Kısacası S3 mü Note 2 mi Ben anlamam öyle çok teknik özellikten. s3üm var 4-5 ay önce aldım. Ama şöyle iki telefonu karşılaştıran sitelerden baktığımda arada kalemi ve ekran boyutu dışında dişe dokunur çok özellik göremedim. Dipnot: Gerçekten telefon teknolojisinden hiç anlamıyorum.. Sadece karşılıklı baktım o kadar. Birde Note 2 çok büyük yaa. s3 ü zor tutuyordum elimde. Note2 tek ele sığmayacak kadar geniş bir ekrana sahip.. Sıra sizde arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Bu her kullanıcıya göre değişir. Her zaman yeniler en öndedir bence. Eğer benim için ekran boyutu sorun olmaz diyorsan Note II, yok ben ekranı fazla büyük istemiyorum diyorsan Galaxy S3.
Zaten beni iten ekran boyutu yoksa ben incelediğimde s3 ten çok fazla bir farkı göremedim ( teknoloji cahili olarak) ama kalemi süper bişeydi zaten aklımı onda bırakan sebepte oydu
Merhaba, bundan bir ay kadar önce s3 kullanıyordum.Yaklaşık olarak 5 gündürde Note 2 kullanıyorum,her iki cihazı kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki;Eğer 5.5 ekran sizin için sorun olmayacaksa +1 gb ram farkı ile toplam 2gb ram bence tabiki Note 2 androidde ne kadar çok ram o kadar köfte..Özellikle interneti çok sık kullanıyorsanız ekranın büyük olması son derece rahat oluyor...Ayrıca pil konusuna gelirsek 3100 lük pil size + olarak geliyor ve 2 gün pil ömrü sunuyor,seçim tabiki sizin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme