Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
132.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tabletin ekranı için koruyucu film öneriyor musunuz,kendiliğinden var mı ? ayrıca kılıf olarak ne önerirsiniz ?

• @tenorberk @ahmckr arkadaşlar memnun musunuz bu tabletten? ben de almayı düşünüyorum, ders çalışma, internet, film, e kitap okuma vs. rutin işler yani. herhangi bir yavaşlık ya da kasma vs oluyor mu? konuyu açan arkadaş öyle bir şeyler demiş de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 24 Ekim 2020; 22:18:14 >
  • stuka kullanıcısına yanıt
    YouTube da bir inceleme videosunda biri çıkmış ayarlara girerken bile kasıyor demiş. Bunca yıldır teknoloji aletleri kullanıyorum şunu diyebilirim, yağ gibi akıyor tablet.. hiç bir kasma zorlanma görmedim. Eylül güncellemesi geldi kurdum üstüne cihazı sıfırladım hiç bir sorun yok tertemiz şu an akıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Çok fazla işlem aynı anda yapılırsa cihaz kasmaya müsait. Ama ben de hiç sorun olmadı gayet memnunum cihazdan.

• @ahmckr @tenorberk teşekkürler.

Tableti 5 aydır kullanıyorum hiç kasma olmadı. ayarlara girerken kasma dan bahsetmişsin yok öyle birsey arkadasım. Ha bir iphone ipad geçiş hissiyatı arıyorsan o yok ama öyle takılma kasma ekranı kapatma gibi bir durum söz konusu değil. şu ara fiyatı yükseldi ama alınabilir bir cihaz. ben 2300e almıstım.

• Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de bir tab s6 lite kullanıcısıyım ve şunu merak ediyorum. Pil 15watt hızlı şarj destekliyor. Ancak gelen adaptör, üzerinden okuduğum kadarı ile 7.8watt destekliyor. 15watt hızlı şarj adaptörü ile cihazın tam dolumu ne kadar sürüyor kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.

• ahmckr kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadara geldi size vergi ne çıktı?

• arslanrecep kullanıcısına yanıt
    17₺

• quote:

Orijinalden alıntı: aakuza

Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de bir tab s6 lite kullanıcısıyım ve şunu merak ediyorum. Pil 15watt hızlı şarj destekliyor. Ancak gelen adaptör, üzerinden okuduğum kadarı ile 7.8watt destekliyor. 15watt hızlı şarj adaptörü ile cihazın tam dolumu ne kadar sürüyor kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.

Yarı yarıya fark ediyor.

Kendi şarj aletiyle (0 -100) 4 saat sürüyor.

Aynı zamanda Samsung A40 telefon kullanıyorum.

Onun şarj aletini takarsam (0-100) 2 saatte doluyor.

Edit: Bu süreler cihazı şarja taktığımda cihazda yazan dolum süreleri . Kendim özellikle saat tutmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 26 Ekim 2020; 19:7:35 >
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• neyro61 kullanıcısına yanıt

teşekkürler de o kasmadan ben değil konuyu açan arkadaş bahsetmiş, daha tableti almadım zaten.araştırıyorum.

Her neyse anladın sen mesajında bahsetmişsin demek istedim. Kasmıyor için rahat olsunSAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Her neyse anladın sen mesajında bahsetmişsin demek istedim. Kasmıyor için rahat olsun 

sağolasınn :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tenoralthings

YouTube da bir inceleme videosunda biri çıkmış ayarlara girerken bile kasıyor demiş. Bunca yıldır teknoloji aletleri kullanıyorum şunu diyebilirim, yağ gibi akıyor tablet.. hiç bir kasma zorlanma görmedim. Eylül güncellemesi geldi kurdum üstüne cihazı sıfırladım hiç bir sorun yok tertemiz şu an akıyor.

Hocam onu bende izledim. Ağustosta falan aldım tableti almadan izlemiştim. Ama açıkcası adamın konuşmasından sanki birileri kılçık at insanlar vazgeçsin gibi bir durumdu bence şu devirde Samsung bir cihaz menü geçişlerinde bile kasacak çok saçma bir şeydi. Yüklenince kasıyor vs dese tamam derim olabilir ki ben yaşamadım öyle bir şey ama menü geçişlerinde bile kasıyor komik bir incelemeydi.

• Cihazın fiyatı düşmüş 2600tl olmuş kampanya bonuslşar ile 2500 civarı alınabilir.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s6-lite-sm-p610-64gb-10-4-tablet-dag-grisi-pm-HB00000TB9M9

• Kendi imalatım olan ürünlerden tablet kılıfını sizlere göstermek isterim fiyatı 175tl dir. Hakiki Deri ve el yapımıdır. 2 gözü ve 1 adet kartlık bölümü vardır. İstenilen renk de üretim yapılabilir.

https://www.hizliresim.com/3OkboF

https://www.hizliresim.com/NGymQX

https://www.hizliresim.com/Dm13GW

• quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

Cihazın fiyatı düşmüş 2600tl olmuş kampanya bonuslşar ile 2500 civarı alınabilir.

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s6-lite-sm-p610-64gb-10-4-tablet-dag-grisi-pm-HB00000TB9M9

Yani iPad 8. Nesil 3200 TL iken bu tabletin 3000 TL olması zaten mantıksız bir durumdu. Bence fiyat daha da düşer. Eski 2.300 2.400 seviyesini görmeli. Tabi o zamana kadar Apple zam yapmazsa. ( ki bana kalırsa yapacak )

• ahmckr kullanıcısına yanıt

hocam kapak arkaya doğru katlıyken bu kılıfla sol elle yazmada sorun oluyor mu? kalemin konulduğu yerdeki fazlalık sorun teşkil eder mi?

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.