Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.916
Cevap
60
Favori
143.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: madmexx

quote:

Orijinalden alıntı: theplayingdead

Beyler xperia s sarj aletini galaxy tab s 10.5'te kullansam sıkıntı çıkarır mı?

Volt ve amper degerlerine bakarsın. Uygun ise kullanırsın. Tab s 10.5 sarj aleti 2.0A olsa da 5.3V. Biraz farklı yani cihazına zarar verebilir. Ben olsam kullanmazdım.

Yanlış anlamışsınız durumu.Kullanabilir arkadaş ama şarj süresi bayağı uzun olur onun dışında sıkıntı yaşamaz...

Selam ax. Sarj aletinin Amper degeri düşük ise sarj süresi uzar tabii ki.
    Benim kastettiğim volt değerinin farklı olmasıydı.
    Volt değerinin farklı olmasının etkisini biraz detaylı yazarsan neden zarar vermeyecegi hakkında daha bilgilenmiş oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spencermila S kullanıcısına yanıt
    selamın aleyküm kardeşim bir sorum olacak tab s 10.5 de telefon özelliği var mıdır yani sim kartı takıp telefon gibi kullanabilirmiyim ?
  • plutonus kullanıcısına yanıt
    selamın aleyküm kardeşim bir sorum olacak tab s 10.5 de telefon özelliği var mıdır yani sim kartı takıp telefon gibi kullanabilirmiyim ? @plutonus
  • iyi cevap olmuş. Nedir bu kadar güncelleme merakı bana da çok anlamlı gelmiyor

• Tab s keske gelse 3G li. Hong kong ta ki tab s lte li de telefon özelliği var. Keske Burayada gelse

• emreatmaca18 E kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle bir özelligi yok başı boş duruyor tablet çözünürlükten dolayı birşey bulunmuyor fazla
  • emreatmaca18 E kullanıcısına yanıt
    O şekil satılanı görmedim.

• Htc nin çıkaracağı nexus tableti bekle. Ya da xperia z2 tablet bulmaya çalış.

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Yeni Nexus Tablet HTC'den Geliyor - ShiftDelete.Net
    http://shiftdelete.net/yeni-nexus-tablet-htcden-geliyor-54925

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat.abdulkadir -- 23 Eylül 2014; 0:33:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: polat.abdulkadir

Htc nin çıkaracağı nexus tableti bekle. Ya da xperia z2 tablet bulmaya çalış.

http://shiftdelete.net/yeni-nexus-tablet-htcden-geliyor-54925

Sen bugüne kadar herhangi bir nexus cihazın piyasadaki mevcut çıkmış cihazlardan daha iyi olduğunu gördün mü? Google asla ekmek kazandığı firmaların ürünlerinden daha iyi bir ürün çıkartmaz ve üreticiler asla böyle bir ürün çıkarmaz. Kendine rakip ürünü kendin çıkartacaksın ne kadar komik :D Sen bu ürünü sırf Android L ile geleceği ve 2 yıl boyunca güncelleme alacak diye önermiyorsan bende birşey bilmiyorum :D Bak gördün mü yine güncellemeye geldik

Bu cihaz 64 bit olacak. Çok iyi bir işlemci ile gelecek. Android L den dolayı tasarımı çok daha iyi olacak. ««Daha iyi işlemci, daha iyi işletim sistemi.»» Anlayan anladı sen kendince eğlenmeye devam et.

Tegra K1http://m.donanimhaber.com/videolar/Nvidianin-64Bit-Tegra-K1-islemcisi-hakkinda-her-sey-Mobil-cihazlara-PC-sinifi-GPU-geliyor.htm

• farkeden oldu mu bilmiyorum ama, mediamarkttan aldığım 8.4 lük tabletin ekranında kendiğinden ekran koruyucu var.

belki de parmak izi okuyucu görevi gören katmandır o. sadece oraya koyamayakları için tamamını kaplamış olabilirler. çünkü home tuşunun kendi üstüne değil de 1cm üstüne dokununca algılıyor izi.
  • İlim dışında göreve başlayacağım için pc yi götüremeyeceğim.. dizi film işlerimi kaliteli bir seviyede bu tablet görür mü? biraz inceledim ekran kalitesi harika ama video kalitesi nasıldır? tavsiye eder misiniz.. öncelk film dizi vs
  • merhaba arkadaşlar, ikisi arasında kalsanız hangisini alırdınız arkadaşlar ? başka marka önerileriniz olursa ona da açığım. (bütçem maksimum 1250 TL.)

Samsung Galaxy Tab S 8.4 ve LG G PAD 8.3 Karşılaştırma

http://www.tabletmecmua.com/samsung-galaxy-tab-s-8-4-ve-lg-g-pad-8-3-karsilastirma/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breathe78 -- 25 Eylül 2014; 14:16:51 >
  • Selam. Tablet ozellikle film izlemek için tercih ediliyor yurt dışı forumlarından okumuştum. Benim de tercih sebeplerimden biriydi alirken. Bu aralar yabanci dizi izliyorum. Her bölümün dosya boyutu 1-1.5 gb falan. Yani hd çekim. Görüntü cok güzel tavsiye ederim. Tabiki 10.5 inc olsun. Hdd'i router ile dağıtıyorum. Kopyalama ile uğraşmiyorum.

• madmexx M kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bugün daha uğraşmadım gittim aldım on numara beş yıldız cihaz
  • Hayırlı olsun. iyi yapmışsın. güle güle kullan o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaşlar merhaba,

2 tablet arasında kalsaydınız hangisini alırdınız. yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.tabletmecmua.com/apple-ipad-air-9-7-inc-ve-samsung-galaxy-tab-s-10-5-karsilastirma/
  • maksadiniza bagli , Tab S teknolojisi ve performans icin , ipad ise IOS uygulama destegi icin alinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breathe78 kullanıcısına yanıt
    Selam Breathe78. Verdiğin linkteki sayfayı sen mi hazırlıyorsun. Yani linke tıklatmak için soru soruyor gibisin. Gerçekten fikir almak için mi soruyorsun yoksa sayfaya ziyaretçi toplamak için mi?

sayfayı ben hazırlıyorum ancak şu aralar yeni bir tablet almak için kullanıcıların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.

sayfamın ziyaretçi sıkıntısı yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilon7

quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

Orijinalden alıntı: epsilon7

merhaba
    bu ürünün 3G li modeli Türkiye'ye ne zaman gelecek bilen var mı ?

Samsung Türkiye'ye sordum onlarda bilmiyor.

ben de bugün Samsung Türkiye'den aşağıdaki cevabı aldım :

"Galaxy Tab S 'in Türkiye'de sadece wi-fi destekleyen modeli olacak"

Samsung Türkiye'nin verdiği bu cevabi kabullenemiyorum. Türkiye için neden 3G veya 4G'li modelin getirilmemesi kararı almis olabilirler sizce?

Bu modeli disaridan getirtmek istesem nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 27 Eylül 2014; 17:09:46 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.