Şimdi Ara

Samsung Galaxy Spica/Lite/Portal i5700 Android 2.1 ve Root İşlem Resimli Anlatımı (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.562
Cevap
14
Favori
515.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pdf dosyalarini acabilme olanagi var mi? spicada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gureloktay

Bilemiyorum ben 2.1 üzerinden kurulumu yaptım, belki 2.2 üzerinden de yapılabiliyordur. Hafızamı zorladım ama inan hatırlamıyorum nasıl yaptığımı

hocam ben 2.3.7 geçtim bu arama tuşunun üstünde tuş var ya ona basınca son uygulamaları gösteriyo tekrar format falan attım ama hala aynı sende de öyle mi
  • SPİCAMI SATIYORUM ARKADAŞLAR ALMAK İSTEYEN ARKADAŞ VARSA PM DEN BANA ULAŞSIN CİHAZ FATURALI TÜRKİYE CİHAZDIR TEMİZ KULLANILMIŞTIR S2 YE TERFİ ETTİĞİM İÇİN SATIYORUM FİYAT 150 LİRA.
  • evet var ilgili uygulamalar markette mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisi007

evet var ilgili uygulamalar markette mevcut.

ne diye aratmam lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "pdf" diye aratmanız yeterli olacaktır. ( Adobe Reader, PDF Reader vs. vs. )
  • telefonum acılmıyor samsung yazısı geliyor ve ekran karaıyor acılmıyor. download modda 2.1 tekrar atmaya calıstım ama hata veriyor ne yapabilirim.?
  • Bana stabil bir rom söyleebilir misiniz? 40 tane rom denedim 2. gün o kadar çok kasıyor ki tekrar kurmak zorunda kalıyorum
  • Uzun zamandı konuya bakmıyordum. Telefon baya iyi dayandı. Hala genel çerçevede işimi görüyor. Ancak artık yetmiyor diyebilirim. Benim içinde değiştirme zamanı geliyor sanırım.

@| Nvidia | uzun zamandır SpicagenMod Beta 5.2'yi kullanıyorum. Stabil bir şekilde çalışıyor. Tavsiye Edebilirim. Linki aşağıya yapıştırdım.

SpicagenMod

Ayrıca Bakmak istesen CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4'da var. Onunda linki aşağıda.

CyaogenMod 8.4

• quote:

Orijinalden alıntı: zonemaster

Uzun zamandı konuya bakmıyordum. Telefon baya iyi dayandı. Hala genel çerçevede işimi görüyor. Ancak artık yetmiyor diyebilirim. Benim içinde değiştirme zamanı geliyor sanırım.

@| Nvidia | uzun zamandır SpicagenMod Beta 5.2'yi kullanıyorum. Stabil bir şekilde çalışıyor. Tavsiye Edebilirim. Linki aşağıya yapıştırdım.

SpicagenMod

Ayrıca Bakmak istesen CyanogenMod-6.1.1-Spica-alpha8.4'da var. Onunda linki aşağıda.

CyaogenMod 8.4

Hocam bildiğin gb rom var mı bu telefon için?

• gb ararken jb yükledim hayırlısı
  • JB'de çalışmayan donanımlar var. Başta kamera sorunlu olması gerek, pusula, USB bellek desteği, mobil data, video izleme gibi donanımlarda sorun olabilir.

Bunları kullanmıyorum dersen bir sorun olmayacaktır.
  • quote:

JB'de çalışmayan donanımlar var. Başta kamera sorunlu olması gerek, pusula, USB bellek desteği, mobil data, video izleme gibi donanımlarda sorun olabilir.

Bunları kullanmıyorum dersen bir sorun olmayacaktır.

Teşekkürler hocam. Kamera ve mobil datanın fixi çıkmış sanırım çalışıyor. Geri kalanlarına gerek yok. Telefon çok eskidi bugün yarın değiştiririm muhtemelen
  • kardeş hangi siteden yükseltmeyi nasıl yaptın bilgilendirirsen sevinirim. birde gps çalışıyor mu?
  • JB'te telefon kasılır ve arada reset atar. Dolayısı ile stabil bir kullanım olmayacaktır. Bu konuyu açan kişi olarak benim JB'te karşılaştığım sorunlar bunlar. Bu nedenle yukarıdaki versiyonlara bakmanızı öneririm.
  • Arkadaşlar,
    benim gibi hala 2.1 versiyon kullanıyor ve bellek yetersizliği sorunu yaşıyorsanız, bahsedeceğim programı kurup telefonunuzu hızlandırabilirsiniz. Bir süredir yavaşlayan ve yeni bir program kurmak istediğimde sürekli bellek yetersizliği mesajı veren telefonum sonunda süper hızlandı.
    Kullandığım bu program, benzerleri en az 2.2 android sistemlerini isterken, android 1.6 ve üzerinde çalışabiliyor. Program "Link2sd". Programın çalışabilmesi için root erisim hakkı olmanız ve superuser olarak onay vermeniz gerekiyor. Kullanımı basit bir program. RAM ve ROM %10-15 lere düşüp telefon hantallaşmıştı. Şimdi format atmadan sadece bu programla istediğiniz programı seçip "SD karta linkle" seçeneğini seçiyorsunuz. Telefonun belleği anında boşalıyor ve programlar SD karttan çalışmaya başlıyor. Ayrıca "All-In-One-Toolbox" programını kurup gereksiz çalışan programları kapatıp, ön belleği de silerek telefonun hızlı çalışmaya devam etmesini sağlayabilirsiniz.
    Mutlaka denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jass -- 18 Temmuz 2013; 2:02:17 >

• spicacı var mı hala forumda?telefonu son stabil sürümü neyse ona yukseltip kardeşime vereceğim konu hakkında bilgim yok buralarda biri yoksa hiç bu işe bulaşmayacağim.şu an 2.1 update 1 yazıyor.programları hafıza kartına atıyor super user durumda ama yavaşladı ilk zamana göre yeniden sıfırlamak istiyorum ara ara soracağim sorulara yardımcı olan çıkar mı?nerden başlamam gerek bu işe?
  • quote:

Uzun zamandı konuya bakmıyordum. Telefon baya iyi dayandı. Hala genel çerçevede işimi görüyor. Ancak artık yetmiyor diyebilirim. Benim içinde değiştirme zamanı geliyor sanırım.

SpicagenMod

CyaogenMod 8.4

Mesajda belirttiğim versiyonları kurabilirsin. İkisi de iş görür.

• merhaba dün telefonumu yükselttim ama internet paketim olmasına ragmen onu kullanamıyorum sadece wi-fi varsa girebiliyorum.Telefonu açıp kapadım gene olmadı.Ne yapmam gerekiyor bilen varmııı lütfen yardımcı olun???
  • Arada bir acaba 3310 kullanayımmı diye düşündüğüm telefon bide bu 2.3 de oyunlar kapanmaya zorla veriyor çözümü nedir
  • 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.