Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı: (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

cihazının arkasında durmayan markadan çöp dahi alınmaz uyandırayım

Bunu söylediğim zaman suçlu oluyorum. Linç ediyorlar

valla o linç edenler kazıklansın hocam :)
  • quote:

quote:

Merak etme hocam. Linç etmeye kalkarkarsa tokadı yerler.

5500 ‘ e sattıkları cihazı 2600 TL ‘den değişim kampanyası adı altında geri alıyorlar.

Şaka gibi en ölücü esnaf telefoncu fiyatları.

Ellerinde kalan saatleri hediye adı altında veriyorlar.

Fiyatlar daha çıkar çıkmaz 500 aşağı iner net.

Gerçekten TR fiyatları uçuk kaçık.

Gerçi samsung TR nin koruyucu kollayıcı bir tayfası var gelir manipüle ederler konuyu bir kaç güne.

Allah almayı düşününen ve satanlara akıl fikir versin.

Dahada ne aldırır ne alırım amiral gemilerini.

Bir yakınıma hepsi buradadan 2800 E s8

Diğerine Migrostan 2200 e note fe aldırdım.

İthalatçı garanti diyeceksiniz.

TR garantili s8 3000

S8 plus 3300 :)

Daha 1.5 yıl önce bakın çok net eylül 2016da en kral telefonları Note 7 3600 TL ye çıkmıştı. Ne değişti abi bukadar zamandada 5500 e 5200 e telefon satıyorsunuz.

TR deki hareket halkı enayi yerine koymaktan başka bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada 480 euro fiyatıyla zenfone 5z galaxy s9 plus ı amiyane tabirle perişan eder aga.

5z ilk incelemelerde ekranı ve kamera performansı olağanüstü.yazılımıda düzeltmişler bu arada.

gsmarena s9 plus 990 euro. büyük soygun aga

ver-me-yin
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzard

quote:

quote:

5500 ‘ e sattıkları cihazı 2600 TL ‘den değişim kampanyası adı altında geri alıyorlar.

Gerçi samsung TR nin koruyucu kollayıcı bir tayfası var gelir manipüle ederler konuyu bir kaç güne.

TR garantili s8 3000

Daha 1.5 yıl önce bakın çok net eylül 2016da en kral telefonları Note 7 3600 TL ye çıkmıştı. Ne değişti abi bukadar zamandada 5500 e 5200 e telefon satıyorsunuz.

samsung'u severim ama ikinci elde aldiklari fiyat ve bazi politikalari cok dandik gercekten. lakin 2016'daki fiyatlarla bugun arasinda ne degisti demissin ona itirazim var maalesef. maalesef diyorum cunku benim de hosuma gitmese de durum boyle. artan kur bunun en buyuk suclusu. elbette samsung da kar marjini biraz yuksek tutuyordur ama bu apple'da da boyle. adamlar reklami iyi kullaniyor. burada suc global anlamda diger firmalarin bunu cok kotu kullanmalari. mesela sony, lg, htc gibi firmalar da yeteri kadar yatirim yapmiyor. sadece bizde degil avrupa ulkelerinde de samsung cok baskin. adamlar iyi yerlesmis piyasaya ve bunu da kullaniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

quote:

TR garantili s8 3000

samsung'u severim ama ikinci elde aldiklari fiyat ve bazi politikalari cok dandik gercekten. lakin 2016'daki fiyatlarla bugun arasinda ne degisti demissin ona itirazim var maalesef. maalesef diyorum cunku benim de hosuma gitmese de durum boyle. artan kur bunun en buyuk suclusu. elbette samsung da kar marjini biraz yuksek tutuyordur ama bu apple'da da boyle. adamlar reklami iyi kullaniyor. burada suc global anlamda diger firmalarin bunu cok kotu kullanmalari. mesela sony, lg, htc gibi firmalar da yeteri kadar yatirim yapmiyor. sadece bizde degil avrupa ulkelerinde de samsung cok baskin. adamlar iyi yerlesmis piyasaya ve bunu da kullaniyorlar.

Hocam bende seviyorum problem yok. Olay kur farkı da değil aslında. Birim fiyatlardan yola çıkarak şöyle bir hesap yaptım.

Nisan ayının ortasında Romanya 'da bulunacağım Allah kısmet ederse o yüzden orayı örnek aldım.

Linkte Romanya resmi sitesinde S9 ve S9 plus satışları var
    http://www.samsungmobilestore.ro/promo-buy-back-samsung-galaxy-s9-plus-dual-sIM-64gb-lte-coral-blue-sm-g965fzbd

S9 Plus için 4399 LEİ yazıyor, 1 EURO = 4,6602 RON ediyor. Bizim TL 'de 4,66 neredeyse.. 4400 birime satılabiliyorken bizde 5200 birim bu bizim paramızın değersiz olduğu anlamına gelmiyor.
    Şöyle ki Samsung Tr ve Diğer bayiler ( ithalatçılar hariç) arasında bile şuan 1000-1500 TL fark var demek istediğim neden böyle şişirilmiş bir politika ile geliyorlar.

Savunmaları sport hediye ediyoruz olacak. Hayır efenim hediye etmiyorsunuz parasını alıyorsunuz :) Kızgınım Samsung Tr'ye gerçekten.
    Apple da öyle evet ama Apple'ın servis ve müşteri ilişkileri deneyimini tatmış veya duymuşsunuzdur. Fazla da veriyor olsanız biliyorsunuz ki ayağınıza taş değmeyecek.
    Piyasaya yerleşme için haklısınız. Onlarda haklılar. Tek rakibi Apple, fiyatlarıyla idrar yarıştırmak yerine önce satış sonrası , müşteri hizmetleri ve teknik servis kısmında da yarışmalılar bizde bunu görmeli ve evet hakediyor demeliyiz. Emaar deneyim mağazası açılalı neredeyse 1 yıl olacak ama İstanbul dışında yaşayanlar haricinde kimsenin memnun hizmet aldığını duymadım. Açılacak denildi ama operasyonlar nasıl yürüyor bilmiyoruz.

Tüketiciler mağdur oluyor. Bir kaç yıldır ön sipariş verir alırım ürünleri. s8 ve note 8 de bıraktım ön siparişi , neden herkes aldıktan sonra bile burada cihazın peşine düşen bizler vekonuyla alakalı gram fikir sahibi olmayan müşteri hizmetleri.Verdiğim para aynı aldığım hizmet gerginlik tipi baş ağrısına sebep oluyor..
    Belki bu sefer erken teslim ederler , tabii cihazı ön sipariş verenler olursa..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

quote:

TR garantili s8 3000

Hocam bende seviyorum problem yok. Olay kur farkı da değil aslında. Birim fiyatlardan yola çıkarak şöyle bir hesap yaptım.

Nisan ayının ortasında Romanya 'da bulunacağım Allah kısmet ederse o yüzden orayı örnek aldım.

Linkte Romanya resmi sitesinde S9 ve S9 plus satışları var
    http://www.samsungmobilestore.ro/promo-buy-back-samsung-galaxy-s9-plus-dual-sIM-64gb-lte-coral-blue-sm-g965fzbd

S9 Plus için 4399 LEİ yazıyor, 1 EURO = 4,6602 RON ediyor. Bizim TL 'de 4,66 neredeyse.. 4400 birime satılabiliyorken bizde 5200 birim bu bizim paramızın değersiz olduğu anlamına gelmiyor.
    Şöyle ki Samsung Tr ve Diğer bayiler ( ithalatçılar hariç) arasında bile şuan 1000-1500 TL fark var demek istediğim neden böyle şişirilmiş bir politika ile geliyorlar.

Savunmaları sport hediye ediyoruz olacak. Hayır efenim hediye etmiyorsunuz parasını alıyorsunuz :) Kızgınım Samsung Tr'ye gerçekten.
    Apple da öyle evet ama Apple'ın servis ve müşteri ilişkileri deneyimini tatmış veya duymuşsunuzdur. Fazla da veriyor olsanız biliyorsunuz ki ayağınıza taş değmeyecek.
    Piyasaya yerleşme için haklısınız. Onlarda haklılar. Tek rakibi Apple, fiyatlarıyla idrar yarıştırmak yerine önce satış sonrası , müşteri hizmetleri ve teknik servis kısmında da yarışmalılar bizde bunu görmeli ve evet hakediyor demeliyiz. Emaar deneyim mağazası açılalı neredeyse 1 yıl olacak ama İstanbul dışında yaşayanlar haricinde kimsenin memnun hizmet aldığını duymadım. Açılacak denildi ama operasyonlar nasıl yürüyor bilmiyoruz.

Tüketiciler mağdur oluyor. Bir kaç yıldır ön sipariş verir alırım ürünleri. s8 ve note 8 de bıraktım ön siparişi , neden herkes aldıktan sonra bile burada cihazın peşine düşen bizler vekonuyla alakalı gram fikir sahibi olmayan müşteri hizmetleri.Verdiğim para aynı aldığım hizmet gerginlik tipi baş ağrısına sebep oluyor..
    Belki bu sefer erken teslim ederler , tabii cihazı ön sipariş verenler olursa..

buyuk oranda fikirlerimiz ayni zaten. bu arada apple urunlerinin fiyatlandirmasi nasil Romanya'da? muhtemelen buna benzerdir. onlar da neticede bunun kaymagini yiyor.

• cihat.tezer kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara cok zor satar bu sene samsung elinde patlasin insallah bütün cihazlar 4.500 e sattigi telefona 2.200 buyback 5.500 e sattigi telefona 2.900 tam ölücü olmus samsung bu buyback fiyatlari yukari yonde revize edilmeli yada cihaz fiyati dusurulmeli yoksa aksama kadar gelene gidene cay kahve servisi yaparsiniz o magazada

• Bu apple da allah belasini versin bu fiyatlarin bu kadar şişirilmesinde başi apple cekdi.

• Almayın.

Fiyat gene abartı. Abartı derken her şeyi hesaba kattım. Aynı S8 gibi fiyatı birden gökdelenden atılmış taş gibi çakılacak.

S8 için söyleyeyim. 4000TL ye aldığın telefonu bir ay sonra 2200TL ye alıyordu telefoncular. Zaten ön siparişten çıkıp piyasaya girdiği gün 500TL indirim yapılmıştı.

Yani almayın. Siz almazsanız fiyatı paşa paşa 4000TL altına çekecekler. Öyle ya 64GB ı 5000TL ise 256GB kaç para olacak?

• LG V20. Alayına gider. Sesi yeter. :D

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    64 5199

128 5399

156 5699

• quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Gelecek yıl güncelleme desteği almayan cihaza o kadar para verilir mi? Huawei veya xaomi alın daha iyi

S5-S6 bile güncelleme alıyor kafa yerinde mi? Xiaomi global stable kullanırsanız zor alırsınız. Millet i kandırma

• Yarın satışa çıkıyor diyorlar, Tansu bey söylemiş, ben afalladım. Naasıl bir dağıtım ağı var adamlarda, nasıl bir kapasite. v30 duyuruldu 4 ay sonra gelebildi, belki de daha uzun adamlar duyurdu, satışa çıkarttı.. bu açıdan helal.. fiyatına tabi ki "oha" diyoruz ama artık neredeyse üst modeller hep böyle. neyse 2 aya kalmaz zaten 3000'e düşer. Bakınız note8. geçen gün hepsi burada da 3200'e gördüm, tabi ki ithalatçı garantili.
  • XCrazyBLaderX kullanıcısına yanıt
    Samsung'un politikası hakkında benim konuşmam etik olmaz.

Ama çaya da olsa bekleriz :)
  • Z20 tek geçer 2000 tl şık+garanti+servis

• Xiaomi Mi 7 coming soon ??

• Fiyata bak hizaya gel. Yeni aldığım evin( 70m2).2.5 tane samsung s9 fiyatına tüm eşyasını aldım

• 2ay sonra umreye gidiyor anam oradan gelirken aldırımm tıs tıs tıs trde bu para verilir mi la

• enayimi arıyon samsung yuh yani 1500 2000 olsa tmm bune arabamı satıyonuz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Dikakt et,araplar yaşlı Türkleri gördüğünde çakma malları satıyorlar.Anan sana Samsong S9 getirebilir :) Arkadaşın babasına SONY diye SQNY çakma kamera satmışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.