Şimdi Ara

Samsung galaxy s9 şarj aleti suya düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne olursunuz yardım edin bugün evde temizlik vardı elimde biraz kaygandı Samsung galaxy s9 telefonumu şarjdan çıkarırken şarj aleti elimden kaydı ve telefonla beraber suya düştü şarj aletinin usb kısmından baloncuk çıktı hemen telefonu aldım şarj aleti bi 5 saniye cifli suyun içinde kaldı telefonda sorun yok ama şarj aleti konusunda biraz korkuyom herneyse şarj aletini çıkardıktan sonra cifin şarj aletinde sorun çıkarmaması için tatlı suda biraz yıkadım ve pirince yatırdım doğru yapmışmıyım bide bu şarj aletini kurtarabilirmiyiz lütfen yardım edin açıkcası hiç ümidim yok birde telefonuda tatlı suda yıkadım şarj ve kulaklık girişini özellikle hoparlörlerde dahil telefonda sıkıntı yok açıkcası şarj aleti için aylarca para biriktirmek istemiyorum Galaxy s9 telefonumuda apple şarj aletiyle şarj etmek sinir bozucu çok uzattım özür dilerim herneyse lütfen yardım edin ümitlendirin beni @harun577 @harun577 @harun577

• @untayk @harun577
  • Kuruduktan sonra bir dene şarj aletini . Kuruduguna emin ol.
  • Pirince sok
  • Aynı gğn düzeldi ama telefonun parmak izi sensöründe yazılımsal bir sorun var yeni güncelleme bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.