Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Türkiye satış fiyatı açıklandı. Tanıtımın hemen ardından her iki telefonun ön satışa sunuldu. Ön sipariş veren kullanıcılar Gear Sport akıllı saat veya 400 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Gear Sport akıllı saat, yaklaşık olarak 1100 TL'ye satılıyor.

Samsung Galaxy S9, diyafram açıklığı f/1.5 ile f/2.4 arsında değişebilen kamerası, AR emoji özelliği, Exynos 9810 işlemcisi ve ultra yavaş çekim özelliği ile öne çıkıyor. Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın tüm detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Samsung, artan telefon fiyatlarına çözüm olarak Fibabank ortaklığında faizsiz kredili satış seçeneği de sunuyor. Müşteriler sıfır faizle 12 aya kadar taksit yapabiliyor. Ayrıca akıllı cihaz değişim kampanyası da bulunuyor. Samsung marka akıllı telefon sahibi kullanıcılar eski telefonunu vererek Galaxy S9 serisi telefonu indirimle satın alabilir. Fakat fiyat tablosuna baktığımızda Samsung'un cimri davrandığını söyleyebiliriz. Galaxy S9 serisi telefonu kredisiz ve değişim kampanyasız şekilde doğrudan satın alacak kullanıcılara Gear Sport, diğer ödeme yöntemleri ile alanlara 400 TL değerinde hediye çeki verilecek.

Galaxy S9 fiyatı

İlk etapta sadece 64 GB modeli satılacak olan Samsung Galaxy S9, ülkemizde 4599 TL fiyat etiketi ile satılacak. Siyah, gri ve mor renk seçenekleri bulunacak. İlerleyen günlerde 128 GB ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonları da satışa çıkacak.

Galaxy S9+ fiyatı

Galaxy S9+ 64 GB modelinin satış fiyatı 5199 TL olacak. İlerleyen günlerde 128 GB ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonları da kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Galaxy S9 çıkış tarihi

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin 16 Mart tarihinde çıkışını gerçekleştirmesi planlanıyor. Ön satış kampanyası ise 22 Mart'a kadar devam edecek. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Samsung Galaxy S9 ve S9+ galerisi

• Bu samsunga iyi bir cevap gerekiyor. Millet 5000 e sizce iphone x mi qlır s9 plus mu alır.inşallah satışlarda çakılırda görür.paralel ithalat note 8 3200 iken samsung türkiye 4000-5000arası satılıyor vergi demeyin paralel ithalat satan adamda aynı vergiyi ödüyor burada samsung türkiye aç gözlü.telefonlarını severim ama resmen halkı sömürüyorlar.
  • yazık günah
  • 3,999 tl yapsaydınız alırdım (!)
  • Bence yeni çıkan bu telefonlar artık ihtiyaç olmaktan çıkıp tüketim çılgınlıgı yazık günah 5 bin tl bunun yapabildigini s7 de yapıyor s6 da orta seviye telefon olmuş 2 bin tl en iyis eldekiyle idare etmek veya makul f/p ürünü almak
  • 4599 TL + Gear Sport hediyesiyle bence çok da kötü bir fiyata gelmiyor. Gear Sport'u bugün almaya kalksanız 1000 TL'lik bir cihaz. Tamam bu rakamlar büyük rakamlar ama piyasa koşulları malum...
  • Krediyle telefon almak

Artik orta segment ve uzeri her telefon guzel.eski heyecani kalmadi telefon olayinin
  • Yakinda motor fiyati olur yuh be kac asgari ucret eder bide onceki asgeri uctetle simdi arasinda araba aliminda farki azalttik diyen yoneticilerle sessiz halkla gitmez bu iş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu çöpe bu parayı vereceklere başarılar diliyorum
  • Zaten satışa çıktıktan 1 ay sonra o fiyat olacak merak etmeyin :)
  • Gelecek yıl güncelleme desteği almayan cihaza o kadar para verilir mi? Huawei veya xaomi alın daha iyi
  • 2ay sonra -1000 :)
  • En çok neye gülüyorum biliyor musunuz? Samsung kullananlar iPhone kullanıcılarına bu paraları nasıl veriyorsunuz diye dalga geçiyorlardı. Şimdi kendileri aynı duruma düştü. Kesenize bereket
  • Fiyatlar uçmuş resmen o fiyata kimse almaz Samsung s8+ var gayet memnunum 2600 tl aldım 5 yıl gideri var artık.
  • Arkadaşlar bu fiyata alınmaz, illa alacaksanız birkaç ay bekleyin fiyatı düşecektir. Ayrıca telefon fiyatlarının pahalı olmasının sebebi samsung değil, hükümetimizdir.
  • Samsung j serisimi kullanıyorsun. S6 bile oreo alacak atış yapma.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Telefon fiyatlarının pahalı olmasının sebebi Apple dır kaça satsa alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Gelecek yıl güncelleme desteği almayan cihaza o kadar para verilir mi? Huawei veya xaomi alın daha iyi

Note 4 kullanıyorum ve son güncellemeyi 4-5 ay önce aldım
  • Konuyu ipon fanboylarinın bastığı çok açık.
  • İphone x yurt dısında 1000 dolar, paramız değersiz olmasaydı bizde 1000 liraya alırdık ama kur yuzunden 4 kat fark öduyoruz + vergi oduyoruz.

Yurt dısında adam dolar kazanıp dolar harcıyor, biz tl kazanıp tl harcıyoruz. Örneğin 1 ay calısıp 2000 dolar kazanan biri 1000 dolara bu telefonları alabılıyorken, bizde 2000 tl kazanan biri 5000-6000 tl verıp alıyor.

Arada uçurum var, ben bundan bahsedıyorum.

Edit: Sende haklısın, apple zam yaptıkça diğer markalarda fiyatı yükseltiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 25 Şubat 2018; 22:55:35 >
  • "S7 Edge hala alınır mı?" videosunu hızlandırmanın vakti geldi :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.