Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.679
Cevap
63
Favori
133.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arakadaşlar burda bir iki defa tabletin kalemini kaybettim diye yazmıştım. Dün akşam buldum evde.

İnanmıyacaksınız ama fırın tepsisinin yan tarafına tutunmuş velet.SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

Fırını çok sık kullanırım ama o tepsiyi kullanmamıştım SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU  o tepsiyi kullansam demek gitti kalemim SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

Demek masanın üstünde duruken tepsi metal olduğundan alt kenar çıkıntısına tutunmuş nasıl becerdiyseSAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU 

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın . Bu duyguyu iyi bilirim. İnsan bir mutlu oluyor ki tarifsiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mitescere kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle 😀

• Merhaba. Bende bu cihazdan aldım. LTE olan, hat takılan model. Ancak hattı taktım arama yapılmıyor. Tüm ayarları denedim yapamadım. Bilen biri var mı. Hattı takıp arama yapmak, telefon görüşmesi yapmak istiyorum. Nasıl yapacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: remarque

Merhaba. Bende bu cihazdan aldım. LTE olan, hat takılan model. Ancak hattı taktım arama yapılmıyor. Tüm ayarları denedim yapamadım. Bilen biri var mı. Hattı takıp arama yapmak, telefon görüşmesi yapmak istiyorum. Nasıl yapacağız?

Bildiğim kadarıyla tabletteki hat sadece data hattı. Yani internet kullanımı için. O hat üzerinden arama yapılamıyor galiba.
    Ama bende Samsung A40 telefon var. Tabletimle bağladım. Tablet üzerinden bu şekilde sms alıp arama yapabiliyorum.

• Cevap için teşekkürler. Dediğiniz gibi ise hüsrana uğradım. Arama yapılmıyorsa ne gerek var ki imei kaydı falan yapılmasına.

• Arkadaşlar bu tablette pdf düzenlemek , pdf üzerinden çalışmak , youtube , netflix gibi aktiviteler için ideal mi ? S6 ile S6 Lite arasında kaldım. Bu işler için ekstra 2k daha vermeye gerek var mı acaba ?

• SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE KULLANICILARI - ANA KONU

Arkadaşlar bu şekilde hayalet ekran sorunu yaşayan var mı acaba.cihaz 3/4 aylık.6 aylık sürede iade yada değişim hakkı var bildiğim kadarıyla.Servise mi götüreyim nedir fikriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vfnv -- 10 Ekim 2020; 3:22:16 >
  • Arkadaşlar cihaza USB disk, kalvye mouse bağlayan var mı? Bugün Vatan'dan S Link OTG aldım. Samsung A30 telefonumda çalıştı bilgisayarın type c girişinde de çalıştı ama tablette çalışmıyor bir türlü. Aynı markanın iki ürününde nasıl bi fark olabilir anlam veremedim. Bunu yaşayan ya da çözümü bilen var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: mitescere

N 11 den 20 Eylül de 2369 TL iken sipariş verdim. Samsung Türkiye satıcısı. Halen gönderim yok kargolama Yok. İptal de etmek istemiyorum eğer iptal edersem 500 TL zamlı olarak almak kazık yemiş gibi hissettirir. Bakalım birkaç gün daha geçsin ne olacak.

Bu msj ı attıktan 3-4 gün sonra ürünü aldım. Şu an en ucuzu 3100 civarı. İnanılmaz zam gelmiş. 3b edicek bir tablet de değil bence.

Şarjı yavaş doluyor onun dışında bir problem yok şimdilik.

• mitescere kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibi düşünüyorum. 2.500 maksimum olmalı bence.

3000 lira seviyesini aştıktan sonra iPad daha mantıklı

• bigelow B kullanıcısına yanıt

Hocam bunu ben de merak ettim, USB otg özelliği yok mu, HUB'ı şarj etmek mi lazım anlık olarak ilkel bir yöntem olarak. Benim bildiğim bu olay sonradan kaldırılmıştı OTG ile şarjı da HUB'a kendi pilinden aktarıyordu cihazlar.

Bu konuda alette bir arıza olsa neden A30'da çalışsın, takipteyim hocam çok ilgimi çekti video da var HUB kullanarak usb bellekler bağlayan kişiler.

• High Sierra kullanıcısına yanıt

Amazon'dan Trust marka OTG aldım onunla çalıştı. Vatan'dan aldığım çalışmıyor onu ben de anlamadım. Pilden alıyor enerjiyi bataryanın daha hızlı bittiği hissediliyor zaten o yüzden bütün gün takılı tutmuyorum kullanacağım zaman bağlıyorum klavye fareyi. Ama hub üzerinden şarj edilebilen markalar da var sanırım, o kadar bütçe ayırmak istemedim şuan.

Kısacası Trust marka OTG çalıştı yani.

• vfnv kullanıcısına yanıt

Hocam cihazı nereden aldınız bilmiyorum lakin eğer işin içerisinde mediamarkt ve kvk varsa kesin ücret çıkar bilginiz olsun arkadaşım sıfır eylülde aldığı tableti kusurlu ve ayıplı çıkmasına rağmen gelir gelmez yollasa da değişim dahi yapılmadan ücret çıkarıldı kabul etmedik 1 ay boyunca oyaladılar ve hiç bir işlem yapmadan geri gönderildi.Konu ile alakalı video artık hakkımızı yasal yollardan arayacağım.

• nuk28 kullanıcısına yanıt

Benimde MediaMarkt ile kötü bir anım vardı.

4 yıl önce Laptop aldım , Asus marka , cihazı eve getirdim HDD arızası vardı. Yarım saat geçmeden geri götürdüm , Durumu anlattım.

Bana dedikleri cihaz servise gidecek onay gelirse değiştiririz dediler. Bu şekilde asla değişim olmaz dediler.

Tabi ben henüz yarım saat önce aldığım cihazın servise verilip beni bekletmelerini kabul etmedim. Hemen şimdi bu cihazı değiştirmelerini söyledim.

Tabi tatlı dilden anlamayan bir firma.

Durum böyle olunca mağazanın ortasında bağıra bağıra ''MediaMArkt'' bana bozuk ürün sattı ve değiştirmiyolar diye bağırdım . Bütün müşteriler bana hak verdiler , sesimi iyice yükselttip , birazda tehdit vari konuşunca , 5 Dakika içinde yeni Laptop'u verdiler.

Hani bu şekilde asla değişim olmuyodu , nasıl değiştirdiniz dedim. Tabiki ses soluk yok .

En son mağaza müdürü olduğunu söyleyen bir hanımefendi geldi. Kusura bakmayın cart curt etti , Yeni cihazımı anında teslim ettiler.

O gün bugündür MediaMartk'ın önünden bile geçmem.

Demem o ki , baktınız işi yokuşa sürüyorlar, Sesinizi yükseltin , biraz çirkeflik yapın. Diğer müşterilere karşı mahçup olmamak için ilgileniyolar sizinle.

• Maalesef site üzerinden sipariş geçtik ayrıca gerekenleri de söyledik elimizde video ve var diye ama nafile artık yasal yollardan ne gerekiyorsa deneyeceğiz ama bir daha ne alışveriş yaparım ne de tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuk28 -- 22 Ekim 2020; 21:12:29 >
  • sim kartlı olan model arasında bir fark var mı ? sim kartlı mı öneriyorsunuz normal wifi mi ? sizce hangisi mantıklı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tenoralthings

sim kartlı olan model arasında bir fark var mı ? sim kartlı mı öneriyorsunuz normal wifi mi ? sizce hangisi mantıklı ?

Hiçbir fark yok.
    Eğer dışarıda kullanıp sürekli İnternete ihtiyacınız varsa sim kartlı modelini,
    Evde kullanacaksınız WiFi li modelini alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tenoralthings

sim kartlı olan model arasında bir fark var mı ? sim kartlı mı öneriyorsunuz normal wifi mi ? sizce hangisi mantıklı ?

Cihaz tamamen aynı fark yok eğer dışarıda çok yoğun kullanmayacaksanız telefonun kişisel erişim noktası ile wifi den bağlanırsınız. Ben dışarıda telefondan paylaşım yapıp bağlanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Gayet verimli..

• nuk28 kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar tablet tarafıma geri gönderildi ve sonuç yolunuz Mediamarkt ve KVK düşerse aman diyeyim kulağınıza küpe olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuk28 -- 23 Ekim 2020; 16:48:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.