Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
31
Favori
12.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neler neler aldım ama orijinalin yerini tutan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Ben de baya araştırdım ve tabs10U için orijinal smart book cover almaya karar vermiştim. Oldukça memnunum.

• Ekranda kılcal çizikler oluştu s10+ daha 3 aylık cihaz. Garantiye girmez mi acaba ya?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xoroz X kullanıcısına yanıt

garantinin bir şey yapacağını sanmam bu konuda. ekran koruyu ile sonrakilerin önüne geçmek lazım. kılcal çiziklerse zaten çok belli olmaz.

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Yarın bir servise götüreceğim hocam ilk kez bu modelin bu kadar kolay çizildiğini gördüm ekrandan kaynaklı olabilir mi acaba yansıma önleyici olan.

• Merhaba

S10 Ultra'da çok not alan ve dizi film maç seyreden biriyim. Evde kullanıyorum. Tabletin arka ve yanları koruyan silikon kılıf ile kullanıyorum ama ekran koruyucu taktırmadım. Çünkü ekran koruyucu yazma hassasiyetini ve ekran canlılığını etkilermi tereddüt yaşıyorum. Aşağıdaki Ekran koruyucu ile yazma ve ekran canlılığında sorun yaşayan varmı? Teşekkürler

amazon
    JETech Ekran Koruyucu için Samsung Galaxy Tab S10 Ultra/Tab S9 Ultra 14.6 Inç Kolay Kurulum Çerçevesi ile, Temperli Cam Filmi, HD Şeffaf, 2 Adet
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBMPLZFC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt

Aynısını s9 ultrada kullanıyorum aşırı şekilde iz bırakıyor

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Hocam peki parmak izi bırakmasının dışında ,yazı hissiyatını kötü etkiliyormu? Ekran canlılığını da yine olumsuz etkiliyormu?

o konuda sorun yaşamadım hocam normal geliyor yarı aydınlatmada kullanıyorum

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkür ederim.

Yukarıda bir arkadaş ekran koruyucu olmadan dikkatli de davranmış olsa da yinede tabletin ekranında kılcal çizikler oluşmaya başladı diye yazmıştı. Bende o mesajı okuyunca tedirgin oldum evde zaten JeTech ekran koruyucu vardı. Takayım en iyisi.

Çok yazı not yazanlar için de sanırım kağıt hissiyatı veren ekran koruyucular varmış. Fakat onlarında ekran canlılığını düşürdüğü belirtiliyor.

• İyi bir ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı? Spigen falan gördüm ama stokta bulamadım. Siz ne aldınız?

• Ben iki tane aldım birini kullanıyorum. Şuanda.

https://www.hepsiburada.com/samsung-tab-s10-plus-2024-tablet-ekran-koruyucu-9h-esnek-nano-12-4-inc-uyumlu-seffaf-p-HBCV00007O8ASA?magaza=ECR MOBILE& bunu kullanıyorum. Orta karar ekranın çizilmesinden iyi. Yağlanma var , goruntuyu biraz kesiyor ve çok çabuk çiziliyor. Kalem çizebiliyor

amazon
    Kilifplus Samsung Galaxy Tab S10 Plus Ekran Koruyucu Kağıt Hisli Mat Paper Like, Çizim Yapanlara Özel, Parmak İzi Yapmayan İnce - Şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5Q1DV2?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_M25N7ZZ8GQ3F9VT3ZPFP&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_M25N7ZZ8GQ3F9VT3ZPFP&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_M25N7ZZ8GQ3F9VT3ZPFP
    bunuda amazondan aldım deneyeceğim. Tek yorum var. Daha iyisini bulan varsa paylaşım iyi olur.

Birde kılıf problem iki tane aldım ama hiç iyi değiller. Orj klavyeli çok para. Aksesuar çok sıkıntılı. İpad air da var orası derya deniz

• Merhaba, tab s10 ultra kullanan arkadaşlar ortalama ekran süreniz nedir 2-3 hafta oldu alalı tam kullanımda %100 den 0 a kapanana kadar test ettim 9 saat 30 dk ekran süresi verdi

Parlaklık ve ses orta
    Oyun hiç oynamıyorum
    Dizi film youtube internet kullanımı tamamen

Sizce normalmi yapmamız gereken bir ayar varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam ben yurtdışında Samsungun orjinal parlama önleyici ekran koruyucusunu aldım. kalem hissiyatı değişti mi ve koruyucunun kaleme ne kadar dayanacağını bilmiyorum. Zira kalemi çıplak ekranda hiç kullanmadım ve kalemi çok fazla kullanmıyorum açıkçası. görüntü kalitesinde fark olmadı ancak ekranın ortasında iki tane ray şeklinde çizgi kaldı koruyucu uygulama sisteminden dolayı. zamanla geçecek dediler ama hala duruyor. bakacağız...

• Sdgn96 S kullanıcısına yanıt

Sizle benzer senaryolarda kullanıyorum ama pil koruması için şarj olmayı max %80de sınırlandırdım. hiç ekran süresine bakmadım. bakınca mesajı güncellerim.

• yılmaz058 kullanıcısına yanıt
    Bunu Türkiye mağazalarından alamıyor muyuz acaba

Türkiyede satıldığını görmedim. Samsung ilginç şekilde bu tarz aksesuarları getirmiyor amiral gemisi cihazlar için bile.

• One ui 7 geldi mi size arkadaşlar

S10 Ultra ya henüz gelmedi.

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sdgn96

Merhaba, tab s10 ultra kullanan arkadaşlar ortalama ekran süreniz nedir 2-3 hafta oldu alalı tam kullanımda %100 den 0 a kapanana kadar test ettim 9 saat 30 dk ekran süresi verdi

Parlaklık ve ses orta
    Oyun hiç oynamıyorum
    Dizi film youtube internet kullanımı tamamen

Sizce normalmi yapmamız gereken bir ayar varmı

%80 %15 arası. 5saat ekran. Wifi gps hep açık. Otomatik parlaklık, ortalama ses.

Samsung Galaxy Tab S10+ / S10 Ultra (Ana Konu)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.