Şimdi Ara

Samsung Galaxy SII Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/SSS/Oyun-Program (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.431
Cevap
71
Favori
375.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lionn38

quote:

Orijinalden alıntı: lionn38

quote:

Orijinalden alıntı: ukba_1

şu şekilde de anakart yanar. mesala işlemci çalışma saat hızı voltaj gerilimi yüksek bi cihazın romunu kendi cihazına kurarsan cihazı yakabilirsin. bu şahine Ferrari muamelasi yapmak gibi birsey. neyse yanıp yanmadığı ancak download moda geçip stock rom kurmakla anlarsın. download moda geçmeyi dene. cihaz kapanıyormu?

O bahsettiğim simgelerin altında tam olarak

Firmware upgrade encountered an issue, please select recovery mode in Kies & try again.

yazıyor.

Şimdi telefonu tekrar elime aldım. Download moda girdi.

Üstten aşağıya yazanları okuyorum

ODİN MODE
    PRODUCT NAME: GT-İ9100
    CUSTOM BİNARY DONWNLOAD: NO
    CURRENT BİNARY: SAMSUNG OFFİCAL

Altta android simgesi var.
    Onun altında ise Downloading.....Do not turn off target!! yazıyor.

TAMAM BU YAZILAR NORMAL. BİZDE DOWNLOAD MOD YAPTIGIMIZDA BUNLAR YAZIYOR. RESMİ ROM YUKLU CUSTOM ROM YOK VS VS. BENCE SEN STOCK ROM KURMAYI DENE. KURULUP ACILIRSA NE ALA ACILMASSA BOS YERE MASRAF YAPMA DEGMEZ.

• S2 cm11 yükledim batarya %100 yarısı vermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim s2 bu sabah itibariyle kendi kendine durduk yere kapandı açılmıyor. Download mode açma kapama hiçbir tepki vermiyor. Cihaz rootlu. Sabah konuşma yaptım. Arabaya bindiğimde cihaz kapanmıştı. Açılmıyor.Dün %80 şarjı doluydu. Sabah da azalmamıştı pek. Anlamadım gitti. İçinde notlar ve birkaç resim var onlar önemli. Rootlu cihaz böyle tepki verir mi kendi kendine? Önceden hiç olmamıştı
  • Arkadaşlar s2 de home tuşu (alt ortadaki) tam basmıyor. bu tuşun değişimi kolay mı ne kadardır?
  • Tuş filmi linki BURADA

Telefonun sökülmesini gösterir video BURADA

Eliniz yatkınsa rahatlıkla yapabilirsiniz.

• ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
  • Yav arkadaş millette nasıl para varsa 2 sene önce binlerce s2 kullanan varken şimdi kimse kalmadı buralarda. Fakirim ben fakir değiştiremiyorum anasını sattığımın telini. az yardım edinde az daha kullanayım.

vay şarjı az gidiyo falan demicem alıştık artık şarj aletiyle gezmeye

kafamı karıştıran şu 3 sene önce bu teli aldığımda, dehşet hızlıydı. aşağı yukarıda aynı uygulamaları kullanıyorum. uygulamaların güncellemeleri sonucu belki sistem kullanımları artmış olabilir onu bilemiyorum.

Neyse sorum şu; telefonumda 3g de iken hız testi yapıyorum 2 mbps çıkıyor, akabinde telefon veri paylaşımı açıyorum eşimin telefonunu benim telle internete bağlıyorum ondan test yapıyorum 3,5 mbps çıkıyor. Bir kaç deneme yaptım hep aynı. Bugünde ofiste wifi üzerinden telle hzı testi yapıyorum 0,3 mbps ile bağlanıyor (modemin 2-3 metre yakınından) pc den test yapıyorum 18,5 mbps. neden bu denli cozuttu bu tel yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Yav arkadaş millette nasıl para varsa 2 sene önce binlerce s2 kullanan varken şimdi kimse kalmadı buralarda. Fakirim ben fakir değiştiremiyorum anasını sattığımın telini. az yardım edinde az daha kullanayım.

kafamı karıştıran şu 3 sene önce bu teli aldığımda, dehşet hızlıydı. aşağı yukarıda aynı uygulamaları kullanıyorum. uygulamaların güncellemeleri sonucu belki sistem kullanımları artmış olabilir onu bilemiyorum.

Neyse sorum şu; telefonumda 3g de iken hız testi yapıyorum 2 mbps çıkıyor, akabinde telefon veri paylaşımı açıyorum eşimin telefonunu benim telle internete bağlıyorum ondan test yapıyorum 3,5 mbps çıkıyor. Bir kaç deneme yaptım hep aynı. Bugünde ofiste wifi üzerinden telle hzı testi yapıyorum 0,3 mbps ile bağlanıyor (modemin 2-3 metre yakınından) pc den test yapıyorum 18,5 mbps. neden bu denli cozuttu bu tel yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Wipe ve format yapın. Düzelmezse donanımsal sorun vardır. Servise götüreceksiniz.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim. format atayım bakalım
  • lütfen yardım edin arkadaşın s2 sini 4.1.2 yapmak amacıyla aldım ancak imei gitti yarın kesin vermem gerek ve nası geri imei yi atıcam bilmiyorum yaklaşık 4 saatir nette araştırma yaptım rootunu felan yaptım gelmedi bi el atın nolur .
  • Arkadaşlar benim ufaklik telefonu düşürdü. Önce sol üstten siyah golgelendi ve giderek büyüyerek ekrani kapladi. Şuan ekranda koyu renk film var gibi renkler bulanık daha ilginci beyaz zemin olan yerleri açtığımda üst tarafinda face çubuğu var. Haber.. nesaj simgesi arama vs. Yani üstteki ekran şeffaf gibi altında başka bir görüntü var. Bir de ekran koruyucu olarak kullandığım bjk logosu nu görüyorum.

İnşallah sorunumu anlatabilmisimdir. Düzelme ihtimali var mı telefonumu çok seviyorum ama servis parası da veremem malum ederi belli

• Yaklaşık 3.5 yıldır telefonu gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Çok fazla hırpalanmasına rağmen çok şükür ekran camı hiç kırılmadı. Kasada yamulma, çizik vs.. oldu ama cam sağlam kaldı. Telefon tamamen kullanılmaz hale gelene kadar da kullanırım sanırım. Telefonu ilk aldığımdan beri hiç güncelleme yapmamıştım 2.3 ile devam ediyordum. Birkaç defa otomatik olarak güncellemeye çalıştım ama sürekli hata verip başarısız oluyordu. Geçtiğimiz günlerde telefon çok fazla kasmaya başladı ve bir sürü gereksiz uygulamanın artıklarıyla kasılmaya başladı ve ben de 3.5 yıldan sonra bir format atayım dedim. Ve attıktan sonra güncellemeler de başarılı şekilde yüklenmeye başladı. Neyse uzun lafın kısası başarılı bir şekilde 4.1.2 ye kadar güncellendi. Ama sanırım bu telefona ağır gelmeye başladı ve sürekli kilitlenmeye başladı. Uygulamaların bildirimleri ya hiç gelmiyor veya saatler sonra geliyor, her şey kasıyor, arama yapmak bile işkenceye döndü, eskiden kullandığım bir çok uygulamayı kullanamıyorum. Özellikle skype ve watsapp çok önemli kullandığım 2 uygulama ve bunların bildiriminin gelmemesi nedeniyle tekrar en eski sürüme dönmek istiyorum. 2.3.? bişeydi galiba. Format attığımda fabrikada yüklü sürüme döneceğini sandım ama malesef sadece benim sonradan yüklediğim bilgileri silip yine son sürümde kalıyor. Benim fabrika ayarlarındaki sürüme dönmemin yolu nedir acaba? Bu kadar eski bir sürümü nasıl bulacağım. Bu bildirimler düzelmezse telefonu değiştirmem gerekecek. O kadar önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 26 Aralık 2014; 11:21:07 >

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim telefonum daha 0 ama android 4.1.2 olmasindan dolayi galiba sarjim cok cabuk bitiyor. Bu sorunu nasil halledebilirim veya orjinal 2000 mAh batarya bulabilir miyim ? Yedek olarak kullanmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: labtek38

Yaklaşık 3.5 yıldır telefonu gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Çok fazla hırpalanmasına rağmen çok şükür ekran camı hiç kırılmadı. Kasada yamulma, çizik vs.. oldu ama cam sağlam kaldı. Telefon tamamen kullanılmaz hale gelene kadar da kullanırım sanırım. Telefonu ilk aldığımdan beri hiç güncelleme yapmamıştım 2.3 ile devam ediyordum. Birkaç defa otomatik olarak güncellemeye çalıştım ama sürekli hata verip başarısız oluyordu. Geçtiğimiz günlerde telefon çok fazla kasmaya başladı ve bir sürü gereksiz uygulamanın artıklarıyla kasılmaya başladı ve ben de 3.5 yıldan sonra bir format atayım dedim. Ve attıktan sonra güncellemeler de başarılı şekilde yüklenmeye başladı. Neyse uzun lafın kısası başarılı bir şekilde 4.1.2 ye kadar güncellendi. Ama sanırım bu telefona ağır gelmeye başladı ve sürekli kilitlenmeye başladı. Uygulamaların bildirimleri ya hiç gelmiyor veya saatler sonra geliyor, her şey kasıyor, arama yapmak bile işkenceye döndü, eskiden kullandığım bir çok uygulamayı kullanamıyorum. Özellikle skype ve watsapp çok önemli kullandığım 2 uygulama ve bunların bildiriminin gelmemesi nedeniyle tekrar en eski sürüme dönmek istiyorum. 2.3.? bişeydi galiba. Format attığımda fabrikada yüklü sürüme döneceğini sandım ama malesef sadece benim sonradan yüklediğim bilgileri silip yine son sürümde kalıyor. Benim fabrika ayarlarındaki sürüme dönmemin yolu nedir acaba? Bu kadar eski bir sürümü nasıl bulacağım. Bu bildirimler düzelmezse telefonu değiştirmem gerekecek. O kadar önemli benim için.

Buyur kardeş orjinal Türkçe 2.3.6 sürümüdür, odin ile yüklenmektedir
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/3422/I9100XWKK2_I9100OJVKK1_TUR.zip/

Bıda root dosyası
    http://download.chainfire.eu/53/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XW_XEN_KK2-v5.0-CWM5.zip

odin programı
    http://www.mediafire.com/download/zxite3fg1uul7i6/Odin3+v1.85+by+sawgent.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

lütfen yardım edin arkadaşın s2 sini 4.1.2 yapmak amacıyla aldım ancak imei gitti yarın kesin vermem gerek ve nası geri imei yi atıcam bilmiyorum yaklaşık 4 saatir nette araştırma yaptım rootunu felan yaptım gelmedi bi el atın nolur .

Yurtdışı rom u direkt attıysan böyle bir şey olması olası, tekrar ICS yada GB romlardan birine geri dönüş yapın, wipe ları falan unutmayın ama. Bir deneyin. Hani nasıl yaptın da imei yi uçurdun anlamıyorum, Galaxy s2 de rootlamak için Philz Kernel ı stock recovery den kurup oradan siyah, ya da dorimanx e geçip herşeyi yapabilirdiniz, bir s2 kullanıcısı olarak abartısız 300 kere rom atmışımdır, böyle bir şey başıma gelmedi. Bir arkadaş Note 2 sinin IMEI falan herşeyi uçurmuştu, yani EFS gitmişti, Slim rom yükledim ona CM tabanlı olmasına rağmen imei falan geldi geri.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Yav arkadaş millette nasıl para varsa 2 sene önce binlerce s2 kullanan varken şimdi kimse kalmadı buralarda. Fakirim ben fakir değiştiremiyorum anasını sattığımın telini. az yardım edinde az daha kullanayım.

S2 donanım olarak artık güçsüz bir tel olduğu için çok uygulama yüklü olunca falan çok kasıyor, takılıyor, herşey yavaşlıyor, temiz bir wipe yapın yeni rom yükleyin, olay çözülür. Benim s2 de şarj konusunda rezalet ama sizin durumu anladım ben, benimkinin 2 katı rezil durumdadır büyük ihtimalle, ben android işinden sağlam anlayan biri olarak telefonumun gücünü bildiğim için çok az program kuruyorum, root ile gereksiz programları siliyorum zaten NeatRom kullanıyorum, en temiz romlardan birisidir. Millet zengin kime baksam max 1 yıllık telefon. Ne oldu da yeniledin yani? Adamları işi gücü whatsapp facebook elinde s5, htc one m8.

• Arkadaşlar s2 ye orjinal 2.3.6 yükledim, 64gb hafıza kartını tanımadı, 4.1.2 de aylardır kullanıyordum, bu kötü oldu ya, bunun bir yöntemi yokmu arkadaşlar.
  • Arkadaşlar merhaba dün gece telefona Cyanogen mod yükleyecektim, yükleme esnasında yükleme yarıda kesildi, telefon uyarı verdi. Custom mod dan dolayı telefon kendini kilitledi, korumaya aldı. Dün gece ve bu sabah odin dowland mod a giriyordu ama ondan sonra daha giremedim. TelEFON SAMSUNG İ9100 ekranına kadar geliyor açılmıyor, ses kısma home ve power tuşunu basılı tutuyorum olmuyor. Tam tersini yapıyorum yine olmuyor. Bir arkadaş bataryayı çıkar 1 saat sonra tak girer dedi ama 45-50 dakika beklememe rağmen olmadı?
  • Merhaba dostlar.Benim bir sıkıntım var s2 ile ilgili telefon kapan dediğim vakit kapanıyor ama sonra tekrardan açılıp şarj etme pil resmi geliyor bu devamlı sürüyor taki şarj bitene kadar kapanmıyor.Acaba usb portmu donanımsal mı? hard format normal fabrika ayarlarına dön yaptım ama yine düzelmedi.ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?

Edit: Sorun çözüldü arkadaşlar.Sorun usb soketindeymiş onuda şöyle çözdüm usb soketi diş fırçasıyla güzelce temizledim ardından iğne ile içindeki tozları çıkardım ve ince bir bıçaklada soketin ucunu hafif yukarı kaldırdım sonuç mükemmel.Pil aniden %60 gösterirken 40-30 lara düşerdi şuanda bu sorunda düzeldi.Benim gibi sorun yaşayanlara umarım yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 24 Şubat 2015; 17:12:59 >
  • s.a. arkadaşlar
    s2 cihazıma orjinal bataya alacam.
    arka kamerasının ön camı aşınmış değiştirmem lazım.fotolar puslu çekiyor.
    orjinal batayayı nerden alabilirim ve kamera camını nerde değiştirsem bilginiz varmı.istanbulda
  • 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.