Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.916
Cevap
60
Favori
143.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TabletteHdmi çıkışı var mı sarj konusunda memnun musunuz? 8.4 " almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDMI çıkışı yok. Şarz kullanımdan kullanıma değişir malum. Ama ipad ler kadar uzun ömürlü değil...
    Ben birşey sormak istiyorum.
    Tabletin kendi video oynatıcısı mkv uzantılı filmlerde, ac3 ses dosyalarını açmıyor. "Kodek taninmiyor" şeklinde bir uyarı veriyor..Goruntu var ama ses yok....
    Oysa samsung note2 ` mdeki yine telefon ile gelen samsung video uygulaması bu tip dosyaları açıyor.Sizde bu nasıl?
    Bu tip video dosyalarını, Pc den usb kablo ile tablete atarken-pc uyarı mesajı veriyor. Atarken formatı da değiştireyim mi gibi... Evet deyip atıyorum. Ve sorunsuzca izliyorum...
    Ama dönüştürerek attığı için yüklenmesi çok zaman alıyor.
    Çözümü var mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 2 Ekim 2014; 10:19:02 >
  • ocean72 kullanıcısına yanıt
    Bsplayer kullanmanızı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka oynatıcılar var biliyorum ve sorunsuz oynatiyorlar da...
    Ben kendi video player ini sordum...

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Tablette farklı kullanıcı tanımlaması yapılabiliyor. Ama ilk ekranda ilk sırada sahip hesabı gözüküyor doğal olarak. Bunu değiştirme imkanı var mıdır? Yani ilk önce misafir gibi kısıtlı bir kullanıcı yaratmak istiyorum. Tableti eline aldığında direk misafir modunda giriş yapılsın. Ama ben istediğimde kilitli kullanıcıyla girebileyim. Bunu yapabilir miyiz? Ayrıca henüz çok karıştırmadım ama WhatcOn uygulamasında makro yapabilir miyiz? Yani atıyorum bir sıralama verip, ilk önce tvyi daha sonra dsmartı ve daha sonra avr cihazını ardarda açtırabilir miyiz? Yoksa hepsini aç tuşuna basarak kendimiz mi açmamız lazım? Ona göre elimdeki Logitech 1100 modeli evrensel kumandayı satacağım.

• Arkadaslar merhaba. Tableti gecen hafta aldim. Fakat kalemde istiyorum. Samsungun sanirim Stylus kalemi varmis. Bu kalemi nereden temin edebilirim?

• Arkadaşlar merhaba. T700 ve T800 arasında kaldım acaba hangisini önerirsiniz? Bugün ikisini de gördüm. T800 biraz kaba geldi. T700 ü alırsam da ekran küçük gelir diye korkuyorum. Kullanım amacım; Video, internet ve oyun. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar 10.5 için klavyeli güzel bir kılıf önerebilir misiniz ucuz yollu

• Hayda tam bu tableti alacaktım. Bekleyelim mi şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Tablette farklı kullanıcı tanımlaması yapılabiliyor. Ama ilk ekranda ilk sırada sahip hesabı gözüküyor doğal olarak. Bunu değiştirme imkanı var mıdır? Yani ilk önce misafir gibi kısıtlı bir kullanıcı yaratmak istiyorum. Tableti eline aldığında direk misafir modunda giriş yapılsın. Ama ben istediğimde kilitli kullanıcıyla girebileyim. Bunu yapabilir miyiz? Ayrıca henüz çok karıştırmadım ama WhatcOn uygulamasında makro yapabilir miyiz? Yani atıyorum bir sıralama verip, ilk önce tvyi daha sonra dsmartı ve daha sonra avr cihazını ardarda açtırabilir miyiz? Yoksa hepsini aç tuşuna basarak kendimiz mi açmamız lazım? Ona göre elimdeki Logitech 1100 modeli evrensel kumandayı satacağım.

Bilgisi olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: polat.abdulkadir

quote:

Orijinalden alıntı: recistic

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osman sifil

Hocam ürün zaten 4.4.2 ile geliyor.

Tab S için aylarca Android L güncellemesi beklediğiniz günler gelirse bizi anlarsınız

Android in L güncellemesinde bu tür durumlarin aşılmasi da planlaniyor zaten ve samsung un daha önce hiç bir tabletinde bukadar üstüne düştüğünü görmedim

Moralini bozmak istemem ama bizim tablete de bi hayli özen göstermişlerdi. Eğer satın aldıysan sana da bizim gibi geçmiş olsun. Benim uyarılarım ürünü satın almadan bu satırları okuyacak arkadaşlara!

İddia ediyorum en fazla 5 ay içinde yeni tablet çıkaracaklar. Hatta işlemcisi de 5433 olacak. Mükemmel bir işlemci diyecekler. Note 4'te de bu işlemci var diyecekler... Felan filan bide note 4 e benzer tasarım. Al sana yeni tablet. Sonrada kimsenin umrunda olmayacak öncekiler. Tıpkı bundan önce yapılanlar gibi.

Ben uyardım. İsteyen istediği tableti zaten alsın, banane

Ben demiştim demenin tam zamanı değil mi umarım birkaç kişi dahi olsa samsung almaktan vazgeçirebilmişimdir :)

http://m.donanimhaber.com/haberler/Galaxy-Tab-S-serisi-Exynos-5433-yongaseti-ile-guncellenebilir.htm

• quote:

quote:

quote:

Tab S için aylarca Android L güncellemesi beklediğiniz günler gelirse bizi anlarsınız

Android in L güncellemesinde bu tür durumlarin aşılmasi da planlaniyor zaten ve samsung un daha önce hiç bir tabletinde bukadar üstüne düştüğünü görmedim

Sen ve senin gibi, samsungun daha önce hiçbir cihaza bu kadar kıymet verdiğini görmedim diyenler. Söz sizde ;) aldatıldınız! Başkalarının da aldatılmasına zemin hazırlamayın. Bende samsung aldım ama başkalarıda aynı hatayı yapsın istemiyorum. Benim gibi düşünenleri #SamsungPismanlıktır tagıyla twit atmaya davet ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat.abdulkadir -- 5 Ekim 2014; 14:39:29 >

• arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama beni bir konuda aydınlatmanız gerekiyor. Bu tabletin arkasındaki tuşa benzer ve baskı uyguladığımızda içeri doğru giren delikler ne işe yarar? teşekkür ederim.
  • polat.abdulkadir kullanıcısına yanıt
    Seninki de ne kanayan yaraymis. Sana daha oncede guncelleme hakkinda cevap verdigim icin bence senin problemin baska birsey..,birsey aliyim en son olsun hep o yanilgisi sanirim(cihazi kullaniyim amacindan ziyade.Surekli Update istiyosan CM kullanmalisin:)Actigin konulara ve yazdigin konulara bakilirsa surekli Samsung firmasi ile bir iletisim halindesin kendince ugrasma duymayacaktir seni demek istedigim,cihazlari alan herkes, aldigi zaman diliminde hangisi istedigi donanimlara sahipse,ihtiyaci neyse onu almaya devam edicektir yani Samsung dusmani olmaya ve kotulemeye devam edebilirsin capinca.Daha once belirttigim gibi bunun zaten pazarlama olayi oldugunu ne cikarirlarsa ustune duseceklerini soyledim.Suan ne yeni tabletmi cikariyorlarmis?Kesinmiymis?turkiyeye gelecekmiymis? Gelirse nezaman gelecekmis? nekadara gelecekmis?yeni tablet alicaklarin goz onunde bulundurmasi gereken olasi sorular...
    Cikisindan itibaren Android cehpesindeki en alinasi tablettir Galaxy Tab S.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recistic -- 5 Ekim 2014; 22:30:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hykr0 kullanıcısına yanıt
    Urettikleri kiliflari takmaya yariyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Eline sağlık.
  • müthiş birşey ya bu tabletler, inceliği hızı müthiş yani, helal olsun samsung iyi iş çıkarmış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Moralini bozmak istemem ama bizim tablete de bi hayli özen göstermişlerdi. Eğer satın aldıysan sana da bizim gibi geçmiş olsun. Benim uyarılarım ürünü satın almadan bu satırları okuyacak arkadaşlara!

İddia ediyorum en fazla 5 ay içinde yeni tablet çıkaracaklar. Hatta işlemcisi de 5433 olacak. Mükemmel bir işlemci diyecekler. Note 4'te de bu işlemci var diyecekler... Felan filan bide note 4 e benzer tasarım. Al sana yeni tablet. Sonrada kimsenin umrunda olmayacak öncekiler. Tıpkı bundan önce yapılanlar gibi.

Ben demiştim demenin tam zamanı değil mi umarım birkaç kişi dahi olsa samsung almaktan vazgeçirebilmişimdir :)

http://m.donanimhaber.com/haberler/Galaxy-Tab-S-serisi-Exynos-5433-yongaseti-ile-guncellenebilir.htm

Tam ekrana ve kağıt üzerindeki özelliklere kanıp alacaktım vazgeçip ipad air aldım. Direkten döndüm yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tam ekrana ve kağıt üzerindeki özelliklere kanıp alacaktım vazgeçip ipad air aldım. Direkten döndüm yani :)

Geçmiş olsun birgün herkes anlayacak para karşılığı forum ve haber sitelerinde yalakalık yapanların değerini ve ederini

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.