Bildirim
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi günler tablet elime bugün ulaştı kurulumu yapmaya çalışıyordum ama Samsung account a giriş yapamıyorum. Neden böyle olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şifreyi sıfırlamayı denediniz mi ?
Evet tekrardan fabrika ayarlarına döndürdüm tekrar kurmayı denedim nedense Samsung account a bağlanmıyor. Şimdi farkettim netflixde de oturum açamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım 24 saat içinde internet üzerinden bakacaklarmış ama ben yine kendim düzeltebileceksem düzeltmeyi yeğlerim.
Çok ilginç bir durum.. mutlaka bir mantığı olmalı. Çözülür merak etmeyin. Bizi de haberdar edersiniz
Hocam problemi çözdüm benim evimdeki interbet sağlayıcım yüzünde galiba oturum açamıyordum. Başka bir ağdan girince kendiliğinden çözülmüş oldu.
Tabletle birlikte 365 gün office hediyeymiş. Acaba onu nasıl aktive edebilrim teşekkürler.
Ben o konuyu bilmiyorum isterseniz müşteri hizmetlerini arayın. -
Arkadaşlar merhaba. Normale apple kullanıcısıyım ancak android dünyasını denemek istiyorum. Samsung Galaxy Tab 6 Lite + Galaxy Watch 2 almayı düşünüyorum. Saati çok beğeniyorum.
- Acaba samsung tablete, android telefondaki tüm uygulamaları indirebilir miyim? (tabletle uyumsuz olsa bile, telefonda açıyor gibi açar mı?)
- Biliyorsunuz galaxy watch'lara arayüz yükleniyor. Bunu ios ile yapamıyoruz. Acaba s6 lite ile bu arayüzleri satın alabilir miyim?
Teşekkürler. -
Arkadaşlar, kampanyayla klavyeli kılıf alanlar klavyeden memnun mudur? ekranı çizecek hissi veriyor mu? klavye kalitesi nasıl? -
Aynen ben de merak ediyorum.alan arkadaslardan yorum bekliyoruz
Bende az önce Samsung'un sitesinden sipariş verdim. Klavyeli Tarsus kılıf ile birlikte 3098₺'ye geldi. Sanırım öncesinde bu klavyeli kılıf tamemen ücretsiz verilmiş ben 399₺'ye almış oldum. Bakalım geldiğinde yorumlarımı sizle paylaşırım. Sizce doğru bir karar mı verdim S6 Lite almak ile? Kutu içerisinde kalem ile birlikte gelmesi beni bu karara itti
klavyeli kılıf cok kullanışlı Bluetooth ile bağlanması cok hızlı,klavyedeki acma kapama tusunu acmanizla yazmaniz bir oluyor.
kapattığınızda da klavyenin alt tarafinda iki tane kauçuk malzemeden koruyucu var ekranla klavye temas etmiyor yani.
Yokmu yahu hediye gelen klavyelerden satan? Bu arada türkçe karakterleri varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 6 Temmuz 2020; 13:33:17 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
evet klavye Türkçe Q olarak geliyor. Tum harfleri bulabilirsiniz.
Yok mu yahu satan? Güzelmiş.
🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Temmuz 2020; 14:46:9 >
klavyenin yanında ucretsiz olarak verilemesi beni bu cihaza yönlendirdi.Satan olacağını düşünmüyorum.
"Klavye ye hiç gerek duymadım, spen gayet yeterli" diyenler de var. Bu kullanım alışkanlıklarına göre değişebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmckr -- 7 Temmuz 2020; 21:51:11 >
Ücretsiz kampanyasına ne zamandı? Ben Cumartesi Samsung Online Mağazadan sipariş ettim. Klavye indirimliydi 399₺ ye ekledim sepete o şekilde aldım.
Ben de sizin gibi aldım. Sanırım ilk çıktığında yapılan bir kampanyaydı
3 hafta oluyor ben alalı hocam, ondan sonra cihaza ek 99 tl oldu sonraki hafta 199₺ simdide 399₺ olmuş.
harici satış fiyati 999₺ olarak gözüküyor bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X