Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ [Ana Konu] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
834
Cevap
81
Favori
68.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söylediklerinin hiçbiri seni alakadar etmiyor, burası zaten bu konunun yeri değil, daha önce sorduğun şey zaten çok çocuksuydu. Ne demek ulan annene, babana okut kim haklı kabulümdür, yani harbiden çocuk musun sen ya da karşındakini mi çocuk sanıyorsun densiz. Kendi kendine tutturdun bi muhabbetten sakız gibi uzattın. Bu son yazdığını okumadım, gerekte yok. Benim söylemek istediğim şeyleri zaten burada herkes aynı şekilde söylüyor, rahatsız oluyorlar ki bende rahatsız oldum senden. Birinin işine yarayacak bir paylaşım yapacaksan ya da bir sorun varsa bir şeyler paylaşmaya devam et, eğer yoksa konuyu uzatma.

Milletin sorusunun/yorumunun altına bu tabletin o'su yok bu'su yok yazmanın hele hiç manası yok. Senin bu yazından sonra bir arkadaşta gayet güzel yazmış, daha öncesinde de bir arkadaş yazmıştı. Seni etiketlemediler diye mi üstüne alınmıyorsun bilmiyorum ama alınmalısın.

---

Konuda bu muhabbeti uzatıp rahatsızlık verdiğim için özür dilerim, bu şahsı da engelliyorum. Bundan sonra bu mesajımda dahil olmaka üzere yazdığı hiçbir şeye de cevap vermicem. Konu sahibi arkadaş konuyu açıp bırakmış gibi duruyor, keşke konuyla ilgilenmiş olsaydı da bu gereksiz muhabbet oluşmasaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 11 Ağustos 2024; 15:49:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Anlaşılacağı üzere güncellemesi de aylık aksatılıyor!

samfw.com
    Just a moment...
    https://samfw.com/firmware/SM-X610

samfw.com
    Just a moment...
    https://samfw.com/firmware/SM-X510

Alacaklar veya yakın zamanda almış olanlar almama veya iade için bir nedeniniz var .

• www.sikayetvar.com
    Tab S9 Fe Plus - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/tab-s9-fe-plus

www.sikayetvar.com
    Tab S9 Fe - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/tab-s9-fe

Eksi yanlarını da bilmek en doğal hakkınızdır.

• Konudaki bir arkadaş ne çok gereksiz mesaj atıyor.10 bin liralık tableti karalamak için harcadığı emek inanılmaz . Araba almıyoruz kardeşim 10 bin liralık tablet,bu kadar kasıntılık niye

• Mesele fiyatı ederi filan değil ... Ama senin gibi düşünen tek tük te varmış . Kendi değer yargılarınız filan bunlar anlamsız. Burada önemli olan tüketici bilincidir ... İsterse kuruşluk olsun isterse başka şeylerde ...

Diğer kişi engellemiş. Güzel yapmış böylece faydalı bilgilerimden de kendisinden mahrum olacaktır ve ben de böylelerin çamur trip atıp bloklamaması rahatsız ediyor. Gerçi bu kişi ne malum oturumsuz bir başka tarayıcı da veya gizli sekmede filan merak etmeyeceği ne malum ? Böyleleri de dh de çok var hatta açık açık veya dolaylı ifade de edenleri de gördüm gerek tarafıma gerekse başkası bir başkasına

Engellenme sayısı öğrenmek ve diğer detayları istatistikleri de merak edenlere ... Özellikle bloke olmakla şerefini ölçmek merak edenlere de konuları çoktur günceli şurada :

https://forum.donanimhaber.com/kac-kisi-tarafindan-bloklandin--157955153

Böyle ortamlarda bloke edilmek şereftir ... Kaç kişi sizi bloke etmiş öğrenin :) ...

Yardımcı da olamıyoruz istesek te başka konularda da sayfalarda da bölümlerde de ..

Tab S9 FE ve Plus modelleri bilindiği üzere eskimiştir yenileri çıkmak üzere .

Ucuz birşeyler arayacaklar Tab S10 FE Plus beklesin derim .

Tab S9 FE ufak olanın için gözüme batan : Serin klimalı yerde bile basit kullanımlarda bariz ısınması ve en vahimi de bunu yan doğal halde tutarken sol elinize denk gelmesi bu beni çok rahatsız etti ...

Sanırım çıkması yakın Tab S10 FE ve Plus lılarda bu gibi birçok sorunları da umarım giderilir .

Dex modu harici ekranlarda vermiyor...

Dex modu iki çeşit kabaca modern Dex ve eski klasik arayüzlü DEX. Dex modundayken hafif ağırlaşıyor ... O yüzden akıcılık için Dex i pek önermem ...

Aklıma geldikçe de deneyimlerimi paylaşacağım ....

• interesa kullanıcısına yanıt

Alsınlar sorunlar çıktığında da şikayet etmesinler :) ...

• Samsung News sitesinde çıkan habere göre Tab S9 FE cihazlara Circle to Search özelliği gelecekmiş. Bence ileride Sürpriz bazı AI özelliklerin de gelmesi mümkün.
    Yeni özellikleri bu ay yayınlanacak bir güncelleme ile alabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://semiconductor.samsung.com/us/processor/mobile-processor/exynos-1380//

Yapay Zeka donanimsal olarak var ne donanimsali aktifliyorlar ne de yazilimsal tabanli olacak sekilde!

AI Engine with 4.9TOPS NPU

NPU goruldugu uzere donanimsal var ama neredeyse 1 yil olacak ne vaatlerde bulundular ne de birsey yapmadilar ?

Circle to Search bilindigi uzere Google in kendisi uretmistir Samsung bu temel seyleri neden aninda tum cihazlara sunmuyor ?

ONE UI 6.1.1 umarim AI destegi gelir S23 Ultra da gelmisti ... S9 FE ve Plus (+) modellerinde de Yapay Zeka birimi donanimsal var. Bir umut Samsung cark eder de sunar ...

• Herkese selam. Tab s9 fe tablete 3.5mm dönüştürücü ile type c den kablolu kulaklık bağladığımda USB cihaz desteklenmiyor uyarısı veriyor. Tablette mi sorun var yoksa dönüştürücü kablo mu seçiyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ss01 kullanıcısına yanıt

DAC ozelikli donusturucu olmali. Aksi halde servislik...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bi de öyle deneyelim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, tablet alma düşüncem var. Daha önce uzun süre iPad air 4. nesil kullanıp sattım. Tekrar ipad almak istesemde fiyatları gereksiz pahalandığı için ve çok fazla işlem yapmadığım için ipade ihtiyacım varmı bilemiyorum. Daha çok dizi film internette gezinti vs yaparım. Çok oyun oynamam ama arada asphalt falan oynarım. Samsung s9 fe,matepad 11.5 S yada air,xiaomi pad 6 yada redmi pad pro , bu cihazlar arasında sürekli gidip geliyorum. Xiaomi de kalem klavye kılıf satısı yokmus sanırım birde gps yok diye okudum. Huaweide ise malum google olayı çok can sıkarmı yoksa dedikleri gibi basit ve stabil mi? Değerli fikirlerinizi almak isterim. Teşekkürler.

• S9a bütçeniz yeterse önceliğiniz bence o olsun hocam, onun dışında söylediğiniz rutin kullanımlara s9fe de yeter. Yalnız fe serisinde kablo ile monitöre yansitma yapılmıyor ve yapay zeka yok bilginiz olsun.

• Ekrani polarize kullanilmadigi icin berbat. Insan en cok ekraniylan hasir nesir oluyor ve haliyle onceden goz aliskanligi bir kaliteye sahip oluyor bunu anca deneyimleyince idrak eder cogu ... Ipad deki gibi polarize katman olmayisiyla goruntu kalitesi berbat olmaktadir. Hafif acili bakildiginda bile solgunlasma basgosterir ... Siyahlari anlamsiz buzlu cam gibi gosterir fakat polarize LCD lerde boyle bir durum yoktur gorus acisi yuksektir de ...

GPS icin gsm sebekesi de olmalidir yoksa espirisi yoktur. Cok buyuk degil arabalarda da hos kullanilir .

Xiaomi ler mantikli ...

Icerik tuketiminde Snapdragon daha mantiklidir Exynos 1380 li Tab s9 Fe ve Plus modelleri bu konuda vasattir isinma da hissedilir . Ufak olani yatak tutulurken sol parmak hizasinda asiri isinma tutusa engel rahatsizlik veriyor. Hoperlor sayisi de 4 degil 2 tanedir ... Xiaomi lerde 4 tanedir ...

• Agustos basi Tab S10 Fe ve Plus lisi sizdirilmasi gerekirdi ...

Belki de ayni donemde lansmani yapilacak ama sizdirmalar biraz gec te olabilir ...

https://www.donanimhaber.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-yakinda-geliyor-fcc-sertifikasi-aldi--166354

Bu aydan sonra Tab S9 FE ve Plus modelleri bir anlami kalmadi . Sadece yeni modeller cikarsa beklenen ciddi bir indirim olacaktir ve o zaman giris seviyesi islemcili ve ekranli bu tableti ilkogretimdeki gencler icin ideal olabilir ...

• Hocam Asphalt hariç benim kullanım amacım ve şeklime çok benziyor tarzınız. Ben oyun oynamıyorum ve yaklaşık 2 aydır Tab S9 FE kullanıyorum herşeyden çok memnunum. Hiçbir zaman beni üzmedi. Oyun ile birlikte sıkıntı olur mu bilmiyorum ama bana diğer anlattığınız şeyler için 6 Ram olmasına rağmen fazlasıyla yetiyor. Daha fazla ücret vermenize gerek yok diye düşünüyorum. Bu tableti 10 bin civarında alabilirseniz biçilmiş kaftan olur.

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    zorlarsam alınabilir belki ama o kadar çıkacaksam açıkcası ipadlere yönelirdim sanırım. Bi kaç oyun dışında çok zorlayıcı işler yapmam tablette. En az 3 sene sorun çıkarmasa yeter bana , takılma kasma yapmasın bu süre boyunca kafi.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.