Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
132.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexpress ten aldım. Aksi halde kesin alırdım kimse satmaz falan dediler diye aldım. Ama istediğim performansı alamazsam kesin geri dönüş yapacağım size.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar tablete koruyucu cam takan oldu mu kalemle yazma çizmede bir sorun var mı, sorun yoksa kalem güzel yazma hissi veriyor mu koruma ekranında lütfen cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 12:0:18 >
  • amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 12:0:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

amazon
    199 diyor şu anda

• surfer kullanıcısına yanıt
    tabletimiz var ama su klavyeden nasıl sahip olacağız
  • dex özelliği yok tamam ama hdmi kablo ile tv ye bağlanmıyormu bu cihaz denedim bağlanmadı yani ben mi eksik bişey yapıyorum şimdiye kadar her tableti bağlayabilmiştim ama bu olmadı bir türlü

• dmix kullanıcısına yanıt
    Bağlanmıyor bildiğim kadarıyla. Cihazın şu ana kadar gördüğüm en önemli eksikliği

• Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de denedim olmadı. Dex özeliği Zaten Yok. Ama insan ekran yansıtma özelliği koyardı en azından. O da yok

• surfer kullanıcısına yanıt
    Dex yok ama screen view ile kablosuz olarak ekran yansıtabiliyorum ben, o var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 12 Ağustos 2020; 19:58:20 >
  • ahmckr kullanıcısına yanıt
    aynen hocam screen view ile yansıtıyorsun.
  • Smart tv yoksa olmuyor değil mi?

• Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    Tabii ki. Benim ki android tv.

• şimdi genç arkadaşlar çok burada birsürü sebepten tablet alıyor ama benim kullanım senaryom şöyle; akşam eve gelip netflix, blutv , ebinconnect ve mubi den film izlemek hepsi için yeterli geliyor bana hepsi düzgünce çalışıyor kalemi kullandığım yok geçen heveslendim biraz resim yaptım okadar yani öğrenci arkadaşlara faydalı olmaz deneyimim. geçen gün 4 ay önce aldığım yeni nesil laptopumu sattım 6.000 tl ye almıştım baktım film izlemekten başka birşey yapmıyorum tablet alayım dedim bilgisayarı satmadan denemek amaçlı ipad aldım iphone kullandığımdan daha iletişimi kolay olur falan dedim iapodla ilwtişim kolay olur yani ekosistemine gireyim dedim ama 3 gün aonra iade ettim ekranı 10 in ama 7 inç bile kullanılmıyor film izlerken berbattı ve instagram yan kenarları boşuk oluyoe bu tablet gibi tam ekran açılmıyor bu sebepler vazgwçirdi beni sonra samsung tableti aldım samsung ürünlerini sevmediğim halde ( en son s10 telefonuna 3 ay dayabilmiş ve satmıştım) şuan 2 ayı geçti benim kullanıma uygun rahatça youtuebe ve filmler platformlardan izliyoru. yavaşlık mı yok tıkır tıkır izliyorum bilgisayarda bile açarken beklerdim yeni nesil olmasına rağmen ama ücretli platformlarda tablet kolaylığı şahane tak deyince açılıyor ekran güzel şarjı telefonlarına göre baya ii 3 günde bir kapatmadığım halde şarj ediyorum ama tani günlük 4 saat en fazla kullanıyorum okadar, ses gerçekten ii çok rahat video izliyorum ki envahi çeşit bluetooh hoparlörüm var açmaya gerek duymuyorum yetiyor sesi bu gibi şeyler youtube ta abartılı videolar var ama ben gibi evde dizi film izliyim diyen kimseyi mutsuz etmez haa daha önce dah düşük modellerni veya vaşka marka casper hometech huawei gibi markaları denemiş biri olarak tek sevsiğim tablet bu oldu

• Ben de aldığımdan bu yana edindiğim tecrübeler sonucu şunu diyebilirim ki tablet film izlemek, müzik dinlemek ve not almak için ideal. Hoparlörler çok kaliteli ve iyi ses veriyor. Ancak performanslı bir tablet değil. Sistem arayüzünde gezerken bile yavaşlık hissini size veriyor. Ama 2300 2400 TL ye içinden kalemi ile birlikte gelen modern tasarıma sahip başka bir tablet yok. Bu fiyata tek seçenek

• 2 gün önce tabletin S Pen i kaybettim evde umarım çöpe gitmemiştir. Alternatif kalem biliyor musunuz daha kaliteli veya aynısı nerede bulurum. yok sitesinde.

Edit: sitesinde satılıyor ama 300tl ve stokda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 26 Ağustos 2020; 9:44:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

2 gün önce tabletin S Pen i kaybettim evde umarım çöpe gitmemiştir. Alternatif kalem biliyor musunuz daha kaliteli veya aynısı nerede bulurum. yok sitesinde.

Edit: sitesinde satılıyor ama 300tl ve stokda yok.
    S6 lite kalemini bulamazsan s6 kalemini de kullanabilirsin. İkisi birbirine uyumlu. Hatta diğerleri de uyumlu. İkinci el sitelerinde vardır zannediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba .
    Akşamları evde otururken , Youtube , Twitch , Spotfy , Twitter , İnstagram gibi uygulamaları kullanıp , müzik dinleyebileceğim bir tablet arıyordum.

Aslında öncelikli isteğim ipad'di ama fiyatları çok pahalı olduğu için vazgeçtim. Tab S6 Lite dikkatimi çekti, güzel tablete benziyor.

Oyunla falan işim olmaz , yukarıda da dediğim gibi, Video izleme , müzik dinleme ve sosyal medyayı takip etme amaçlı kullanacağım.

Bu tablet işimi görür mü acaba ? Siz kullanıcılarında fikrini almak istedim.

Şimdiden teşekkürler.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Merhaba, işinizi görecektir. Ben gayet mutluyum

• KNTLG kullanıcısına yanıt
    Kullanım senaryomuz gayet yakın. Ben baya memnunum, size de öneririm.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.