Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
132.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba S6 lite ve s6lite LTE arasındaki farklar nedir bilgilendirir misiniz
  • Birine simcard takılıyor, öbürüne takılmıyor diye biliyoeum. Başka bir fark yok tahminimce

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 lite almayı düşünüyorum ünide slayt çalıpmak pdf okumak not almak için vs. Oyun falan oynamayacağım. Sizce işimi görür mü fiyatı da çok uygun. Ama s7 aklıma takıldı 2 katı fiyatı var sizce gereği var mı yoksa s6 lite mi almalıyım. Ne farkları olur

• hemen her özelliği s6 litedan üstte olacaktır, gerek ekran, gerek ses, gerek hız olsun. bunun dışında kalemi sanırım biraz daha işlevsel olacaktır ve dex modu mevcut. Dex modunda tableti klasik bir windows bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz. aynı zamanda bu tablette televizyona bağlama konusunda bir sıkıntı mevcut.

fakat bahsettiğiniz konular için kullanacaksanız bu cihazda işinizi görecektir. diğer konularda s7 çok daha iyi bir performans verecektir fakat bu cihazın performansıda o konularda gayet yeterli.

sonuç olarak s6 lite bir fiyat/performans cihazıyken, s7 üst segment bir tablet. bu noktada tercih size kalmış.

dip not olarakta s6 lite a karar verirseniz samsung sitesinden indirimli klavye seçeneği varsa mutlaka göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
  • Emzik12 E kullanıcısına yanıt
    evet bana da klavye kampanyası çok cazip geldi alırsam öyle alacağım. tabiki s7 daha öndedir ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyorsa ki öyle görünüyor, fiyatı açısından s6 daha mantıklı. çok teşekkür ederim cevabınız için
  • komenyus123 kullanıcısına yanıt
    Önceliğiniz not almak ise matepad pro ya o kadar para vermenize gerek yok.
    Performans kısmı sizi çok enterese etmiyorsa s6 lite alın, not alırsınız, gayet güzel şekilde film izlersiniz müzik dinlersiniz. Ama internet sörfü konusunda sizi üzer. Çoğu web sayfası kasıyor. Bunu da takmam derseniz alın geçin derim.
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    taskbar diye bir program yükledim. o program vasıtasıyla uygulamaları dediğiniz gibi açabiliyorsunuz. ve anladığım kadarıyla bununla ilgili farklı birçok uygulamada var.

• Üniversite için iPad 7.nesil + Apple Pencil daha iyi. Kullanımı daha yaygın eğitim için. Uygulamalar daha işlevsel. biraz fiyat farkı olur ama değer

• Arkadaslar , klavyeli kılıf ile oyun oynayabilir miyiz? Varmıdır bir ayari, örneğin pes 2020 yada f1

• sstarr S kullanıcısına yanıt
    bilemedim ama ondan önce bu cihazda dediğiniz oyunlar zaten pek keyif vermeyebilir

• günaydın bir hayırlı olsun da ben alayım vay be yeni genjlik gibi yazmak da güzel yaş 50 ye dayandı içimiz genç

keşke fazla paramız olsa da daha iyisini alsaydık..

hayırlısı :)
  • nastasia kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
    Bu arada güncelleme geldi bana...

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

• Kalemi kullanmayan ve satmak isteyen olursa lütfen bana ulaşsın

• Bu cihazdaki en önemli eksiklerden biri klavyeli kılıf takılıyken yuz tanima ile kilit açamıyorsunuz, kamera dik açıdan gormesi gerekiyor tanimasi icin.

• Cihaz geldi kızıma almıştım kurdum verdim ses görüntü hız yeterli zaten tamamen çizim odaklı aldım. Ben aldım 250 TL zam geldi şans bu sefer benden yana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza yeni güncelleme gelmiş kuran var mı?

Yeni güncelleme de bariz hatalar var mı?

Sürüm: P610XXU2ATHF / P6100JM2ATH5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 7 Eylül 2020; 22:28:51 >
  • maximilanos kullanıcısına yanıt
    Kurdum, gündelik işlemlerde bir fark görmedim

• sstarr S kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz, kendi açarsa şaşırıyorum

• maximilanos kullanıcısına yanıt
    Kurdum ,herhangi bir fark göremedim,
    ekran modu ( canli- doğal)
    ve mavi ışık filtresi ( yoğunluk ayarı) değiştirme gelmesini bekliyordum, aynı devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.