arkadaşlar tabletin ekranı için koruyucu film öneriyor musunuz,kendiliğinden var mı ? ayrıca kılıf olarak ne önerirsiniz ? |
SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (15. sayfa)
-
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 24 Ekim 2020; 22:18:14 > -
YouTube da bir inceleme videosunda biri çıkmış ayarlara girerken bile kasıyor demiş. Bunca yıldır teknoloji aletleri kullanıyorum şunu diyebilirim, yağ gibi akıyor tablet.. hiç bir kasma zorlanma görmedim. Eylül güncellemesi geldi kurdum üstüne cihazı sıfırladım hiç bir sorun yok tertemiz şu an akıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok fazla işlem aynı anda yapılırsa cihaz kasmaya müsait. Ama ben de hiç sorun olmadı gayet memnunum cihazdan.
-
Tableti 5 aydır kullanıyorum hiç kasma olmadı. ayarlara girerken kasma dan bahsetmişsin yok öyle birsey arkadasım. Ha bir iphone ipad geçiş hissiyatı arıyorsan o yok ama öyle takılma kasma ekranı kapatma gibi bir durum söz konusu değil. şu ara fiyatı yükseldi ama alınabilir bir cihaz. ben 2300e almıstım.
-
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de bir tab s6 lite kullanıcısıyım ve şunu merak ediyorum. Pil 15watt hızlı şarj destekliyor. Ancak gelen adaptör, üzerinden okuduğum kadarı ile 7.8watt destekliyor. 15watt hızlı şarj adaptörü ile cihazın tam dolumu ne kadar sürüyor kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
-
Hocam ne kadara geldi size vergi ne çıktı?
-
17₺
quote:
Orijinalden alıntı: aakuzaArkadaşlar herkese merhaba. Ben de bir tab s6 lite kullanıcısıyım ve şunu merak ediyorum. Pil 15watt hızlı şarj destekliyor. Ancak gelen adaptör, üzerinden okuduğum kadarı ile 7.8watt destekliyor. 15watt hızlı şarj adaptörü ile cihazın tam dolumu ne kadar sürüyor kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
Yarı yarıya fark ediyor.
Kendi şarj aletiyle (0 -100) 4 saat sürüyor.
Aynı zamanda Samsung A40 telefon kullanıyorum.
Onun şarj aletini takarsam (0-100) 2 saatte doluyor.
Edit: Bu süreler cihazı şarja taktığımda cihazda yazan dolum süreleri . Kendim özellikle saat tutmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 26 Ekim 2020; 19:7:35 > -
Teşekkürler
-
teşekkürler de o kasmadan ben değil konuyu açan arkadaş bahsetmiş, daha tableti almadım zaten.araştırıyorum.
-
Her neyse anladın sen mesajında bahsetmişsin demek istedim. Kasmıyor için rahat olsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: neyro61Her neyse anladın sen mesajında bahsetmişsin demek istedim. Kasmıyor için rahat olsun
sağolasınn :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: tenoralthings
YouTube da bir inceleme videosunda biri çıkmış ayarlara girerken bile kasıyor demiş. Bunca yıldır teknoloji aletleri kullanıyorum şunu diyebilirim, yağ gibi akıyor tablet.. hiç bir kasma zorlanma görmedim. Eylül güncellemesi geldi kurdum üstüne cihazı sıfırladım hiç bir sorun yok tertemiz şu an akıyor.Hocam onu bende izledim. Ağustosta falan aldım tableti almadan izlemiştim. Ama açıkcası adamın konuşmasından sanki birileri kılçık at insanlar vazgeçsin gibi bir durumdu bence şu devirde Samsung bir cihaz menü geçişlerinde bile kasacak çok saçma bir şeydi. Yüklenince kasıyor vs dese tamam derim olabilir ki ben yaşamadım öyle bir şey ama menü geçişlerinde bile kasıyor komik bir incelemeydi.
-
Cihazın fiyatı düşmüş 2600tl olmuş kampanya bonuslşar ile 2500 civarı alınabilir.
-
Kendi imalatım olan ürünlerden tablet kılıfını sizlere göstermek isterim fiyatı 175tl dir. Hakiki Deri ve el yapımıdır. 2 gözü ve 1 adet kartlık bölümü vardır. İstenilen renk de üretim yapılabilir.
https://www.hizliresim.com/3OkboF
https://www.hizliresim.com/NGymQX
-
quote:
Orijinalden alıntı: neyro61Cihazın fiyatı düşmüş 2600tl olmuş kampanya bonuslşar ile 2500 civarı alınabilir.
Yani iPad 8. Nesil 3200 TL iken bu tabletin 3000 TL olması zaten mantıksız bir durumdu. Bence fiyat daha da düşer. Eski 2.300 2.400 seviyesini görmeli. Tabi o zamana kadar Apple zam yapmazsa. ( ki bana kalırsa yapacak )
-
hocam kapak arkaya doğru katlıyken bu kılıfla sol elle yazmada sorun oluyor mu? kalemin konulduğu yerdeki fazlalık sorun teşkil eder mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X