Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
60
Favori
143.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tab S 8.4 alınırmı. Ipad mini düşünüyordum ikisi arasında kaldım. Gerçekten hangini tavsiye edersiniz.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Ios tecrübeniz var ve özellikle tercih ettiğiniz apple uygulamaları ( pdf okuma gibi) var ise, iPad miniyi tercih edebilirsiniz. Eğer sisteme müdahale etmek ve tableti kişiselleştirilebilir istiyor iseniz tab s.

Ne amaç ile kullanacağınız tercihiniz için çok önemli kısacası. Ben 2 sene iPad kullandım. Genel kullanıcı olarak. Daha sonra android tel alınca, sistem ile ugrasmak hoşuma gitti. Root, custom rom yüklemek ve tabletin sınırlarını zorlamak gibi.ndroid tabletlere yöneldim. Tab s den önce yüksek çözünürlüklü android Tablet olmadığı için bir ara iPad mini retinayi düşündüm ve Ios dan dolayi vazgeçtim. Note 8 aldım. Tab s çıkınca hiç durmadan hemen aldım. ipad i tercih etmiyorum.
    Tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih meselesiyle alakalı olarak android'i illa da sistemi kurcalamak için değil daha kullanıcıya yönelik (user friendly) oldugu için tercih ediyorum. Mesela fotograf makinesinin hafıza kartını otg kablo ile tabletten görüntüleyebiliyor email gönderebiliyorum. Veya Samsung wifi dongle ile görüntüyü kablosuz olarak tv'ye aktarıp internetten film izleyebiliyorum.. Harici hafıza kartına istediğim kadar film, müzik foto vs yükleyebiliyorum. Multi window kullanabiliyorum. Nova arayüzü ile istediğim çogu seyi özelleştirebiliyorum. Kısa yollar veya masaüstünün genişliğini ayarlamak gibi. Hani eskiden 486 pcler variken chip dergisinin verdiği system tweak programlarını dener dener dururduk ya. (En azından ben oyleydim:) android bana öyle geliyor işte.

Öte yandan ios' da bir mail eklentisinin nerede oldugunu bulamıyor ve yukarıdakilerin de hiçbirini yapamıyorsunuz. Hatta geçenlerde ipad'e reset atacaktım. İçinden kendi çektiğim bir videoyu bile zar zor alabildim. Bir gece program aramıştım. Hal böyle iken ios biraz zor geliyor dogrusu:)

• madmexx ilgine açıklamalarına tşk.
  • Arkadaşlar ben tableti 1 ay önce filan aldım az önce oyuna girerken Jungle heat a aniden dondu ve bende açma kapama tuşuna 1 kere bastım ve tekrar bastığımda tepki vermedi tuşlar in ışığı yandı söndü sonra hiç yanmadi arkadaşlar rootlu filan deil yardım nolur

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

Orijinalden alıntı: epsilon7

quote:

quote:

merhaba
    bu ürünün 3G li modeli Türkiye'ye ne zaman gelecek bilen var mı ?

Samsung Türkiye'ye sordum onlarda bilmiyor.

ben de bugün Samsung Türkiye'den aşağıdaki cevabı aldım :

"Galaxy Tab S 'in Türkiye'de sadece wi-fi destekleyen modeli olacak"

Samsung Türkiye'nin verdiği bu cevabi kabullenemiyorum. Türkiye için neden 3G veya 4G'li modelin getirilmemesi kararı almis olabilirler sizce?

Bu modeli disaridan getirtmek istesem nasıl bir yol izlemeliyim?

Hocam merhaba amazon.com gönderiyor turkiye ye 580 590 dolara geliyor. Ben z3 compact tableti bekliyorum. Snapdragon işlemci oldugu icin imei de atilabiliyor. Iki tablet te telefon olarak ta kullanılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441

Arkadaşlar ben tableti 1 ay önce filan aldım az önce oyuna girerken Jungle heat a aniden dondu ve bende açma kapama tuşuna 1 kere bastım ve tekrar bastığımda tepki vermedi tuşlar in ışığı yandı söndü sonra hiç yanmadi arkadaşlar rootlu filan deil yardım nolur

Yardım

• Cihazınız şuan calısıyor mu? Sayet çalışıyorsa sorun etmeye gerek yok bence. Program kaynaklı da olabiliyor butür durumlar. Android de böyle durumları sorun etmiyorum ben.

Dün ben de s3 ü biraz zorladım ve dondu kaldı. 2 kere ac kapa yapmak zorunda kaldım. başka programlar da dediğiniz gibi bir durum ile karşılaşırsanız o zaman donanımsal dır diye düşünebiliriz.

• Merhaba
    Ben de ipad mini retina ile tab s 8,4" arasında kalıp, tab s te karar kilanlardanim. Zaten iphone 4` ten note 2 ye geçip androidçi olunca insanın tekrar ios` a dönmesi çok zor. Android, kurcalamaya çok müsait ve ios ile kıyas kabul edilmeyecek şekilde kullanıcı dostu...
    Cihazın ergonomisi, estetik görünüşü ve ekran çözünürlüğü muhteşem.
    Bir sorum var .Ekran renk modu olarak adaptif olanı kullanmıyorum. Renkler bana gerçekçi gelmiyor ve temel olanı yani en alttaki seçeneği kullanıyorum. Ve çok gerçekçi sonuç aldigimi düşünüyorum .Sizin bu konudaki yorumlariniz nasıl.olur.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 28 Eylül 2014; 23:12:23 >
  • Selam..
    Arkadaslar yukarida bir arkadas yazmis bu cihazin 3glisi turkiyeye gelmiyormus..

1-Benim icin 3g cok onemli.usbden kabloyla vinn vs harici 3g modem baglayan oldu mu??yada bu mumkun
    mudur??bunun icin root mu gerekir?deneyip basaran bir arkadas nasil oldugunu yazarsa sevinirim..

2-cihazi rootla telefon olarak kullanmak mumkun mu?(3gli modelden bahsediyorum tabiiki yani yurtdisinda satilan model
    ayni zamanda tablet-teiefon mu?

3-cihazi rootlayanlar nasil yapti bende note 8 var onda cesitli yontemler vardi bunda durum nasil autoroot,framoroot gibi
    Pratik yontemler gecerli mi bundada?

Tesekkurler simdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: roux

Selam..
    Arkadaslar yukarida bir arkadas yazmis bu cihazin 3glisi turkiyeye gelmiyormus..

1-Benim icin 3g cok onemli.usbden kabloyla vinn vs harici 3g modem baglayan oldu mu??yada bu mumkun
    mudur??bunun icin root mu gerekir?deneyip basaran bir arkadas nasil oldugunu yazarsa sevinirim..

2-cihazi rootla telefon olarak kullanmak mumkun mu?(3gli modelden bahsediyorum tabiiki yani yurtdisinda satilan model
    ayni zamanda tablet-teiefon mu?

3-cihazi rootlayanlar nasil yapti bende note 8 var onda cesitli yontemler vardi bunda durum nasil autoroot,framoroot gibi
    Pratik yontemler gecerli mi bundada?

Tesekkurler simdiden...

Neden telefonunuzun internetini paylaştırıp kullanmayı denemiyorsunuz? Tablete bağlı bir vınn çok kötü duracaktır diye düşünüyorum. Ben Note2 telefonumdan paylaşım yapıyorum ve sorunsuzca kullanıyorum. Farklı bir durum mu söz konusudur?

• GOXIN G kullanıcısına yanıt
    Akilli telefonum yok.almayida dusunmuyorum.hem 8 ekran tablet hem akilli tel fazla olur bana.su an note 8 tablet telefon kullaniyorum.onu satip basit bir tel ve internet icin tablet s kullanmayi dusunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: roux

Akilli telefonum yok.almayida dusunmuyorum.hem 8 ekran tablet hem akilli tel fazla olur bana.su an note 8 tablet telefon kullaniyorum.onu satip basit bir tel ve internet icin tablet s kullanmayi dusunuyorum..

Şimdi anlaşıldı. Aslında bende elimdeki Note2 yi satıp sadece interneti paylaşabilecek bir tel almayı düşünüyorum. Vınn takmak pek uygun gelmiyor bana.

• Tab S in camı gorilla glass tarzı birşey mi acaba, çizilmeye karşı dayanıklı mı bilen var mı ?

• Rockchipli Pipo ve Teclast varken bana samsung ve Apple cazip gelmiyor. Tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: blackmagicman

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

Samsung Türkiye'nin verdiği bu cevabi kabullenemiyorum. Türkiye için neden 3G veya 4G'li modelin getirilmemesi kararı almis olabilirler sizce?

Hocam merhaba amazon.com gönderiyor turkiye ye 580 590 dolara geliyor. Ben z3 compact tableti bekliyorum. Snapdragon işlemci oldugu icin imei de atilabiliyor. Iki tablet te telefon olarak ta kullanılabiliyor.

Aslında dışarıdan getirtmeye niyetimde var. Fakat dışarıdan bir çok şey getirtmeme rağmen 500 USD lik bir ürün almayı denememiştim. Öncelikle ürünü amazon'dan veya ebay'dan alma girişiminden önce şu sorulara cevap bulmalıyım.

1 - Türkiye de gümrükte %20 vergi de alındığını duydum. Bunu da 580 590 dolara eklemek gerekiyor değilmi?
    2 - Cihaz ile birlikte gelen faturayla , Türkiye'deki Samsung servislerden garanti kapsamında faydalanabiliyormuyuz?
    3 - Tablet sim kartlı olacağı için burda ekstra bir şeylerde yaptırmamız gerekiyormu?
    4 - Gelen tabletin dilini Türkçe olarak ayarlayabilecekmiyiz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

Aslında dışarıdan getirtmeye niyetimde var. Fakat dışarıdan bir çok şey getirtmeme rağmen 500 USD lik bir ürün almayı denememiştim. Öncelikle ürünü amazon'dan veya ebay'dan alma girişiminden önce şu sorulara cevap bulmalıyım.

1 - Türkiye de gümrükte %20 vergi de alındığını duydum. Bunu da 580 590 dolara eklemek gerekiyor değilmi?
    2 - Cihaz ile birlikte gelen faturayla , Türkiye'deki Samsung servislerden garanti kapsamında faydalanabiliyormuyuz?
    3 - Tablet sim kartlı olacağı için burda ekstra bir şeylerde yaptırmamız gerekiyormu?

Amazondan bende alisveris yaptım. Ürün geliyor bütün hersey dahil alıyor amazon.
    Turkce oluyor mu bilmiyorum.
    Garantiyi de bilmiyorum.
    Ama imei atılıyor o işlemciye.
    Ben z3 tablet compacti bekliyorum. Ama ne olacağı belli olmaz.
    Tablet diye geldigi icin gümrükten geçer geçmezse geri gider. Amazon teslim almadığınız seyin parasını geri ödüyor.

• Arkadaşlar merhaba! 3 hafta önce aldım tableti. Ara sıra Modern Combat 5 yükleme için uyarı çıkıyor. Normalde oyun ücretli diye biliyorum. Yüklemek için tıkladığımda hata veriyor. Bilgisi olanlar yardım edebilirlerse sevinirim. Teşekkürler...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

Amazondan bende alisveris yaptım. Ürün geliyor bütün hersey dahil alıyor amazon.
    Turkce oluyor mu bilmiyorum.
    Garantiyi de bilmiyorum.
    Ama imei atılıyor o işlemciye.
    Ben z3 tablet compacti bekliyorum. Ama ne olacağı belli olmaz.
    Tablet diye geldigi icin gümrükten geçer geçmezse geri gider. Amazon teslim almadığınız seyin parasını geri ödüyor.

Samsung Türkiye müşteri temsilcisii le görüştüm. Yurt dışından getirilecek olan Tab S 4G için Garanti 1 yıllık sağlanıyor dedi. Ancak gelen cihazda , Uluslararası garanti belgesinin ve bu belge içinde de Türkiye ve Türkiye'deki bir samsung servisinin ismi olması gerekir dedi. Ayrıca ana kart ve işlemci hasarlı olursa o garanti kapsamına girmiyormuş.
    Amaaaaan en iyisi wifi modeli alıp , Note 2 ile interneti paylaşmak galiba. Biraz da senin bahsettiğin z3 tablet compacti inceleyim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 30 Eylül 2014; 12:43:09 >

• Paypal için parmak izi kullanamiyorum olmuyor hata veriyor neden dır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.