call of duty mobile oynuyorum genelde, orta grafikte hic bir kasma ile karşılaşmadım.f1 mobile yukledim onda kasma yaşadım.Oyunun optimizasyonu na gore değişiyor olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (17. sayfa)
-
-
Agalar ben de aldım not için güzel uygulama tavsiyeleriniz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usb bellek baglayabilmek icin hangi otg kablolarini kullanmaktasiniz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Logerline
Usb bellek baglayabilmek icin hangi otg kablolarini kullanmaktasiniz ?Ugreen otg tavsiye ederim.
-
Samsung notes gayet yeterli bence pdf not alma özelliği de geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ben göremedim nasıl yapılıyor
Pdfi açarken program olarak samsung notes seçmeniz yeterli
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kılıf kullananlar ne kullanıyor ? hangisini önerirsiniz ?
-
mobile legend oynuyorum genelde. çok fazla takılma yaşanıyor. Aynı ram ve işlemci hızına sahip olan xiaomi redmi note 7 telefonumda bu kadar kasıntı yok. daha çok program yüklü telefonda.
Pubg denemedim ama muhtemelen onda da kasar.
-
Samsung Tab S6 Lite stylus kalem ucu yedeği kutudan çıkmıyor. Sadece yanında gelen kalem var. Kalemdeki ucun ömrü ne kadardır ve yenisini nereden satın alabiliriz acaba?
-
bu tablet için office programları paralı sanırım. word excel programlarını telefonumdan ücretsiz kullanabiliyorum ama tablet için paralı. çok saçma
-
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Cbu tablet için office programları paralı sanırım. word excel programlarını telefonumdan ücretsiz kullanabiliyorum ama tablet için paralı. çok saçma
Dediğiniz gibi bir ücretlendirme ayrımı olmaması lazım...
-
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce s6 lite aldım fakat sorun şu şarja taktım 4 saat sonra%35 olduğunu gördüm fakat yaklaşık 7-8 saat kullandık ondan sonra düşmeye başladı. Yani şarj oluyor ama gösterge 35 te takılı kalıyor format attım, şarjı komple bitirdim farklı şarj aleti kablo denedim ama düzelmedi nenyapmalıuım var mı fikri olan ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paskokusu -- 25 Kasım 2020; 1:46:40 >
arkadaşlar kılıf alanlar bakabilir mi ne aldınız acaba? bendeki gül kurusu rengi de
-
quote:
Orijinalden alıntı: paskokusu
Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce s6 lite aldım fakat sorun şu şarja taktım 4 saat sonra%35 olduğunu gördüm fakat yaklaşık 7-8 saat kullandık ondan sonra düşmeye başladı. Yani şarj oluyor ama gösterge 35 te takılı kalıyor format attım, şarjı komple bitirdim farklı şarj aleti kablo denedim ama düzelmedi nenyapmalıuım var mı fikri olan ?Eğer yazılımı son sürümde ise batarya kalibrasyonu yapmayı deneyebilirsin. Youtube da videoları var.
-
tabletten ortalama ekran süresi batarya performansı ne alıyorsunuz acaba ? genel olarak.
-
Ürünü aldim ,malzeme kalitesi ,kalem özellikleri ,sesi ,yazılımını çok beğendim
Ekran bir amoled değil,kabloyla TV'ye baglayamamak kötü ,ama fiyatıyla bunları görmezden geliyorum.
-
Flash player isteyen uygulamaları nasıl açarız arkdaşlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: arkeskin52Çalışıyor. Şahsen ben tableti bilgisayar gibi kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Bu cihaza hem klavye hem mouse nasıl tek otg usb den bağlıyorsunuz ? Bende bir logitech klavye bir mouse var ama ikisinin usb alıcıları farklı galiba. Otg yok deneyemedim.
usb çoğaltıcı da mı almam gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X