Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
133.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam biz öyle yaptık. Klavyeli kılıf aldık Universal olanlardan. Evde mouse vardı. Biraz fazla masraf ettik aksesuarlara ama değdi.
  • Universal kılıflardan ben de bakayım memnun olduğunuz varsa linkini alırsam sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar S6 lite bakıyorum bende ama fiyatlar yükselmiş..grupta tabletini satmayı düşünen var mı?
  • Tablet için Kılıf önerisi olan var mı? Bir çok kılıfta kalemi de yerleştireceğimiz bölüm yok.

• Merhaba,

Bu modelin LTE olan versiyonunu aldığım zaman telefon olarak kullanabiliyormuyum? İnternette pek bilgi bulamadım farklı konular çıktı önüme hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igneli -- 2 Aralık 2020; 20:23:33 >
  • Merhaba, arkadaşlar tabletle ilgili biraz uzun ve üzücü bir deneyimimi sizinle paylaşmamın iyi olacağını düşünüyorum. Ürünü 11.11 indirimlerinde gerçekten piyasanın altına güzel bir fiyata aldım. Fiyatına göre verdiği performans olsun android özgürlüğü olsun gayet memnundum. Tableti genellikle pdf, multi medya ve basit oyunlar(okey vb.) için kullanıyordum. Ürünü evde kullandığım için pek bir koruma ihtiyaçı duymadım. İşte benim için her şey burada başladı. Ekranda küçük küçük kılcal çizikler oluşmaya başladı, yüm gün düşünmeme rağmen daha önce ne ürünü bir yere düşürmüştüm nede ekranı kalem ve parmaklarım dışında her hangi zarar verebilecek bir eşya ile temasa uğratmıştım, zaten ürünün bana gelmesi kasım ayının 13ünü bulmuştu. Daha 1 ayını doldurmamış bir ürünü ekranında kılcal çizikler oluşurken arka mental plakasından tek bir çizik dahi oluşmaması garibime gitmeye başladı iyice, çünkü ne zaman ürünü bir yere koysam ekran üst kısımda kalırdı ama yinede hasarı ekranın görmesi garip gelmeye başladı. Tabi kılcal ciziklerden sonra ürünü daha temiz kullanmaya dikkat ettim. Ama tüm bunlardan sonra ürünün neden almamanız gereltiğini gerçekten kanıtlar nitelikte bir durumlarla karşılaştım. Yere düşürmeden, darbeye maruz kalmadan, her hangi bir basınça maruz kalmadan dış ekranın dik tutuğumuz zaman üst bölümünde kalan kameranın solundaki yan çerçevesinde ki beyaz bölümden 3cm kırık oluşmuştu ve kılcal çizikler oluşmaya devam ediyordu. Başlarda bu kırığın kılcal çizik olduğunu düşünsemde diğer kılcal çiziklerden kalın olmasından dolayı test etmek amaçıyla tırnağımı üstünde gezdirirken takıldığını fark etmemle kırık olduğundan emin oldum. Ekranın bu kadar garip bir şekilde deforme olmasından sonra kendi kendine dokunmaya başlamasıda arkasından geldi.

Metal bir kasa kullanan bir ürünün ekranın bu kadar dayanıksız olması gerçekten beni üzdü ekranın tft olmasına rağmen görüntü kalitesi bir lcd aratmıyordu ve kullanım amaçlarımı güzel bir şekilde yerine getiriyordu bu konuda hakkını yiyemem ama daha 1 ay bile olmadan bu duruma gelmesine bakılırsa 3 ayı çıkartması pek olası değil.

Bu arada şunu belirtmek istiyorum 2.5 senedir mi a1 marka telefon kullanuyorum ama ne bu kadar kılcal çiziği nede 1 tane kırığı oldu.

Aynı modelde genellikle sorunların ekrandan dolayı olduğunu ve bunların hangi sorunlar olduğunu anlamanız için sorun yaşıyan kişileri şikayet varda görmeniz için bir kaç link bırakıyorum.( link bırakmak yasak mı bu konu da tam emin değilim her hangi bir uyarıda silebilirim linkleri)

https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-tab-s6-lite-ekran

https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-tab-s6-lite-hayalet-ekran-sorunu-ghost-screen

https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-telefon-tablet-ekrani-cok-dayaniksiz

Ürünü şuan malesef servise götüremiyorum çünkü vize haftasındayım ama bitince servis süreçini buraya editlemeyi düşünüyorum.

Yazdıklarımdan sonra ürünü almayı düşünenler olursa kesinlikle evde bile kullanacak olsalar ilk işleri bir ekran koruyucu ve kılıf takmaları olmalı. Özellikle ekrana nazık davranmaları gerektiğini bir an bile akıllarından çıkarmamaları gerekiyor.

Kırığın resmi

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

• igneli kullanıcısına yanıt

SMS alıp gönderebilirsiniz. Arama yapılmaz

• surfer kullanıcısına yanıt

Bazı programlar ile yapılabiliyormuş doğru mu bu? Konu hakkında bilginiz var mı?

• igneli kullanıcısına yanıt
    Yapılamıyor.
  • anaekranı sola çektiğimizde çıkan samsung daily'i kendimize göre düzenleyemiyor muyuz ? saçma sapan kartlar var spotify ve dandik bir haber uygulaması.. yada alternatif iyi bir launcher var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

Bu cihaza hem klavye hem mouse nasıl tek otg usb den bağlıyorsunuz ? Bende bir logitech klavye bir mouse var ama ikisinin usb alıcıları farklı galiba. Otg yok deneyemedim.

usb çoğaltıcı da mı almam gerekiyor?

Alıntıları Göster

Eğer dediğiniz gibi usb alıcıları farklı ise usb çoklayıcı almanız şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayRote

Merhaba, arkadaşlar tabletle ilgili biraz uzun ve üzücü bir deneyimimi sizinle paylaşmamın iyi olacağını düşünüyorum. Ürünü 11.11 indirimlerinde gerçekten piyasanın altına güzel bir fiyata aldım. Fiyatına göre verdiği performans olsun android özgürlüğü olsun gayet memnundum. Tableti genellikle pdf, multi medya ve basit oyunlar(okey vb.) için kullanıyordum. Ürünü evde kullandığım için pek bir koruma ihtiyaçı duymadım. İşte benim için her şey burada başladı. Ekranda küçük küçük kılcal çizikler oluşmaya başladı, yüm gün düşünmeme rağmen daha önce ne ürünü bir yere düşürmüştüm nede ekranı kalem ve parmaklarım dışında her hangi zarar verebilecek bir eşya ile temasa uğratmıştım, zaten ürünün bana gelmesi kasım ayının 13ünü bulmuştu. Daha 1 ayını doldurmamış bir ürünü ekranında kılcal çizikler oluşurken arka mental plakasından tek bir çizik dahi oluşmaması garibime gitmeye başladı iyice, çünkü ne zaman ürünü bir yere koysam ekran üst kısımda kalırdı ama yinede hasarı ekranın görmesi garip gelmeye başladı. Tabi kılcal ciziklerden sonra ürünü daha temiz kullanmaya dikkat ettim. Ama tüm bunlardan sonra ürünün neden almamanız gereltiğini gerçekten kanıtlar nitelikte bir durumlarla karşılaştım. Yere düşürmeden, darbeye maruz kalmadan, her hangi bir basınça maruz kalmadan dış ekranın dik tutuğumuz zaman üst bölümünde kalan kameranın solundaki yan çerçevesinde ki beyaz bölümden 3cm kırık oluşmuştu ve kılcal çizikler oluşmaya devam ediyordu. Başlarda bu kırığın kılcal çizik olduğunu düşünsemde diğer kılcal çiziklerden kalın olmasından dolayı test etmek amaçıyla tırnağımı üstünde gezdirirken takıldığını fark etmemle kırık olduğundan emin oldum. Ekranın bu kadar garip bir şekilde deforme olmasından sonra kendi kendine dokunmaya başlamasıda arkasından geldi.

Metal bir kasa kullanan bir ürünün ekranın bu kadar dayanıksız olması gerçekten beni üzdü ekranın tft olmasına rağmen görüntü kalitesi bir lcd aratmıyordu ve kullanım amaçlarımı güzel bir şekilde yerine getiriyordu bu konuda hakkını yiyemem ama daha 1 ay bile olmadan bu duruma gelmesine bakılırsa 3 ayı çıkartması pek olası değil.

Bu arada şunu belirtmek istiyorum 2.5 senedir mi a1 marka telefon kullanuyorum ama ne bu kadar kılcal çiziği nede 1 tane kırığı oldu.

Aynı modelde genellikle sorunların ekrandan dolayı olduğunu ve bunların hangi sorunlar olduğunu anlamanız için sorun yaşıyan kişileri şikayet varda görmeniz için bir kaç link bırakıyorum.( link bırakmak yasak mı bu konu da tam emin değilim her hangi bir uyarıda silebilirim linkleri)

https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-tab-s6-lite-ekran

https://www.sikayetvar.com/samsung/samsung-tab-s6-lite-hayalet-ekran-sorunu-ghost-screen

https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/samsung-telefon-tablet-ekrani-cok-dayaniksiz

Ürünü şuan malesef servise götüremiyorum çünkü vize haftasındayım ama bitince servis süreçini buraya editlemeyi düşünüyorum.

Yazdıklarımdan sonra ürünü almayı düşünenler olursa kesinlikle evde bile kullanacak olsalar ilk işleri bir ekran koruyucu ve kılıf takmaları olmalı. Özellikle ekrana nazık davranmaları gerektiğini bir an bile akıllarından çıkarmamaları gerekiyor.

Kırığın resmi

Geçmiş olsun hocam. Ben ekran koruyucu kalem hassiyetini etkilediği için kullanmıyorum. Şu ana kadar kılcal çizik dahi oluşmadı. Bence sizin cihazınızda üretim hatası olabilir. Servise bir gönderin derim. Umarım kullanıcı hatası demezler.

• arkeskin52 A kullanıcısına yanıt

Saol hocam açıkçası servisten bir beklentim yok ama şansımı denemekten zarar gelmez.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ahmckr kullanıcısına yanıt

Merhabalar, orjinal kılıf ve onun benzer tasarımları malesef piyasada yok. Paylaştığınız kılıfı almayı düşünüyorum ama uzun süredir aliexpress alışverişi yapmadım. Vergilendirme hususu ne durumda, satın aldıysanız ne kadar vergi çıktı? Teşekkürler.

• canyldz C kullanıcısına yanıt
    Vergilendirme için kesin birşey söylemek zor. Genelde 15₺-20₺ arasında çıkıyor bu fiyatlara vergi ama yinede belli olmaz.
  • Yılbaşında indirime girer mi ne dersiniz? 2000TL ye almadığıma pişmanım

• Arkadaşlar 2000-3000 TL arası tablet arayışı içindeyim kalemli olması gerekiyor ve rahat yazılması lazım ekrana hangi ürünü tavsiye edersiniz ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.