacaksanız birkaç ay bekleyin fiyatı düşecektir. Ayrıca telefon fiyatlarının pahalı olmasının sebebi samsung değil, hükümetimizdir.
|
Fiyat 1500 1700 arası olsaydı almayı düşünüyordum Sağlık olsun
|
Konuyu ipon fanboylarinın bastığı çok açık.
|
Bu samsunga iyi bir cevap gerekiyor. Millet 5000 e sizce iphone x mi qlır s9 plus mu alır.inşallah satışlarda çakılırda görür.paralel ithalat note 8 3200 iken samsung türkiye 4000-5000arası satılıyor vergi demeyin paralel ithalat satan adamda aynı vergiyi ödüyor burada samsung türkiye aç gözlü.telefonlarını severim ama resmen halkı sömürüyorlar.
|
Takas fiyatlarına baktım samsung sitesinden de benim düz s7 ye 1050 tl vermiş :D Tam komedi bunlar ha s8 e 1800 lira note 8 e 2600 lira takas a alacakmış. İphone ile fiyat yarışına girmeyeceksin kendi telefonlarını ikinci elde öldüren bir firma yoktur heralde başka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Şubat 2018; 22:55:35 > |
|