Şimdi Ara

Samsung Galaxy S9 fiyatı belli oldu! İşte Türkiye satış fiyatı: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
5.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takas fiyatlarına baktım samsung sitesinden de benim düz s7 ye 1050 tl vermiş :D Tam komedi bunlar ha s8 e 1800 lira note 8 e 2600 lira takas a alacakmış. İphone ile fiyat yarışına girmeyeceksin kendi telefonlarını ikinci elde öldüren bir firma yoktur heralde başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Tüketim çılgınlığınin geldiği nokta 5 bin TL s7 hatta s6 ile bununla yaptığınız herşeyi yaparsınız rahat rahat.

5000tlye gider süper bi 4k tv birde ps4 konsol oyun aliririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu samsunga iyi bir cevap gerekiyor. Millet 5000 e sizce iphone x mi qlır s9 plus mu alır.inşallah satışlarda çakılırda görür.paralel ithalat note 8 3200 iken samsung türkiye 4000-5000arası satılıyor vergi demeyin paralel ithalat satan adamda aynı vergiyi ödüyor burada samsung türkiye aç gözlü.telefonlarını severim ama resmen halkı sömürüyorlar.

• tasarım güzel ama pratikte sıkıntı var hocam

bu tasarıma benzer şekilde önde parmak izi okuyucu ve kapasitif tuşlar,16:9 ekran formatı olmalı.net
  • Değermi note8 geçmek arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

Değermi note8 geçmek arkadaşlar

Değer... Note 8 inizi satın, S9+ alın.

• Şuan bana kalırsa aynı fiyata s9+ mı yoksa iphone X mi derseniz. Ben aynı fiyata iphone x tercih ederim

• Diğer ülkelerde yaşayanlar yarım veya en fazla 1 asgari ücretleri ile alabiliyorken, ülkemizde bu uçuk fiyatlara hala alacak varsa bu millete her şey müstahak İnşallah her geçen gün daha da pahalanır.

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Ne alaka note 8 i geçtim iphone x çok mu güzel, ellerinde patladı satamıyorlar ikisinin yanyana görsel karşılaştırmaları var bi bakın bakalım tarafsızca ben fanboy değilim ama el insaf adamlar tasarım konusunu halletti

• cihazının arkasında durmayan markadan çöp dahi alınmaz uyandırayım

• Zengin bile olsanız bir malın ederi var ise 5000-10.000 de verilir ama emin olun ederi yok artı bir telefon ile en fazla ne yapılır en kralı ile nereye kadar çıkılır

• bugün gittim note 7fun edition aldım daha öncede 3 yıl note 4 kullandım (telefon çekmediği için değiştirdim çekse daha kullanırdım ) israfa gerek yok.inek gibi sağıyor adamlar.

• O paraya tum avrupayi bitiririm 1.5 ayda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    o adam bonzai kullanıyor hocam, başka bir haber altında tartıştık, boş beleş konuşuyor sadece
  • Gear sport gear s2 nin aynısı değilmi yahu gear s2 gibi oyuncağı saat diye takacaksanız alın ufacık ekranı eski donanımı var.

• Arkadaşlar telefonlar pahalanmıyor,biz fakirleşiyoruz.Amiral gemileri yurt dışında hep aynı fiyat bandında satılıyor.Bu da genelde Avrupa ve ABD'de asgari ücretin altında bir fiyat oluyor.Bizim paramızın değeri olmadığından,TL sürekli değer kaybettiğinden telefonlar pahalanıyor sanıyoruz.S9 almak için bir Türk 3 aylık maaşını vermek zorundayken,Avrupalı bir maaşını veriyor,üste kalan parayla da türkü söyleye söyleye geziyor.Kapiş ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pikalos -- 27 Şubat 2018; 9:4:8 >
  • WaylandIZMIR kullanıcısına yanıt
    bu para verilir mi verilmez mi o ayrı konu ama fiyat olarak hâlâ iphone'un gerisinde.400 TL hediye çekini düş iphone x ile arasında 2000 TL var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

Ne alaka note 8 i geçtim iphone x çok mu güzel, ellerinde patladı satamıyorlar ikisinin yanyana görsel karşılaştırmaları var bi bakın bakalım tarafsızca ben fanboy değilim ama el insaf adamlar tasarım konusunu halletti

tasarım ise tercihin s8 alırsın. s9 serisinde yenilik kamera diyaframı denilebilir... uzun uzun yenilik diye sundukları 720p de960 fps geçen yıl bu zamanlarda sony tarafından duyurulmuştu. xz2 full hd de 960 fps yapacak. tasarım s8 serisi aynısı. aremoji tırt olmuş, apple da ve sony de özellikle daha başarılı. incelemelerini beklemek lazım ama fiyatı aşırı yüksek olmuş. Samsung kullanıyorum bende bu arada
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    o bahsettiğin yıllarda dolar kaç TL idi?
    böyle basit hesaplar yapmayın.
    1997 yılıydı sanırım bir arkadaş takos gibi erksona 5-600 dolar para vermişti ağzımız açık bakıyorduk.
    2003 yılında ben lg g3000 almıştım 130 dolar gibi bir paraya. bu günün parasıyla 500 TL'ye yakın para.
    emin olun o zamanlarda da aynı muhabbetler dönüyordu.
    2007 yılından örnek bir yorum
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=12026025
  • Sıradaki parça(Tarkan'dan Acımayacak) İphone X ile fiyatı yüzünden dalga geçen samsung hayranı arkadaşlara gelsin.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.