Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: travegostar

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

Yaşı tutmayanlar hatırlamaz, zamanında 300 - 400 lira verdiğinizde zamanının en iyi cihazlarını alıyordunuz.

Hadi onu da geçtim, Nokia'nın esip gürlediği yıllarda bile en iyi cihazlar 1000 lira altıydı.

Şimdi ise millet avmlerde şu cihazlara 5 - 6 bin para vermek için kredi kuyruğuna girecek. Ne desem bilemiyorum.

Güldüm sana :)

Nokia ve 1000 tl mi?

Bence senin de yaş kurtarmıyor

8800 sirocco edition

8800 arte

8600 luna hepsini aldım 1600-2500 tl arasıydı şimdinin 4000 tl si demek :)

İlk Ericsson'lar piyasadayken 1000-1500$ fiyat ile satılıyordu.

96 yılında 1200 dolar verdim gh 388 e

Ne günlerdi be

gel de bunu anlat millete. neymiş eskiden en iyi telefonlar bu kadar pahalı değilmiş.
    eskiden de pahalıydı şimdi de pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşı tutmayanlar hatırlamaz, zamanında 300 - 400 lira verdiğinizde zamanının en iyi cihazlarını alıyordunuz.

Hadi onu da geçtim, Nokia'nın esip gürlediği yıllarda bile en iyi cihazlar 1000 lira altıydı.

Şimdi ise millet avmlerde şu cihazlara 5 - 6 bin para vermek için kredi kuyruğuna girecek. Ne desem bilemiyorum.

Nokia ve 1000 tl mi?

8800 sirocco edition

8800 arte

Ne günlerdi be

gel de bunu anlat millete. neymiş eskiden en iyi telefonlar bu kadar pahalı değilmiş.

Eğer eskiyi günümüze uyarlar ise o zamanın parası ile daha çok vermiş oluyoruz aslında ben 2008 yılında 8800 arte carbonu nokia 2700 tlye aldığımı bilirim şu anın 5000-6000 tlsi demek yani iphone falan hikaye bu ülkede her şey pahalıydı yine pahalı değişmeyecek

Abd de adam 2000 dolar asgari ücret alıyor 1150 dolara iphone x alıyor

Burda adam 2000 tl alıyor hiç yemez içmez ise 3 ay maaşı biriktirerek alabiliyor

Ama nato kafalara aa abd adam ama 1150 dolar veriyor bizim para ile 4300 tl tl çokda ucuz ülke değil demelerine BİRİM FİYAT OLAYINI ANLATAMIYORUZ ALLAH EKMEĞİMİZE ZARAR VERMESİN EKMEK YEDİKÇE BU MİLLET BÖYLE DEVAM EDER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

o bahsettiğin yıllarda dolar kaç TL idi?
    böyle basit hesaplar yapmayın.
    1997 yılıydı sanırım bir arkadaş takos gibi erksona 5-600 dolar para vermişti ağzımız açık bakıyorduk.
    2003 yılında ben lg g3000 almıştım 130 dolar gibi bir paraya. bu günün parasıyla 500 TL'ye yakın para.
    emin olun o zamanlarda da aynı muhabbetler dönüyordu.
    2007 yılından örnek bir yorum
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=12026025

Cevabı siz vermişsiniz zaten.

Kaldı ki tüm dünyada alım gücüne göre teknoloji ucuzlarken bizde aynı kalmasını ya da artmasını savunmak pek mantıklı değil ya neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 27 Şubat 2018; 11:53:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Gear sport gear s2 nin aynısı değilmi yahu gear s2 gibi oyuncağı saat diye takacaksanız alın ufacık ekranı eski donanımı var.

gear sportu inceledim biraz da 50 m su gecirmezlik ve dahili gps varmis. ayrica cozunurluk yuksek oldugu icin saat kadrani cok guzel gorunuyormus mevcut saat modelleriyle. eli yuzu duzgun normal kol saati alsaniz zaten en az 400-800 arasi para vermektense boyle bir ihtiyac varsa ve telefon da yenilenmek isteniyorsa mantikli olabilir. yada sadece telefon yenilemek isteyen hediyesiyle alip saat haricten 700-800'e satar. sifiri sanirim 1200-1300 civarindaymis. onun disinda s8 yada s7 kullananin almasini gerektirecek bir cihaz degil. aslinda hic bir cihazi zaten 1-1.5 yil sonra yenilemek anlamli degil. 2-3 yil olmustur ve artik hem yavaslamis hem de artik demode olmustur, o zaman degistirmek mantikli olabilir. aksi taktirde gercektende cok para yeni cihazlar. ben hala note 4 kullaniyorum ve bir turlu baska cihaz almaya kiyamiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nokia ve 1000 tl mi?

8800 sirocco edition

8800 arte

Ne günlerdi be

yok tam oyle degil de bir ara biraz daha alinabilirdi cihazlar. simdilerde tekrar bir fiyat artisi var. ornek iphone eskiden 800 dolar gibiyken simdilerde 1000 dolar mi ney. boyle artislar var biraz. yani global olarak da cihazlar fiyat olarak artis gosterdi.

• quote:

quote:

Gear sport gear s2 nin aynısı değilmi yahu gear s2 gibi oyuncağı saat diye takacaksanız alın ufacık ekranı eski donanımı var.

gear sportu inceledim biraz da 50 m su gecirmezlik ve dahili gps varmis. ayrica cozunurluk yuksek oldugu icin saat kadrani cok guzel gorunuyormus mevcut saat modelleriyle. eli yuzu duzgun normal kol saati alsaniz zaten en az 400-800 arasi para vermektense boyle bir ihtiyac varsa ve telefon da yenilenmek isteniyorsa mantikli olabilir. yada sadece telefon yenilemek isteyen hediyesiyle alip saat haricten 700-800'e satar. sifiri sanirim 1200-1300 civarindaymis. onun disinda s8 yada s7 kullananin almasini gerektirecek bir cihaz degil. aslinda hic bir cihazi zaten 1-1.5 yil sonra yenilemek anlamli degil. 2-3 yil olmustur ve artik hem yavaslamis hem de artik demode olmustur, o zaman degistirmek mantikli olabilir. aksi taktirde gercektende cok para yeni cihazlar. ben hala note 4 kullaniyorum ve bir turlu baska cihaz almaya kiyamiyorum.

50 metreye kadar suya dayanıklılık ve gps farkı varmış normal gear s2'ye göre. Geri kalan özellikleri gear s3'ten geride. 1200'e gear s3 bulunuyorken bu saatin ederi en fazla 600 oda suya dayanıklılık ve gps özelliğinden ötürü. Bende gear s2 var internet sipariş vermiştim ufacık kadın saati gibi bir şeydi. iphone 7-8 gibi s7-8 den s9'a geçmeye değer ciddi yenilik yok.

• quote:

quote:

quote:

50 metreye kadar suya dayanıklılık ve gps farkı varmış normal gear s2'ye göre. Geri kalan özellikleri gear s3'ten geride. 1200'e gear s3 bulunuyorken bu saatin ederi en fazla 600 oda suya dayanıklılık ve gps özelliğinden ötürü. Bende gear s2 var internet sipariş vermiştim ufacık kadın saati gibi bir şeydi. iphone 7-8 gibi s7-8 den s9'a geçmeye değer ciddi yenilik yok.

s3'ten geri kalir tek yonu telefon gorusmesi yapamaman. baska da geri kalir yani yok. islemcisi daha yeni ve biri 1.2 digeri 1.3 inch. yani sunduklari ile tercih sebebi olabilir. denizde yuzme programi ve su gecirmemesi ise yarar. ayrica gps ile bulunabilir olmak yada yer bulmak acisindan da hayat kurtarici olabilir. bu kadar gommeye gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

s3'ten geri kalir tek yonu telefon gorusmesi yapamaman. baska da geri kalir yani yok. islemcisi daha yeni ve biri 1.2 digeri 1.3 inch. yani sunduklari ile tercih sebebi olabilir. denizde yuzme programi ve su gecirmemesi ise yarar. ayrica gps ile bulunabilir olmak yada yer bulmak acisindan da hayat kurtarici olabilir. bu kadar gommeye gerek yok.

Sana göre boyutu önemsiz olabilir ama bende gear s2 var kolumda ufacık kalıyor tasarıma önem verdiğimden gear s3 çok çok daha iyi gerekli karşılaştırmaları googledan bulabilirsin. Yani tercih meselesi suya dayanıklılık önemliyse gear sport alabilirsin ama gps gear s3 tede var. Gear s3 işlemci batarya olarak daha üstün ama ben yinede tercihimi Apple watch dan yana kullanacak birisiyim. 4 gb depolamayı 1000-1500 liralık saatlerde az buluyorum apple direk 16 gb koyuyor :)

• urt dışı S8 plus cihazım var kayıtlı Fatura yok değişim kampanyalarından faydalanabilirmiyim S9 plus ile

• WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    Evrensel çapta fiyatların bu kadar artmasın sebebi Apple'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Değermi note8 geçmek arkadaşlar

değmez. Note 8 muazzam 1 cihaz. S9 veya plus model ile değiştirmek gibi bir hata yapmayın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

cihazının arkasında durmayan markadan çöp dahi alınmaz uyandırayım

Bunu söylediğim zaman suçlu oluyorum. Linç ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmrtx

Samsung s8 i 1800tl den geri alicakmis adamlar kendi kendilerini rezil ediyor deger kaybi konusunda.1 sene once cikardigi s8i 1800e alicak s9u 5000den saticak

1 yıl olmadı daha. geçen sene bu zaman S8 tanıtılmamıştı bile.
  • Telefonun slowmotion çekimi gerçekten efsane, "kamera yeniden yaratıldı" dedikleri kadar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nokia ve 1000 tl mi?

8800 sirocco edition

8800 arte

Ne günlerdi be

Eğer eskiyi günümüze uyarlar ise o zamanın parası ile daha çok vermiş oluyoruz aslında ben 2008 yılında 8800 arte carbonu nokia 2700 tlye aldığımı bilirim şu anın 5000-6000 tlsi demek yani iphone falan hikaye bu ülkede her şey pahalıydı yine pahalı değişmeyecek

Abd de adam 2000 dolar asgari ücret alıyor 1150 dolara iphone x alıyor

Burda adam 2000 tl alıyor hiç yemez içmez ise 3 ay maaşı biriktirerek alabiliyor

Ama nato kafalara aa abd adam ama 1150 dolar veriyor bizim para ile 4300 tl tl çokda ucuz ülke değil demelerine BİRİM FİYAT OLAYINI ANLATAMIYORUZ ALLAH EKMEĞİMİZE ZARAR VERMESİN EKMEK YEDİKÇE BU MİLLET BÖYLE DEVAM EDER

fiyat olayına bir örnek vermek gerekirse.

14 eylül 2013 lg g2 32gb olanı 1799 liradan çıkıyor.dolar 2 lira. yani 899 dolar ediyor.

bu lg g2 malum ful plastik kasa ve kalitesiz malzeme.birçok sorunlar çıkıyor zamanla.tabi o dönem herkes ekran kasa oranına hasta oluyor.oysa obje olarak kalitesiz malzeme.ve 900 dolar.samsung da benzer şekilde o dönemde.

o dönemin avrupa fiyatlarını bilmiyorum.kimse de sanırım avrupa yada amerika fiyatı ile karşılaştırmıyordu o dönemde.öpüyorlar mı diye.

şimdi zaten herkes avrupada kaç euro buraya ne kadara geldi hesaplanıyor.euro ve dolar yükselince tabi.dolar 2 lira iken daha fazla düdükleme yaptılar sanırım.kimse o dönem lira nın değerinin farkında değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 28 Şubat 2018; 3:49:55 >

• Bir teknoloji atasözü der ki; "en iyi telefon, üzerinden 1 sene geçmiş olan telefondur". Telefon çıkar sen 1 sene sonra alırsın kutu demini almıştır açarsın cihazı anında güncellemeyi görürsün, hem yazılımsal hatalar yamalanmıştır hem donanımsal hatalar çıkarsa internette bangır bangır trollenir bilirsin (bkz note 7 faciası) hem de fiyatı sağlam ucuzlar bütçen nefes alır. Üstüne performansça son çıkan cihazla çok benzer performansları alırsın tatmin eder.

• Almayın arkadaşlar. Alana da bilgilendirme yapın. Asgari ücretin 1600 lira seviyesinde verildiği bir ülke de 5000 6000 liraya telefon almak tamamen saçmalık. Aşırı lüks tüketime girer bu durum.

Millet 2000 euro asgari ücret ile 900 Euro ya bu telefonu alacak biz ise 3 4 asgari ücreti bu telefona vereceğiz. Parası olan için iyi hoş. Ama olmayan için tamamen enayilik ve çılgınlık. Bilinçli olmak gerekiyor bu konuda.

• pahalı olmuş ve yeni bir yenilik yok rakipleri cinliler uygun fiyat bol özellik koyuyor.bu sebeblerden vazgectim samsung tan.cinlilere yönelcem.
  • Ön siparişteki saat kampanyası , çek kampanyası, buyback(takas) kampanyası , taksitli alım kampanyası Emaar Samsung Deneyim Mağazasında da mevcut.

İsteyeni özelden bilgilendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat.tezer -- 28 Şubat 2018; 14:51:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Değermi note8 geçmek arkadaşlar

değmez. Note 8 muazzam 1 cihaz. S9 veya plus model ile değiştirmek gibi bir hata yapmayın hocam

Yok hocam zaten vazgeçtim niyetlenmiştim sadece

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.