Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
132.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Spotfy da müzik her akşam yaptığım şey çok memnunum özellikle ses seviyesinden.
    Instagram da tam ekran kullanım çok büyük kolaylık.
    Youtube zaten her an anlamıyla ekranı sizi tatmin eder. Ayrıca tavsiyem masaüstü kullanım için ikeanın tablet standını al. Hem hafif eğimde hem dikey kullanımda çok işe yarıyor.

Bu arada hala kalemimi bulamadım
  • Bende cihazı alarak aranıza katıldım , ilk izlenim olarak bana yeterli geldi , Zaten şuanda telefon olarak Glaxy A40 kullanıyorum , menüler falan One Ui olduğu için aynı , gayet güzel . teşekkür ederim hepinize.
  • Forumdaşlar merhaba.
    Uzaktan eğitim sürecinde dizüstü bilgisayarım bozulduğu için cihazsız kaldım.Geçen bahar dönemi yüreğim ağzımda yalap şalap note 5 cihazımla dönemi kapadım.Bu yıl ise beni idare edecek bir cihaz arayışı içine girdim.Öncelikle dizüstü bilgisayar almayı düşündüm; ancak yıllardır bilgisayarda hiç oyun oynamadığımı fark ettim.Bilgisayarı rutin olarak internette takılmak, film-dizi izlemek ve en önemlisi uzaktan eğitim sürecinde microsoft teams üzerinden dersleri takip etmek için kullanıyordum.Bu sebeple ağır ve gereksiz yer kaplayan bir dizüstü almaktansa tablet çok daha mantıklı gelmeye başladı.Fiyat/performans açısından da şu an için tab s6 lite markajımda.

Ancak tereddütte kaldığım bir nokta var.Dönem içerisinde hocalar yazı ödevleri verdiler.Word üzerinden bu ödevleri hazırladım.Bildiğiniz üzere android platformu için de office uygulamaları var.Sizce bir tabletten bu uygulamaları kullanmak ne kadar efektif?Ben okulu bitirdikten sonra da meslek hayatımda etkin bir şekilde word uygulamasını kullanacağım.Sizce bu cihaz benim için yeterli olur mu?

Bir de diğer sorum, benim note 5 cihazımda office uygulamaları telefonu ilk aldığım zamandan bana ücretsiz olarak gelmişti.Sdn'de bu tablet için de office uygulamalarının ücretsiz olarak geldiğini söylemiş.Hala bu durum geçerli mi?

• DJ-DONANIM kullanıcısına yanıt
    Merhaba, word programı bir bilgisayardaki etkinlikte değil, excelde buna dahil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emzik12

Merhaba, word programı bir bilgisayardaki etkinlikte değil, excelde buna dahil.
    Hocam bu tabletin klavyeli kılıfını alsam, sadece düz yazı yazmaya yeterli gelir mi?Tablo falan da yapmayacağım.Sadece metin odaklı kullanacağım.
  • DJ-DONANIM kullanıcısına yanıt
    Ben klavyeli kılıfla kullanıyorum, çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emzik12

Ben klavyeli kılıfla kullanıyorum, çok memnunum.
    Teşekkürler hocam.
  • Ben tableti sattım arkadaşlar. Her şey iyi güzel ama yavaş arkadaşlar. Normal bir internet sitesini bile açarken kasılıyor. Resimlerde bile kasıldığını hissediyorsunuz.hatta menülerde gezerken bile bunu hissettiriyor. İnternette çeşitli inceleme videolarında da bu konu eleştiriliyor. Evet bu ürün sonuçta lite versiyon bu yüzden harika olmasını beklemiyordum ama yıl olmuş 2020. Yeni bir tablet çıkıyor. En azından internette kasmasın istiyor insan.

Eğer işlemcisi bir tık daha iyi olsaydı bu fiyata efsane olabilirdi ama yavaşlığı beni soğuttu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 29 Ağustos 2020; 4:43:29 >
  • Beyler bir sorum olacak.tableti yeni aldım , daha tam hakim değilim. Ben uygulamaları pencere şeklinde açıyorum, kullanımı daha rahat , uygulamalar arası geçişler daha pratik oluyor. Ama şöyle bir sorunum var. Uygulamayı kapatırsam yeniden açtığımda yine tam ekran açılıyor. Tekrar çalışan uygulamaları açıp oradan ayarlayarak pencere şeklinde açmam gerekiyor. Benim istediğim her uygulama ekran görüntüsündeki gibi pencere modunda başlasın istiyorum. Bunun ayarı var mı?, varsa nereden yapabilirim acaba? SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Kapatma değilde küçültmeye basıp ufqk bir düğme şekline getiriyorsunuz. Sonra ona basıp açıyorsunuz. Ben mail - note - chrome aeası geçişte kullanıyorum toplantılarda

• Onu biliyorum, benim istediğim , bütün uygulamalar tam ekran açılmadan direkt pencere modunda başlasın,
    Bilgisayardan alışmışız pencere şeklinde kullanmaya, eğer bütün uygulamaları pencere olarak başlatabilirsem çok daha güzel olacak.

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz, öyle birşey bulursanız burada da paylaşın lütfen.

• Arkadaşlarım çok karasız kaldım bu tableti çok istiyordum ama performans sıkınıtları gözümü korkutu sizce nasıl alınır mı
    İpad 7 için ne dersiniz peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Kullanma amacınız oyunsa, bu cihaz doğru bir tercih değil. Ama internet gezme, film izleme, mail bakma, not alma gibi amacınız varsa bu cihazı düşünebilirsiniz. Ben işimde toplantılar, video konferanslar vb. için kullanıyorum. Fazlasıyla ihtiyacımı görüyor.

• komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Performans sıkıntısı var evet. Özellikle yoğun içerikli internet sitelerinde gezerken zorlandığına şahit oluyorsunuz. Örneğin yoğun reklam animasyon banner vs bulunan bir internet sitesinde sayfalar ciddi olarak kasılıyor.

Ancak derseniz ki benim için müzik dinlemek film izlemek ve not almak çok daha önemli, o zaman düşünmeden alabilirsiniz. Çünkü kendi fiyat segmenti içerisinde daha kaliteli bir ses deneyimi bulamazsınız. Gerçekten AKG hoparlörler çok iyi.

Dediğim gibi ben internette çok gezerim. Aynı anda çok sekme açıp internette surf yaparım vs derseniz memnun kalmazsınız. Benim için bu durum sıkıntı oldu açıkçası. Amacınızı iyi belirleyin ve satın alma kararınızı ona göre verin.
  • surfer kullanıcısına yanıt
    Hocam benim bunda işim not almak, internet sörfleri, film ve dizi oyun oynamayacağım zaten iyi bir telefonum var ben mini bir laptop istediğim için bakıyorum dediklerinize göre almam çok mantıklı ama bugün araştırma yaparken Huwaie Matepad 10.4' ü gördüm be çok hoşuma gitti google desteği yok tabi ama apklara alışığım zaten benim için not alması nasıl o önrmli ve net bir şey bulamadım m pencil diye kalemi destekliyor ama onun dışındaki kalemleri destekliyor mu bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fxaxtxixh kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ben de bu sene tıpa başlayacağım inşallah ben de bu tableti almayı düşünüyorum araştırırken sizi gördüm. Siz memnun musunuz, not almak slayt çalışmak açısından nasıl? Hangi uygulamayı kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz teşekkürler :)
  • Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba s penin bluetooth özelliği derken neyikast ediyorsunuz? ben üniversitede not almak slayt ve pdf okumak falan için almayı düşünüyorum bir sorun olur mu? sizce bu tablet benim için kullanışlı olur mu?
  • merhaba, bluetooth özelliği bahsettiğiniz konular için çok gerekli değil, temel olarak kalemin düğmesini uzaktan kumanda gibi kullanmanızı sağlıyor (mesela fotoğraf çekerken deklanşör görevi görüyor)

not almak, slayt ve pdf okumak için faydasını göreceksiniz. write on pdf diye hazır kurulu bir uygulama var mesela, bununla pdfleriniz üzerine not alabiliyorsunnuz kitapta aldığınız gibi.

yüksek lisans yaparken bunun bir eski modelini kullanıyordum, çok faydasını görmüştüm.

• Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.